Τελικά μόνο ο Φιλανδός καταλαβαίνει την πλάκα που κάνουμε μέσα από το topic αυτό.
Παρακαλώ να σταματήσουν οι δικηγόροι.
Αντρέα, υπερασπίσου, εάν κρίνεις σκόπιμο τον εαυτό σου, και άσε κατα μέρος την δήθεν συμπόνια σου για το Thomas.
Επαναλαμβάνεις συνέχεια αν τολμάμε να την πουμε στη Χριστίνα, λες και είναι ο Μπαμπούλας του Forum. Εάν δεν δέχεσαι την πλάκα της Χριστίνας, μην προσπαθείς να στρέψεις όλους τους άλλους εναντίον της, για να παρατήσει εσένα.
Βλέπω ότι την πλάκα που κάνουμε την πηρες πολύ σοβαρά.
Σταματώ λοιπόν την πλάκα μαζί σου, και παύω βέβαια και να δέχομαι από μέρους σου.
afou tou Thomas de tou arese to album, ti na kanoume? emena mou arese poli. ok. Tin gnomi tou eipe o Xristianos. Min ton varate… (afiste to gia argotera!!!) Πίσσα και πούπουλα!!!3. To TEXAS to exei “xtisei” o Thomas ara an kapios dikaioute na einai ekei, tote einai autos! Συγχαρητήρια στον αρχιτέκτονα!!! Δεν τον έβγαλε κανείς έξω. Απλά είπε ότι θα τα πούμε στο Texas και δεν ήρθε.4. Otan o Thomas ekane ekpompes stin TV (metal city) oi perissoteroi apo esas pinate akoma OVomaltini. Η ovamaltini δεν ήταν ποτέ της αρεσκείας μου. Μη νομιζεις ότι έχουμε και διαφορά ηλικίας οι περισσότεροι με τον Thomas. Άλλωστε γνωρίζεις πού καλά ότι η εκπομπή που είχε δεν θα πήγαινε τόσο καλά αν αρχικά αυτοί που έπιναν ovomaltini δεν παρακολουθούσαν. Το ίδιο ισχύοι και για το ραδιώφωνο και τα bar κτλ
(δεν χρειάζεται να το αναλύσω πιστεύω).5. Eiste oloi filoi kai sto telos tha xalasete tin filia sas, gia malakies. Δεν πρόκειτε γιατί οι φίλοι μου είναι νοήμονες.
I Souidia einai kaliteri apo tin Filandia. Επίσης γνωστό.7. Stirixte tin mousikoula pou mas aresei, (anoigw… diskadiko!!!) Εγώ θα ψωνίσω. Θα κάνεις και άτοκες δόσεις με ΑΟR Visa?
Kali sas mera, exo doulia kai tin kanw… Και εγώ, αλλά βαριέμαι. Θα πάρω τον jim_lick τηλέφωνο να τα πούμε, και την Χριστίνα να της “την πώ” για να ηρεμήση και Αντρέας.
Αντρέα μην τα πέρνεις στο κρανίο, το ξέρεις ότι είναι λούστροι, δουλειά δεν έχουν να κάνουν οι αργόσχολοι και γι’αυτό είναι όλη την ώρα στο Internet. Τεμπέληδες Ιδιωτικοί Υπάλληλοι και μετά κράζετε τους δημόσιους. Ποια συναυλία στο Λονδίνο, στο Soho θα πάνε τα “κορίτσια” για αγοράκια…Αγόρια για όλα τα ζόρια… Αντε και του χρόνου στο Αμστερνταμ! Δημήτρη (Σειρ.) τα βλέπεις τρακαστράτοι & τσαμπατζήδες είναι και ασχολείσαι ακόμα μαζί τους.
Σκοπος ειναι να το κανεις δημοσια οχι private , για να σε πιστεψουμε κιολας … με αυτο το σκεπτικο μπορεις να την παρεις τηλ. και να μιλησετε για συνταγες μαγειρικης
Σκοπος ειναι να το κανεις δημοσια οχι private , για να σε πιστεψουμε κιολας … με αυτο το σκεπτικο μπορεις να την παρεις τηλ. και να μιλησετε για συνταγες μαγειρικης [/quote]
Το νέο cd το αγόρασα χτες από την Γαλλία (17 ευρώ και μάλιστα ήταν από τα πιο front cd) και όντως αξίζει πολύ περισσότερο από τις κόπιες που είχα μέχρι τώρα? Απλά ο ήχος δεν έχει καμία σχέση? Όσον αφορά τους Νορβηγούς, συνήθως είναι φίλοι με τους Σουηδούς, όχι με τους Φιλανδούς. Οι τελευταίοι είναι φίλοι με τους Λετονούς, Λιθουανούς, Εσθονούς, Μογγόλους και τις λοιπές παραδοσιακές δυνάμεις του rock?
Σκοπος ειναι να το κανεις δημοσια οχι private , για να σε πιστεψουμε κιολας … με αυτο το σκεπτικο μπορεις να την παρεις τηλ. και να μιλησετε για συνταγες μαγειρικης [/quote]
Θα έπαιρνα εσένα αλλά τις συνταγές τις έχεις κόπιες όπως τα cd που “αγοράζεις”.
