Europe

1. Τέλη μυαλό δεν βάζεις, θα το φας το κεφάλι σου… Πρόσεχε μη σου κάνει καμιά χαλάστρα η Χριστίνα στο γάμο σου… Δεν το έχει σε τίποτα… Σε παραδέχομαι το P.R. το δουλεύεις καλά![/quote]

Θωμά οι καλοφαγάδες και οι γευσιγνώστες συνήθως το φαγητό τους για να τ’ απολαύσουν και να χορτάσουν τρώνε αργά και πολύ…
Έχω ξαναπεί ότι με ένα άκουσμα δεν μπορώ να κρίνω τίποτα! Εννοείται ότι οτιδήποτε μπορεί να σου αρέσει ή να μην σου αρέσει… Είμαι δεκτικός ακόμα και σ’ αυτούς που τους αρέσει η Καλομοίρα… Δεν γουστάρω με τίποτα αυτούς που κρίνουν χωρίς ν’ ακούσουν. Βέβαια αυτό δεν πάει στη Χριστίνα, εννοείται ότι της κάνω πλάκα… Το λέω γενικά… Όσον αφορά το γάμο μου δεν μπορεί να μου κάνει κακό αν δεν το θέλω εγώ ο ίδιος, ότι και να κάνει!!!
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ego den sou eipa glike mou na apolafseis to fagito sou…na krineis an sou aresei eipa.telos panton, i proti gefsi einai apaisia…ke den einai ena akousma otan o sirjim vazei standard kati kathe deftera apo ton kenourio ton europe.
ego pantos ston gamo sou tha to glentiso…enoeitai oti den prokeite na kano kamia malakia…afta meta ton gamo sou…to idio vradi! :wink:

1. Τέλη μυαλό δεν βάζεις, θα το φας το κεφάλι σου… Πρόσεχε μη σου κάνει καμιά χαλάστρα η Χριστίνα στο γάμο σου… Δεν το έχει σε τίποτα… Σε παραδέχομαι το P.R. το δουλεύεις καλά![/quote]

Θωμά οι καλοφαγάδες και οι γευσιγνώστες συνήθως το φαγητό τους για να τ’ απολαύσουν και να χορτάσουν τρώνε αργά και πολύ…
Έχω ξαναπεί ότι με ένα άκουσμα δεν μπορώ να κρίνω τίποτα! Εννοείται ότι οτιδήποτε μπορεί να σου αρέσει ή να μην σου αρέσει… Είμαι δεκτικός ακόμα και σ’ αυτούς που τους αρέσει η Καλομοίρα… Δεν γουστάρω με τίποτα αυτούς που κρίνουν χωρίς ν’ ακούσουν. Βέβαια αυτό δεν πάει στη Χριστίνα, εννοείται ότι της κάνω πλάκα… Το λέω γενικά… Όσον αφορά το γάμο μου δεν μπορεί να μου κάνει κακό αν δεν το θέλω εγώ ο ίδιος, ότι και να κάνει!!!
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

1. Γειά σου Τέλη τεράστιε παίζεις μεγάλη μπάλα !!! Πόσα πήρες για να το “σπρώξεις” στην Ελλάδα; Για το CD λέω… Θεσσαλονίκη θα έρθεις; Ξέρω, πρέπει να ρωτήσεις πρώτα!!! Migato που σου χρειάζεται !!!

Εννοείται ότι Θεσσαλονίκη θα έρθω… Παρέα με τους άλλους δυό καμπαλέρος!!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Παίζω τόσο μεγάλη μπάλα που ξέχασα να φέρω το cd στην Ελλάδα!!! Προωθώ ένα προιόν που δεν υπάρχει στην αγορά… Δηλαδή γραφικός!!!

oxi ke grafikos esi xriso mou…i kolona tou rocking.gr…aloimono!

…loipon, gia peite pws sas fanike ti neo EUROPE???

XA…XA…X.A… eimaste ena matso peiragmenoi…

oso gia to Neskafe, kirie mpikini me kithara, den grafete me “K” alla me “c”…

Άρα το πέτυχα ότι από κει πήρες τη σύνδεση για το ΄Ιντερνετ. Κράτα μόνο τη σύνδεση. Οι πολύ καφέδες δεν κάνουν καλό. Άμα ξεμείνω από καφέ, μια πόρτα είμαστε, θα σου χτυπήσω.

nai, fere na sou gemiso kai tin …kithara sou!! xa…xa…x.a…

na fero ke tin diki mou? lol

a… edw exoume thema…
safws kai nai,
o kirios me to mpikini na vrou allou kafe paraklaw…

Είναι ηλεκτρική, δεν έχει ΤΡΥΠΑ όπως η κλασσική, άσχετε!!!

Μου αρέσει το cd των Europe.

To super market της γειτονιάς σου μου έδωσε το τηλέφωνό σου. Δεν έχουν άλλο.
Ή δώσε μας καφέ ή σταμάτα να σερφάρεις με το δωρεάν χρόνο του NESCAFE (έμαθα πως γράφεται, για να μη λες).

eipes nai sirjim?..loipon na kanonisoume na tin fero…einai klasiki i diki mou!!! :slight_smile:

ki emena…mou aresei to cd ton europe!

po…po… xamos… 37b selides gia to an mas aresei i oxi to neo cd twn EUROPE, fantasou ti the ginei me tipota BON JOVI…

Κατσε να δεις, τι εχει να γινει με το 6πλο των White Lion … :roll:

1. Αντρέα θα έρθεις Θεσσαλονίκη; :lol: Θά’ναι και ο Τέλης στο τρένο μαζί μας; Το βλέπω να μην φτάνουμε Θεσσαλονίκη!!! Μέχρι Λαμία και πολύ μας είναι…

[size=6][/size]Ποιοί είναι αυτοί οι Europe;

Ο japan πάλι χάθηκε;

Διάβασα όλο το topic απ’ την αρχή ως το τέλος και ειλικρινά δεν έχω ξαναγελάσει τόσο πολύ… Απίστευτες ατάκες… Βέβαια από κάποια στιγμή κι έπειτα, είναι εντελώς off topic… Ηλία καλύτερα κλείδωσε το…

Εδω θα διαφωνησω μαζι σου . Για τους εξης λογους .

Το topic το ξεκινησες εσυ … εχεις δωσει σημαντικες πληροφοριες … ναι οι ατακες ηταν απιστευτες …( ειναι μια μικρογραφια του το τι γινετε καθε Δευτερα στο Texas ) , το να κλειδωθει ειναι το πιο ευκολο , το θεμα ομως γαμωτι μου ειναι οτι εχουν παρεξηγηθει πολλα πραγματα . Οπως το εχω εκλαβει εγω … λοιπον τολμω να πω … οτι εχουν παρεξηγηθει πολλα πραγματα . Ο Ηλιας ειπε οτι ειπε , παιρνοντας αφορμη το συγκεκριμενο , ενω ειχε ξεκινησει μια αξιοθαυμαστη προσπαθεια απο μερους σου [ Η αληθεια παντα πρεπει να λεγεται ] στο τελος μαμηθηκε στο offtopic , μπορει για εσενα / εμας να μην φαινετε τοσο σημαντικο , αλλα σκεψου αυτον που ειναι ο διαχειρηστης του site συτου , την θεση του , και θα καταλαβεις/ καταλαβουμε για τι ειπωθηκε απο μερους του γιατι ειπε οτι ειπε …
Η λυση δεν ειναι να κλειδωθει κατι , η λυση ειναι να δουμε και την προεκταση του θεματος .