Και εξακολουθεις να μην απαντας …
Ξέρεις οι L.A GUNS είναι παντελώς άγνωστοι και δεν τους γνωρίζω…!!!
Στο μέλλον θα περιοριστώ μόνο σε Europe-συζητήσεις μαζί σου. Είχε δίκιο ο Αντρέας…
Στο μέλλον θα περιοριστώ μόνο σε Europe-συζητήσεις μαζί σου. Είχε δίκιο ο Αντρέας…[/quote]
Ψάρωσες κι εσύ; Απλά δεν μου αρέσει αυτό το στυλ hard rock… Προτιμώ το Ευρωπαικό!!!
χμμμμ,ο σπαστικός ξαναμπήκε :lol: :lol: :lol: :lol: Λοιπόν,θα σας επαναφέρω στο θέμα διότι ναι μεν ο angel είναι ανοιχτή βιβλιοθήκη αλλά και ο τέλης δύσκολο είναι να μη γνωρίζει κάποια μπάντα(πόσο μάλλον τους L.A.Guns)…
Επιστροφή σε Europe, εγώ πάντως ως ένας από τους πιο φανατικούς τους οπαδούς-είναι και θα είναι νομίζω η αγαπημένη μου μπάντα-θεωρώ καλό το καινούριο αλλά μάλλον κακή ιδέα την επανασύνδεση από τη στιγμή που η φωνή του tempest δεν πιάνει ούτε καν τη βάση…Κάποτε ήταν άριστη,δεν υπήρχες κλίμακα να την κατατάξεις,αλλά τώρα Καλό το νέο cd αλλά όχι για europe τους παλιούς τους τέλειους που επηρέασαν τόσους! Φυσικά όμως δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας, και να τονίσω το ότι αν η φωνή του tempest ¨ηταν όπως πριν 15 χρόνια το νέο album θα έμενε Νο1 για μήνες!!! … Άσε που έχω την εντύπωση ότι προσπάθησαν να κάνουν τα τραγούδια στα “νέα” μέτρα του τραγουδιστή :?
Στο μέλλον θα περιοριστώ μόνο σε Europe-συζητήσεις μαζί σου. Είχε δίκιο ο Αντρέας…[/quote]
Ψάρωσες κι εσύ; Απλά δεν μου αρέσει αυτό το στυλ hard rock… Προτιμώ το Ευρωπαικό!!![/quote]
Ξερεις τωρα Πετρο … Europe , Cradle Of Filth , Pain Of Salvation , Paradise Lost , Manowar και παει λεγοντας … Και αναφερω και κατι αλλο που ειναι γεγονος κιολας … οτι ο “peoseras” τα μονα που ξερει απο μελωδικο Hard Rock ειναι οι οτι εχει να κανει σχεση με Europe … απο αυτα που βαζει ο Σειρηνακης ζητημα αν ξερει 4 , 5 .
Όντως οι MANOWAR είναι μια ευρωπαική hard rock μπάντα από την Αμερική!!! Δηλαδή και άσχετος και αγεωγράφητος!!!
Τάσο ο JOEY TEMPEST όταν τραγούδαγε το The final countdown ήταν 20 χρονών… Δηλαδή παιδί… Στα 40 χοντραίνει κάπως η φωνή σου,ειδικά όταν είσαι υψίφωνος… Για μένα το νέο cd είναι εφάμμιλο του Wings of tomorrow…
Και θέλει μεγάλη μαγκιά να κάνεις αυτό που έκαναν οι ΕUROPE… Δηλαδή να βγάλεις κάτι εντελώς διαφορετικό, από τα δεδομένα… Ειδικά όταν απουσιάζεις 12 χρόνια (αν και δεν έχουν γράψει ποτέ δύο παρόμοια cd). Ξέρεις πόσο πιο εύκολο θα ήταν για εκείνους να συνεχίσουν στο παλιό τους στυλ;
Όσο για κάτι παντογνώστες του METAL HAMMER στύλ Συμελιάδη, οι οποίοι τους κατηγορούν γιατι άφησαν πίσω τους το παλιό τους στύλ (ο συγκεκριμένος εδώ και κάμποσα χρόνια όταν κάνει δισκοκριτική σε europower συγκρότημα, δεν παραλείπει να ειρωνευτεί τους EUROPE και τον MALMSTEEN), θα τους υπενθυμίσω ότι παλιά όταν οι EUROPE με τους BON JOVI έβαλαν το metal στα σαλόνια, οι πρόγονοι τους μεταλλοπατέρες (στην κακεντρέχεια, την αρπαχτή ;;;; και την ασχετοσύνη συντάκτες του HAMMER) τους έβριζαν ως εμπορικούς και φλώρους!!!
