Europe - Secret Society "new cd"

Καντο στις 10/11 που εχω και γενεθλια ρε !!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ρε βλακεντιε Στοκχολμη με 20000 κόσμο σε κλειστό χωρο και βολταρία του κερατά… Τα άλλα ειναι επαρχία

Για να λες εσύ καλούτσικο, κάτι θα λέει…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εξώφυλλο θέλω να δωωωωωωωωωωωωωωω

epitelous vgikan kai oi imerominies, giati exo kanei kati oikonomies kai thelo na proskyniso ton “nao” ki apo konta…stin xora pou idryse tin kalyteri alysida katastimaton…H&M…teli mou me ekanes poly eftixismeni…pou tha eimaste 9 noemvriou??? eeeeeeeee??? tha eimaste sti xora tou xioniou kai tis ksanthias trixas…olouthe… :smiley:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

AXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Θα δω για τρίτη φορά στην ζωή μου Europe… Θα επισκεφτώ το Hard rock cafe της Στοκχόλμης, θα πάω στα Uplands Vasby…

www.europetheband.com

2 samples από το επερχόμενο cd…

Σχόλιο… Βάλε παλιούς Europe… E καμία σχέση…

Εδώ δεν μοιάζει καθόλου με το προηγούμενο…

Πολύ μοντέρνο… Πολύ heavy, αρκετά ρυθμικό και μελωδικό…

Γενικά πολύ παράξενο cd… Για να δούμε

Συμπαθητικά και ελπιδοφόρα και τα δύο!
Βασικά το 'Pretender" το βλέπω να μου κολλάει τρελά όταν το ακούσω ολάκερο!!

Λοιπόν επειδή άκουσα το άλμπουμ όλο (τώρα το ακούω 2η φορά) θα πώ μερικά πράγματα γι’αυτό. Οι Europe ποτέ δεν επαναλαμβανόντουσαν κι αυτό συμβαίνει και τώρα! Ο ήχος του άλμπουμ είναι πολύ μοντέρνoς (πιστεύω ότι συνδυάζεται με ωραίο τρόπο η μελωδία με το stoner & το alternative) Τώρα το αν θα αρέσει η όχι αυτό είναι άλλο θέμα. Σημασία έχει ότι η μπάντα (από τότε πού επανενώθηκε) ενώ θα μπορούσε να βγάλει ένα Final Countdown 2 και να τα κονομήσει χοντρά, προτιμάει να κοιτάζει μπροστά κι όχι πίσω κι αυτό νομίζω ότι είναι προς τιμήν τους! Βέβαια για να είμαι ειλικρινής και τα 2 πρόσφατα albums τους για μένα χάνουν στη σύγκριση με τα πρωτα τους, αλλά αυτό συμβαίνει σχεδόν με τις περισσότερες μπάντες!
Από τραγούδια ξεχώρισα τα: Always the Pretenders, Let the Children play (το solo Blackmore-ίζει σε μιά φάση!), The Gateaway Plan, Devil Sings the Blues (βέβαια με περισσότερες ακροάσεις πιστεύω ότι θα “ανακαλύψω” κι άλλα!)

Ρε κουφάλες θα τ ακούσετε όλοι και μετά εγώ; Μεγάλη ήττα μιλάμε
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

se ftianw … :stuck_out_tongue:

Με μια πρώτη ακρόαση είναι βιαστικό να βγουν συμπεράσματα.

Τα πρώτα συμπεράσματα είναι πως πρόκειται για ένα διαφορετικό δίσκο όπως λέει και ο Eagleheart. Δεν μου είπε και πάρα πολλά και σαν πρώτη εκτίμηση δεν φαίνεται να φτάνει τα standard του Start From The Dark. Δεν υπήρξα ποτέ μεγάλος οπαδός τους για να τρελαθώ με κάποια δουλειά τους. Χωρίς να είναι κακός ο δίσκος, δεν με εντυπωσίασε.

Θα τον ακούσω ξανά προσεκτικότερα και θα εκφέρω πιο ολοκληρωμένη άποψη αργότερα.

