gay mpantes ?ama einai oi thunder gay band oi stratovarious kai oi nightwish tieinai?ego den agorazo apo to ebay me 60 $ tour programm bon jovi gia na to doso stin annoyla !!!xereis gia poia milame nomizo .opois theli na mathi pm.oso gia ta teleytaia frontise na min erthis revenge simera giati tha ta po ston kosta kitharopoylo poy exei erthi apo tsampikia!!!episis tha se doso kai ston satch.
Καλά είχαμε την ησυχία μας όλη μέρα, ήρθε και ο φιλανδός.
Πόσες μέρες το πάλευε για να γράψει τις μπούρδες του? Άσχετα του ότι έτρεξε στο Λονδίνο να δει τους Thunder!!!
Μη γράφεις άλλες μπούρδες. Αρκετά γελάμε με εσένα.
Έχει προσφορά στο e-bay 180 ? το νυχοκόπτη του Bon Jovi. Πάρτο να το κάνεις δώρο, ξέρεις που…
Όσο για τον Satch πιστεύω ότι πρέπει να μάθει τι φίδι κολοβό είσαι…
- Πάλι ανακρίβειες λέει αυτός ο Japan. Φαίνεται ο έρωτας τον έχει κτυπήσει κατακούτελα. Σαλιάριζε ξανά το Σάββατο στο Revenge με ξανθή ύπαρξη & έδινε γλωσσόφιλα στο Texas (Σημ. Αντρέα ξέρεις με ποιά, τα χάλια του είναι γνωστά πλέον).
Φίλε Japan αυτά που μου δίνονται από τις μπάντες δεν τ’αγοράζω, δεν είμαι πελάτης σαν και σας (βλέπε τρίο χλαπάτσα). Και φυσικά δεν είναι πρόγραμμα συναυλιών, ούτε το έδωσα σ’αυτήν που λες. Βλέπεις πόσο λούστρος γίνεσαι… Ο Satch είναι αδελφός και η λάσπη δεν πιάνει…
Υποψιαζομαι … :roll:
ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ρε κάθε γνήσιος rock star που σέβεται τον εαυτό του, τις γκόμενες τις έχει για πουκάμισα… Και ο JAPAN είναι μουσικός, όχι σαν κάτι άλλους που δεν ξέρουν τις νότες…
Το τρίο χλαπάτσα θα πάει gayland για στρέιτ επιμόρφωση… Αν θέλεις βίντεο, μπορείς να τ’ αγοράσεις στο ebay
Ακούς εκεί Φιλανδός…
Κι επί του προκειμένου δες τον JOEY με Φιλανδική σημαία…
Σας κάνουμε πλάκα μέσα στο σπίτι σας ρεεεεεεε…
10000 κόσμο είχαν για χαβαλέ…
- Τα βλέπεις πως και ο JOEY προσκύνησε τη τιμημένη γαλανόλευκη !!! Όπως θα κάνεις και συ άλλωστε σύντομα !
Τα λες όπως σε συμφέρει Φιλανδούλη μου… Η γαλανόλευση προσκύνησε τον JOEY… Όπως βλέπεις και στην φωτογραφία ο JOEY δεν προσκυνάει ποτέ… Έχει πάντα ψηλά το κεφάλι…
Σιγά μη πάθει τίποτα!! :twisted:
Σιγά μη πάθει τίποτα!! :twisted:[/quote]
Εσύ θ’ ακούς το θείο για να πας μπροστά…
- Χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες του forum…
thx man… 8)
Πως σας φαίνεται το νέο μου avatar?
Τι σας αρέσει περισσότερο στην κιθάρα μου?
oi xordes
Δεν κάνει κακό να μένουμε και λίγο εντός θέματος…
Δεν κάνει κακό να μένουμε και λίγο εντός θέματος…[/quote]
Έμαθα ότι οι Hurricane Party που θα είναι support στους Europe θα έχουν ίδιες κιθάρες με αυτή που είναι στο avatar μου.
Έμαθα ότι οι Hurricane Party που θα είναι support στους Europe θα έχουν ίδιες κιθάρες με αυτή που είναι στο avatar μου.[/quote]
[size=6]www.grafikos.gr είσαι αγόρι μου!!![/size]
Έμαθα ότι οι Hurricane Party που θα είναι support στους Europe θα έχουν ίδιες κιθάρες με αυτή που είναι στο avatar μου.[/quote]
[size=6]www.grafikos.gr είσαι αγόρι μου!!![/size][/quote]
Το link της παλιοφυλλάδας σου είναι? Κομματόσκυλο!!!
Εγώ τουλάχιστον δεν το παίζω Σουηδός με δισκογραφία Nightwish!!!
Ουστ, προδότη.
Και για να μη βγώ πάλι εκτός topic: μου άρεσε πολύ το cd των Europe!!!
Είναι το link κάποιου από γειτονική χώρα της Σουηδίας με πολλές λίμνες, ο οποίος βέβαια την Πέμπτη τα ξημερώματα τραγούδαγε συνεχώς Spirit of the underdog!!!
Όσο για τους Nightwish γραφικέ, πάντα υποστηρίζω τις μπάντες που έχουν επηρεαστεί από τους EUROPE!!!
ΥΓ: Κι εμένα μου άρεσε το νέο cd των EUROPE!!!
Στους μόνους που δεν άρεσε ήταν στον Ανδρέα και το Metal hammer… ΧΑΧΑΧΑΧΑ
- Τέλη η τεκίλα σου έχει κάνει μεγάλη ζημιά! Πίνεις και δεν ξέρεις τι λες και τι γράφεις. Άκου επηρεασμένοι οι Nightwish από τους Europe! Θα πέσει φωτιά να μας κάψει !!!
Να έλεγες οι Edguy να πω μάλιστα, αλλά οι Nightwish! Ήμαρτον!!!
Κυκλοφόρησε το CD Europe στην Ελλάδα; Δεν νομίζω και ούτε πρόκειται !!!
Ο Πετράν έχει χάσει τη μπάλα, θα πάει να δει το αίσθημα στο Μπράιτον και έχει ξεφύγει τελείως!!! Ο Japan που κρύβεται; Τα χάλια του τα είδαμε τη τετάρτη !!! www.elgrafico.org/megalosloustros/jimlick.html