Υποθέτω ότι η εμπαθέστατη κριτική του HAMMER οφείλεται στο γεγονός, ότι κάποιος που μισούν αποθέωσε και καλά έκανε το θάρρος των EUROPE να βγάλουν κάτι εντελώς σύγχρονο και να μην αρκεστούν στα αναμασήματα του ένδοξου παρελθόντος τους!!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΑ!!!
kalimera, kalimera!!
Poli fasaria gia tous EUROPE vlepw, alla to album exei erthei Ellada? den to eida pouthena!!! Ti ginete? Pantos sto teuxos pou vgenei stis epomenes meres exoume kanei mia sineneteuxi me ton Tempest kai apantaie se polla apo auta pou sizitiountai edo sto forum. Opote as perimenete ligo…
EUROPE RULES!!!
afoy edo einai mpanania ti perimeneis na to feroyn ?
Οπότε jim φάε την μπανάνα σου και μην μιλάς
Οπότε jim φάε την μπανάνα σου και μην μιλάς :D[/quote]
Αυτόν δεν τον νοιάζει, αφού όλα του τα cd είναι μαιμού… Δεν αγοράζει τίποτα… Μόνο κλέβει… Και μετά το παίζει poseroπατέρας!!! Ούστ ρεεεεεεε ο jim_lick και ο sirjim είναι οι θεοί του poser!!! Εσύ είσαι ένας κρυφοblackas που εσχάτως βλέπει την Tarja και λειώνει!!! Πέτρο κράξε τον!!!
Αυτόν δεν τον νοιάζει, αφού όλα του τα cd είναι μαιμού… Δεν αγοράζει τίποτα… Μόνο κλέβει… Και μετά το παίζει poseroπατέρας!!! Ούστ ρεεεεεεε ο jim_lick και ο sirjim είναι οι θεοί του poser!!! Εσύ είσαι ένας κρυφοblackas που εσχάτως βλέπει την Tarja και λειώνει!!! Πέτρο κράξε τον!!![/quote]
Βρε τσουτσουνελο … ο jim apo εμενα ερχεται και περνει τις poseries … καθε φορα που ερχεται σπιτι … σηκωνει γυρω στα 30 με 35 cd …
Βρε τσουτσουνελο … ο jim apo εμενα ερχεται και περνει τις poseries … καθε φορα που ερχεται σπιτι … σηκωνει γυρω στα 30 με 35 cd …[/quote]
Βρε απατεώνα, αφού τα cd που παίρνει ο jim είναι γεμάτα mp3!!!
Βρε κακομοίρογλου, δεν ντρέπεσαι!!! 30-35 cd (poser) δεν βγαίνουν το χρόνο (για να μην πω στην διετία). Εκτός και αν δεν περνάει και πολύ τακτικά από ατο σπίτι σου ο jim.
Ου ρεεεεεεεεεεεεεεε.
Τέλη, το cd Europe θα το παραγγείλω από Σουηδία. Είναι λίγο ακριβότερο από την τιμή που λογικά θα έχει όοοοταν έρθει (με τα ταχυδρομικά 19 ?) αλλά α)τα αξίζει και β) δεν θα περιμένω τους μπαγλμάδες στα διάφορα μαγαζιά να μας κάνουν τη χάρη να το φέρουν. Θέλεις να παραγγείλω και για σένα? Συνήθως κάνουν λιγότερο από εβδομάδα να έρθουν. Πές μου…Φυσικά στον Αντρέα θα του κάνουμε ένα “αντίγραφο ασφαλείας” αφού ως γνωστόν απαγορεύεται η αντιγραφή!!!