Το άκουσα μια φορά (πλην ενός τραγουδιου Forever Traveling)…

Καταρχήν υπάρχει μια hitάρα… Secret Society λέγεται… Σίγουρα κάποιος που θα τ’ ακούσει δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει ότι είναι Europe, ωστόσο έχει κολλητικά περάσματα. Με κάποιο υποφερτό promotion μπορεί να τους επιστρέψει στα charts…
Γενικότερα το βρίσκω πολύ δουλεμένο cd, με υπέρμετρα μοντέρνα αισθητική σε κάποια σημεία… Τα keyboards επιστρέφουν σε σχέση με το Start from the dark… Μαγκιές από το Norum δεν υπάρχουν, μόνο στιγμές που δείχνει την αξία του… Πολύ καλή rythm section γεγονός που οφείλεται στο ότι το Secret Society είναι το πιο γρήγορο cd των Europe από την εποχή του Wings of tomorrow…
Υποθέτω ότι το melodicrock θα το θάψει, παρόλο που είναι και Melodic και Rock… Δεν μπορώ να το κρίνω ακόμα… Αλλά το πρώτο άκουσμα μου δημιούργησε την επιθυμία να το ψάξω… Και επαναλαμβάνω έχει hitάρα κάτι που έλειπε από το Start from the Dark…
Aρνητικό: Flames ή Sign of the times δεν άκουσα… Ίσως το ανακαλύψω αργότερα

απο τα 2 δειγματα , που ακουσα κιεγω , (μεχρι την Παρασκευη θα φτασει ολο)μου φαινεται οτι συνεχιζει το start from the dark,ως αναφορα την αισθητικη , με μια μαλλον πιο ‘πιασαρικη’-εμπορικη προσεγγιση (και πολυ σωστα για μενα ),κατι που περιμενα παρα τα αντιθετα διαδιδομενα , τα πληκτρα ειναι οπως πρεπει ακριβως . Καπου εκει πρεπει να βρισκεται ο σημερινος συγχρονος hard rock ηχος .

Όντως είναι πιο πιασάρικο cd, αν και πιο heavy από το Start from the dark… Ο Tempest τραγουδά ψηλά… Το μόνο ίσως που ξενίζει είναι η ατμόσφαιρα και οι μελωδίες στα φωνητικά… Λιγότερο συναισθηματικά, περισσότερο ψυχεδελικά… Πάντως έχω βρει το αγαπημένο μου τραγόύδι… Το ομώνυμο…

vasika, malakia einai oi europe…alla exe xari pou ta H&M einai souidika… :lol:
kalos diskos, alla thelei akousmata… ki ego den exo oute ora na pao sto kommotirio na kano ta malia mou permanant na etoimasto gia tin souidia… i kalyteri parea, mazi kai ston vorra…TELEIA… :smiley:

OXI KAI MAΛΑΚΙΑ ΟΙ ΕUROPE.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ. (ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΟΖΕΡΑΣ!) ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ!ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ.ΤΟ ΠΙΟ ΦΙΡΜΑΤΟ(ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) FINAL COUNTDOWN ΘΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΤΟΝ TEMPEST ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!

εγκέλαδος φίλε, όχι αστεία…

Έχω καλύτερη ιδέα. Να το παίξουν encore και να ανεβάσουν στη σκηνή Γκάλη και Γιαννάκη με την εμφάνιση της Εθνικής και να τριπλάρουν. Και μια μπασκέτα θα ήταν καλή, αλλά είναι επίφοβη για διάφορους λόγους.

Ρε χαραμιζόμαστε, πάμε σε κανά τμήμα marketing μεγάλης εταιρείας.

Επίσης, είναι εκπληκτικό σε αυτό το φόρουμ πως στο καλό εμφανίζονται τόσοι “βαμμένοι” fanboys.

Εμείς οι “ποζεράδες και καλά” έχουμε τα φράγκα, οπότε και τις δυνατότητες για να κάνουμε καλύτερο marketing… Όχι μόνο τον Γκάλη θα φέρουμε για promotion… Aκόμα και τον Lars urlich έχουμε τη δυνατότητα να λαδώσουμε για να μας προσκυνήσει… Δεν έχεις καταλάβει πως είμαστε ήδη το τμήμα marketing μεγάλης εταιρείας;
Το να είσαι fanboy είναι υγιές νομίζω…

δεν ξέρω ποιοι είστε οι ποζεράδες και καλά. το μελωδικό hard rock υπήρξε πάντα ένα μουσικό είδος που γούσταρα.

Τις γραφικότητες που κάνουν οι μουσικοί γενικά τις ξεπερνάω συνήθως. Δεν ξέρω αν προσπαθείς να μου πεις κάτι, αλλά δεν την είπα σε κανέναν, διακομώδισα το σκηνικό γιατί μου φάνηκε αστείο.

