Europe

Λοιπόν άκουσα ολόκληρο το cd…

Ευχαριστώ πολύ τον … που μου το έδωσε!!!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τους παλιούς EUROPE, αλλά για ένα παράξενο λόγο είναι EUROPE!!!

Αυτό το cd ή θα το αγαπήσεις ή θα το μισήσεις…

Οπως και με τη πάρτη σου θείο! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Οπως και με τη πάρτη σου θείο! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Κάπως έτσι… Αν και εγώ το cd ήδη το έχω λατρέψει…

Άνοιξε το νέο site http://www.europetheband.com/ και έχει στο video section το solo του Norum στο Sweden rock festival!!!

ououououou reeeeeee…ine xalia oi europe kathos ke to kenourio tous cd… ke ilikrina lipame pou o sir_jim, palikari eton 59, tha peksi esto ke ena komati tous apo ton kenourio apopse sto texas! gi afto leo na ertho arga pou tha exi perasei i kafrila!!! :twisted: ououououououououou!!!

welcome back αγνοούμενη :lol: :lol: :lol: :lol:

Europe forever…Αν και τώρα τελευταία τρώω περίεργα κολλήματα στυλ Pavlov’s dog…

Επιστροφή στο θέμα
Χωρίς να με έχουν απογοητεύσει οι europe το νέο τους άλμπουμ πιστεύω διαφημίστηκε πολύ! Είναι καλό σίγουρα δεν θα απογοητεύσει κανέναν αλλά ρε παιδιά για μένα οι europe μπορούν να γράψουν πολύ καλύτερα κομμάτια!!! Εντάξει δεν περίμενα και κανα cd γεμάτο με best hits(αν και έχει 2-3 φοβερά χιτάκια μέσα :lol: ), αλλά ελπίζω στο επόμενό τους να δείξουν αυτή την μαγεία που πιστεύω ότι έχουν :wink: :lol:

Καλό come back αλλά μου αφήνει τη γεύση ότι βιαστήκαν να κάνουν την δουλειά… :?

Επειδή έχω ακούσει από αρκετούς να λένε “Ωραίο σαν album, αλλά όχι των Europe” θα προσθέσω το ότι εάν δε λάβει κανείς υπόψιν του ότι πρόκειται για Europe, έχουμε να κάνουμε με δισκάρα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, εγώ τουλάχιστον προσωπικά, δεν κολλάω καθόλου στην ιστορία και στις (πολύ) παλιότερες δουλειές του group. Είναι ένα βήμα ανανέωσης, μικρό μεν, αλλά ανανέωσης. Ούτε metal έπαιξαν, ούτε prog. rock. Αυτό ήταν απολύτως φυσικό και για να πω την αλήθεια χίλιες φορές προτιμώ κάτι νέο (μέσα σε κάποια πλαίσια, τα οποία τηρούνται στο album αυτό) από κάτι χιλιοπαιγμένο που όμως ηχεί από το χιλιομετρο σαν Europe. Γιατί όπως και να το κάνουμε δε μπορεί να υπάρξει εξέλιξη που συνάμα να θυμίζει παλιούς Europe.

Όσο 59 χρονών είναι ο SIRJIM, άλλο τόσο καφρίλα και χάλια είναι και το νέο cd των EUROPE κι άλλο τόσο σχετική είναι η Χριστίνα αφού δεν έχει ακούσει μία νότα απ’ αυτό… Παρολ’ αυτά την συγχωρούμε, την αγαπάμε και της συμπαραστεκόμαστε, λόγω ασχετοσύνης και επειδή πετάει πολύ ζουμερές ατάκες…

Εννοείται ότι ο Ηλίας τα είπε όλα!!!

Όσο 59 χρονών είναι ο SIRJIM, άλλο τόσο καφρίλα και χάλια είναι και το νέο cd των EUROPE κι άλλο τόσο σχετική είναι η Χριστίνα αφού δεν έχει ακούσει μία νότα απ’ αυτό… Παρολ’ αυτά την συγχωρούμε, την αγαπάμε και της συμπαραστεκόμαστε, λόγω ασχετοσύνης και επειδή πετάει πολύ ζουμερές ατάκες…

Εννοείται ότι ο Ηλίας τα είπε όλα!!![/quote]

Το cd των Europe σκοτώνει. ΄Ασε τη Χριστίνα να λέει. Γουστάρει μου είπε να έρθει μαζί μας Λονδίνο στη συναυλία των Europe!!! Γι’αυτό σου λέω, μη της δίνεις σημασία. Υπομονή και η 15η Νοεμβρίου είναι κοντά. Hammersmith ερχόμαστε!!!