Ρε Πετράν , έλα σπίτι να δεις ρε … αν λεω βλακείες η όχι , και πιστεψέ με βγαίνουν πολλά περισσότερα από τον αριθμό που αναφέρεις
Σε πληροφορώ οτι το έχω πάνω απο μήνα … :roll:
Ρε Πετράν , έλα σπίτι να δεις ρε … αν λεω βλακείες η όχι , και πιστεψέ με βγαίνουν πολλά περισσότερα από τον αριθμό που αναφέρεις
[/quote]Φυσικά στον Αντρέα θα του κάνουμε ένα “αντίγραφο ασφαλείας” αφού ως γνωστόν απαγορεύεται η αντιγραφή!!![/quote]
Σε πληροφορώ οτι το έχω πάνω απο μήνα … :roll:[/quote]
Φυσικά κόπια από το promo…Αφού κυκλοφόρησε μόλις πριν από 15 μέρες βρε καϋμένε…πως το έχεις πάνω από μήνα? Κοπιαδόρε!!!
Φυσικά κόπια από το promo…Αφού κυκλοφόρησε μόλις πριν από 15 μέρες βρε καϋμένε…πως το έχεις πάνω από μήνα? Κοπιαδόρε!!![/quote]
http://www.rocking.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=610&start=0
Τσεκαρε μικρε Πέτρο , οτι εγω δεν λεω μπλα μπλα όπως ο ακατανομάστος (ξέρει ποιός είναι αυτός)
Κοίτα και την ημερομηνία που γράτηκε το εν λόγω Post και ναι λέει 05/09/2004 . Ουπς σήμερα έχουμε 06/10/2004 … πάνω από μήνα δλδ …
Αυτόν δεν τον νοιάζει, αφού όλα του τα cd είναι μαιμού… Δεν αγοράζει τίποτα… Μόνο κλέβει… Και μετά το παίζει poseroπατέρας!!! Ούστ ρεεεεεεε ο jim_lick και ο sirjim είναι οι θεοί του poser!!! Εσύ είσαι ένας κρυφοblackas που εσχάτως βλέπει την Tarja και λειώνει!!! Πέτρο κράξε τον!!![/quote]
Βρε τσουτσουνελο … ο jim apo εμενα ερχεται και περνει τις poseries … καθε φορα που ερχεται σπιτι … σηκωνει γυρω στα 30 με 35 cd …[/quote]
ayta poy soy dino mori koyfala ta xexnas ?ama xanadeis videaki sfira moy
Καλα που μου το ειπες γιατι εχω σπιτι το best of …των Μillenium … + καποια αλλα και video clips και live’s + καμμια 50αριά καινούργια … που κατέβασα πρόσφατα …
Α τα video που σου έδωσα τα έγραψες …
Ρε παπάρα , δεν το είπα για να σε προσβάλλω αλλά ο Πέτρος τίνει να κάνει κόμμα με τον ακατανόμαστο … εσύ λογικά τώρα πρέπει να με υποστηρίξεις … :roll:
Αν δεν το κάνεις … σου υπόσχομαι ότι όπου σε βλέπω θα σε γαργαλάω :evil:
Ρε παπάρα , δεν το είπα για να σε προσβάλλω αλλά ο Πέτρος τίνει να κάνει κόμμα με τον ακατανόμαστο … εσύ λογικά τώρα πρέπει να με υποστηρίξεις … :roll:
Αν δεν το κάνεις … σου υπόσχομαι ότι όπου σε βλέπω θα σε γαργαλάω :evil:[/quote]
Κλάψε, Κλάψε, blackμεταλλά!!!
“Ου, Ου, δεν με κάνουν παρέα ο Τέλης και ο Πέτρος. Δημητράκη, θέλεις να γίνουμε φίλοι?”.
Καλά σε λέω κακομοίρογλου.
Jim_lick προτείνω μουσικό εμπάργκο στον Αντρέα.
Καταρχήν για το cd των EUROPE, έχω να δηλώσω ότι το έχω αποκτήσει πριν από τον Ανδρέα και πριν από εμένα το είχαν ο Sirjim και ο kourou…
Όσον αφορά τον Ανδρέα, Πέτρο μου έχω να δηλώσω δημοσίως, πως όταν βάζει τραγούδια ο Sirjim τα οποία δεν γνωρίζει, συνήθως ρωτάει τον Jim_lick και παίρνει τις σωστές απαντήσεις… Μην ασχολείσαι φίλε με τον “Μητσοτάκη” του poser!!!
(Μητσοτάκης = Αποστάτης!!!)
Προτείνω να τον δέσουμε χεροπόδαρα στην Θεσσαλονίκη και να τον αναγκάσουμε ν’ ακούει Βαλάντη ή Dimmy Borgir που είναι και τα αγαπημένα του!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ΥΓ. Λογικά το EUROPE θα έρθει την επόμενη εβδομάδα!!!