Το να είσαι κολλημένος fanboy κάθε άλλο παρά υγιές είναι φίλε μου κατά τη δική μου άποψη. Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο στην Ελλάδα. Φανατισμένοι με το κόμμα, φανατισμένοι με την ομάδα και γενικότερα φανατισμός χωρίς ιδιαίτερο λόγο…απλά για να είμαστε. Αν είναι αυτό υγιές πάω πάσο. Και απέχει πάρα πολύ από το απλά να ασχολείσαι με αυτό που σου αρέσει.

Αν υπάρχει κάτι κουραστικό σε αυτό το φόρουμ είναι οι κάθε λογής πορωμένοι και πιστοί φανατικοί ενός συγκροτήματος. Οι οποίοι κατά 99% ότι κάνει η μπάντα που λατρεύουν είναι a priori σωστό. Ότι δίσκο βγάλει, ότι συναυλία δώσει θα είναι πάντα σχεδόν τέλειο. Τι στο καλό συζήτηση να κάνεις υπό αυτό το πρίσμα? Τι νόημα έχει ο διάλογος?

Προσπάθησε να ανατρέξεις πόσων ειδών fanboys έχουν εμφανιστεί…έτσι ενδεικτικα Iron Maiden, Guns N Roses, Scorpions, Europe, Led Zeppelin, Queensryche, Pearl Jam, Bοn Jovi, Axl, Rainbow…με το Glam/poser, με το AOR…και αυτά έχω δει τον λίγο καιρό που συμμετάσχω.

Δηλαδή, να είμαι Fanboy για ποιό λόγο; Έχω επίγνωση ότι οι περισσότεροι μουσικοί, άσχετα με το αν με τρελαίνει η μουσική τους είναι μπετόβλακες, αναξιόλογοι και πολλές φορές ακόμα χειρότερα.

Sorry, που βγαίνω εκτός θέματος.

Ας αποθεώσουμε τώρα το νέο (τίποτα ιδιαίτερο) cd των Europe, που πέραν ελαχίστων δε θα θυμάται κανείς σε λίγα χρόνια. :stuck_out_tongue:

Εχω αντίθετη άποψη μαζί σου σχεδόν σε όλα… Καταρχήν δεν θεωρώ τους μουσικούς μπετόβλακες. Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι με μπετόβλακες. Εκτός αν μέσα από την βλακεία τους παίρνεις credit ο ίδιος… Δεν έχω κρίνει ποτέ κάποιον βλάκα και ούτε θα το κάνω… Πο΄λλώ δε μάλλον με κάποιον που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τον σωρό
Δεύτερον το να είσαι fanboy στην εποχή μας είναι σπάνιο, άρα μη κουραστικό…
Παλαιότερα ίσως να ίσχυε αυτό που είπες… Σε μια εποχή που τα πάντα είναι ισοπεδωμένα, το να είσαι “φαν”, μπορεί να φαντάζει λίγο γραφικό και ξεπερασμένο, αλλά είναι απείρως πιο γνήσιο απ’ ότι να κάθεσαι απέναντι και να κρίνεις τους πάντες που δε θεωρούν εαυτούς “αντικειμενικούς”…
Για παράδειγμα αν διαβάζεις αθλητικές εφημερίδες, θα παρατηρήσεις ότι έχουν βγει δυο-τρεις “ποιοτικές και αντικειμενικές”, οι οποίες όχι μόνο δεν βοήθησαν στην ποιτική αναβάθμιση του χώρου, αλλά πλέον οι λαμογιά έχει τοποθετηθεί πάνω από την ίδια τη δημοσιογραφία…
Φυσικά και δεν υποννοώ τίποτα εναντίον σου… Ίσα ίσα σου έχω δείξει ότι σε συμπαθώ… Διάλογο κάνουμε…

ΥΓ και on topic Το νέο Europe θα μείνει στην ιστορία γιατί αξίζει και διότι ως μπάντα μπορεί πλέον να μην έχουν τη δημοτικότητα του παρελθόντος, ωστόσο έχουν πολλούς κολλημένους fans σαν κι εμένα, ειδικά στην Ευρώπη και την Ιαπωνία… Είναι η μουσική τους τέτοια… Αν την γουστάρεις θα γίνεις κολλημενος… Ειδάλλως αδιαφορία…
Σου αφιερώνω το υπερμέτριο τραγούδι
Let the children play