Πετραν τι μας λες ρε ? και ο Lick … to cd των Εurope απλα δεν ειναι Εurope … ειναι καποιοι αλλοι … παντως για τη Χριστινα , παρτε την μαζι , σας εκλιπαρω … !!!

Πιστευω να καταλαβες ποιος ειμαι :wink:

Πετραν τι μας λες ρε ? και ο Lick … to cd των Εurope απλα δεν ειναι Εurope … ειναι καποιοι αλλοι … παντως για τη Χριστινα , παρτε την μαζι , σας εκλιπαρω … !!!

Πιστευω να καταλαβες ποιος ειμαι :wink:[/quote]

Κανένα group δεν επιβίωσε παίζοντας το ίδιο στυλ συνέχεια χωρί αλλαγή. Σίγουρα δεν θυμίζει “Final Countdown” ούτε “Out of this World” αλλά ήταν φυσιολογικό μετά από τόσα χρόνια που ο καθένας έπαιξε σε διάφορες μπάντες (βλ. Last Autumn’s Dream, Brazen Abbot, Dokken κ.α.) ή ακολουθώντας solo καριέρα, οι επιρροές και τα ακούσματα να είναι πολύ διαφορετικά. Και εμένα μου φάνηκε περίεργο στην αρχή αλλά τώρα δεν το βγάζω από το cd player. Όσο για τη Χριστίνα, για να γλιτώσεις εσύ, να τη φορτωθούμε εμείς ? Ήμαρτον…

Καταρχήν Πετράν παιχταρά μου καλωσήρθες…
:!: :!: :!: :!: :!: :!:

Πρώτη παρατήρηση… Στο Λονδίνο ο Μήτσος ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα!!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Δεύτερη παρατήρηση… Η γνώμη του Ανδρέα δεν πιάνεται… Έχει γίνει πλέον πορωμένος blackmetallas!!!
:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Τρίτη παρατήρηση… Όλο ευγένεια είστε και οι δύο για την Χριστίνα… Δεν της μοιάσατε καθόλου!!!
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Καλημέρα.
Πρώτον: Ο Μήτσος έχει κάνει δηλώσεις, και θα πρέπει να σταθεί στο ύψος του…
Δεύτερον: Ο Ανδρέας μπορεί να λέει ότι θέλει…με τη Χριστίνα, αφού εμείς θα ήμαστε στο Λονδίνο στη συναυλία, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ…
Τρίτον: Είμαι ευγενικός, γιατί είμαι ακόμα νέος στο forum. Θα στρώσω σιγά-σιγά…
ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ:[b]ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ!!![/b] Φεύγουμε ρεεεεεεεε…

Κατα τ’άλλα, άκουσες τίποτα καινούργιο?

Προσπαθώ να μάθω ποιοι θα είναι gest…

ANTE RE POYSTI MOY …

Όποιοι και να είναι, καλά θα είναι.
Και χωρίς support να έπαιζαν δε θα με χάλαγε καθόλου…

Ο jim_lick στη λέει άσχημα, βλέπω. Σου έχει πάρει τον αέρα.
Του έφαγες το αγόρι και σε κράζει έτσι?
Μην έχουμε μαλλιοτραβήγματα στο Λονδίνο!!!

L.A. Guns θα πας?

L.A. Guns θα πας?[/quote]

Γιατι τους ξερει νομιζεις … ?

Γιατι τους ξερει νομιζεις … ?[/quote]

Είσαι παλιοχαρακτήρας, τελικά.
Δεν μπορεί, κάτι θα έχει ακούσει…

Λοιπόν Πέτρο για να μπεις πιο εύκολα στο πνεύμα έδώ μέσα, θα σου πω μόνο ένα πράγμα… Ο Ανδρέας είναι o καραγκιόζης του site!!! Όσον αφορά το Μήτσο δεν θέλω υπαινιγμούς τέτοιου είδους… Αν ψαξεις καλά το site θα διαβάσεις δηλώσεις υποταγής από πρόθυμες groupies που υποκλίνονται στο "κιθαριστικό… :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: " του ταλέντο!!!

Γιατι τους ξερει νομιζεις … ?[/quote]

Μην πετάγεσαι εσύ ρε σαν πορδή!!!