Θα έπαιρνα εσένα αλλά τις συνταγές τις έχεις κόπιες όπως τα cd που “αγοράζεις”.[/quote]
Δεν ειναι μονο κοπιες εχω και αλλες made by Andreas
Γιατί δεν μας λες πόσες φορές έχεις πάει στο Λονδίνο? Λούγκρα…
Εμείς δεν πουλάμε φούμαρα σε τύπους ότι θα βάλουμε το DVD τους σε γνωστό περιοδικό προκειμένου να μας κεράσουν καμιά μπύρα (υπάρχει και σε video. Στη “Ζουγλα” του Μάκη θα σε βγάλω). Για να μην πω για pass σε συναυλίες…το φυλάω για αργότερα.
Εμείς δεν πουλάμε φούμαρα σε τύπους ότι θα βάλουμε το DVD τους σε γνωστό περιοδικό προκειμένου να μας κεράσουν καμιά μπύρα. Για να μην πω για pass σε συναυλίες…το φυλάω για αργότερα.[/quote]
Εγώ δεν είχα πει τίποτα στο Πορτογάλο… Λονδίνο έχω πάει πολλές φορές…
Pass στις συναυλίες πέρνουν και αυτοί που γράφουν σε περιοδικά ως γνωστόν…
Εμείς δεν πουλάμε φούμαρα σε τύπους ότι θα βάλουμε το DVD τους σε γνωστό περιοδικό προκειμένου να μας κεράσουν καμιά μπύρα. Για να μην πω για pass σε συναυλίες…το φυλάω για αργότερα.[/quote]
Εγώ δεν είχα πει τίποτα στο Πορτογάλο… Λονδίνο έχω πάει πολλές φορές…
Pass στις συναυλίες πέρνουν και αυτοί που γράφουν σε περιοδικά ως γνωστόν…[/quote]
Όπως είπα υπάρχουν ντοκουμέντα…Θα διαπομπευτείς δημόσια…
Τώρα το κατάλαβες; Tόσες Δευτέρες που στα κάνουμε τσουρέκια στο TEXAS δεν είχες πάρει είδηση τίποτα; Όσοι θα πάνε Λονδίνο θα κάνουν και όργια?
Συνήθως το album δεν αρέσει σε ερωτοχτυπημένους, Φιλανδούς, φανατικούς αναγνώστες και συντάκτες του Metal hammer και στη Χριστίνα? Δηλαδή σε άσχετους?
Έχει κάνει μπετάτζης ή οδηγός μπετονιέρας;
O λαός απαιτεί, τον Τhomas και πάλι στην TV? Με Φιλανδικά και Ovomaltini?
Εδώ μιλάω σοβαρά? Συνήθως οι φιλίες χαλάνε μόνο για μαλακίες? Αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν παίζει κάτι τέτοιο? Απλά καραγκιοζοπαίχτες είμαστε, που λέει και η Χριστίνα?
? Είναι σα να συγκρίνεις RIVALDO με (Eκι ? μπιφτέκι)
Ως γνωστόν είμαι από τους λίγους που εξακολουθώ να αγοράζω και μάλιστα πάρα πολλά? Άνοιξε εσύ και θα προμηθευτείς κορίτσια για τη βιτρίνα? Ξέρεις μέσα σε κλουβιά κι έτσι?
De xerw ti lete, alla to EUROPE einai to album tis xronias!!!
Magazi den enoigw fisika, giati oloi tha thelete na sas kanw copies, kai tha paei apato…
xa.x.a…xa…
Episis exw na prosthesw oti an ta theloume ola tsampa, kai vazw kai to eauto mou mesa, tote oli i skini anexartitws mousikis tha katastrafei… gia auto to logo den kanei kako na pernoume kai kana original cd.
OLE!! OLE!! Mporei na eimai OLIMPIAKARA, alla to goal tou Eki, itan gamo ta goal xtes me tin Arsenal…
as rixoyn tis times oi malakes ton etaireivn kai ton diskadikon kai as kykloforane pio liga pragmata giati yparxei kai poly savoyra kai o kosmos tha agorasei.den mporoyn na moy bazoyn kainoyrio cd 17 kai 19 eyro i timi toy prepei na einai gia mena 10 -12 eyro to poly.
Συμφωνώ απόλυτα… Προσφορά και ζήτηση δεν λένε; Τώρα που η ζήτηση έχει πέσει κατά πολύ ας αρχίσουν και οι δισκογραφικές τις “προσφορές”… Ουφ, τελικά οι “Σουηδοί” εκτός από γούστο έχουν και πολύ περισσότερο μυαλό…
Όλο παράπονα είναι αυτός ο Japan! Τόσα λεφτά πέρνει, τι τα κάνει; Να περιορίσει λίγο τα ταξίδια του στη Gay-Land, για να δει Gay μπάντες (βλέπε Thunder-Cats). Επίσης να περιορίσει λίγο τις εξόδους του σε γνωστά Rock Clubs, οι “γυναίκες” του, θα του τα φάνε όλα! Όσο για εκπομπή στη τηλεόραση το σκέφτομαι πραγματικά, θα κάνω στο ALTER, τα “Σουηδικά Παρατράγουδα” με πρώτους καλεσμένους τα “τζόβενα” Τέλη, Πετράν και Japan, με θέμα (τριλογία): “Το τρίο χλαπάτσα σε δράση!” , “Πουλάω αυτά τα χαρτομάντηλα για να πάω να δω τους Europe στο Λονδίνο” & “Το έπος των ηρώων, επιστροφή από τη Gayland!”