Europe

Αν ήξεραν οι EUROPE τι μπάχαλο γίνεται εδώ τουλάχιστον για την πάρτη τους, θα έρχονταν τρέχοντας για συναυλία…

ΥΓ. Στην οποία θα ήμασταν εμείς κι εμείς αλλά θα είχαμε πολύ πλάκα… Off topic θα ήμασταν συνέχεια… Μέχρι και το Living on a prayer θα τραγουδάγαμε !!!

Ναι θα σταυρωναν και ενα Φιλανδο … :lol:

Ρε όλοι θα έρχονταν. Βλέπεις που το παίζουν σκληροί μεταλλάδες… Όλοι με EUROPE και BON JOVI μεγάλωσαν… Απλά τους έβριζαν επειδή ήταν πιο όμορφοι…
Κάτι σαν εμένα δηλαδής!!!

Μεχρι και οι Μanowar θα ερχονταν … τους εχω κοψει … :wink:

Μεχρι και οι Μanowar θα ερχονταν … τους εχω κοψει … :wink:[/quote]

Με ξανθιές περούκες και γυαλιά ηλίου για “καλυψη - απόκρυψη”!!!

Και αντί για γούνινα βρακάκια, θα φόραγαν spandex!!!

Και ο Χάρης “Warlord” Πρασούλας επίσης!!!

Ο Ανδρέας έχει δίκιο σε όσα λέει και συμφωνώ, αυτό που δε μ’ αρέσει είναι το γεγονός ότι εδώ και τόσους μήνες (που λέγονται όλα αυτά) έχουμε μείνει στα λόγια και όχι στις πράξεις. Μέχρι στιγμής δεν έχετε αποδείξει ούτε μία φορά ότι όντως μπορείτε να κάνετε αυτά για τα οποία γίνεται ντόρος.

Η λυση δεν ειναι να κλειδωθει κατι , η λυση ειναι να δουμε και την προεκταση του θεματος.

Αυτή την προέκταση δε βλέπω να κοιτάτε, δυστυχώς. Μια απ’ τα ίδια…

PS. Με τόσες σελίδες μηνύματα μπορεί να στείλει ο Τέλης ένα e-mail στους Europe και να τους πει "δείτε πόσες σελίδες γράφτηκαν για να 'ρθειτε στην Ελλάδα (εκτός κι αν ξέρει κάποιος από αυτούς ελληνικά και την πατήσουμε). Ίσως το δουν αλλιώς το πράγμα 8).

ego mporo na to pezo thigmeni gia na kano efe?

Ναι, και εγώ μαζί σου Έχω θιχτεί, και εσύ θα πρέπει ακόμα περισσότερο. Μα πως είναι δυνατό να σου φέρονται έτσι (τα σοκολατάκια που μου υποσχέθηκες θα τα φέρεις, έτσι?).

Χριστίνα, τα κοινόχρηστα στο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ τα πληρώσαμε? Θέλει να βάλει πετρέλαιο.

Η λυση δεν ειναι να κλειδωθει κατι , η λυση ειναι να δουμε και την προεκταση του θεματος .

ΑΝΤΡΕΑΣ!!! Τι είπε ο άνθρωπος? Είναι στο κρεβάτι με βιταμίνες. Δεν ήταν και λίγο αυτό που έγραψε. Οραματιστής. Βλέπει το δάσος και όχι το δέντρο.

Σας είπα ότι μου αρέσει το cd των Europe? Ε, λοιπόν ΝΑΙ, μου αρέσει.

Πω πω, οι europe εφτασαν στην 22η, δηλαδη στην τελευταια σελιδα! Ντροπη ρε παιδια :roll: Τελευταιο μηνυμα: 06-11-2004… Αξιζουν αυτη την ανασκαφη :smiley: Πιστευω οτι ειναι παρεξηγημενοι, εχουν καποια αξιολογα αλμπουμς…

Εγω, τους Europe τους συμπαθω πολύ. :-s:roll:

Απίστευτο μου φαίνεται που βλέπω τούτο το θρεντ!
Μέγιστοι οι europe όπως και να το κάνουμε και ότι και να λένε μερικοί.
Settle for love και Carrie πασίγνωστα κομμάτια που ακόμα και τώρα τα ακούω και λιώνω

Ανύπαρκτοι!

Πρόσεχε τι λες.Θα το μετανιώσεις

Γιατί;:-k

Αντε Κοζυ, να εχουμε τιποτα για να θυμομαστε στα γεραματα μας… :stuck_out_tongue:

http://rocking.gr/news/Neo_live_DVD_apo_tous_Europe/8992/

Έτσι χαχαχα! Πάμε μπροστά να φαινόμαστε :stuck_out_tongue:

μπαντάραααααα NORUM ΘΕΟΣ :slight_smile: