Aς μην είχες τον Kourou , και το Dsl βλάκα και θα τα λέγαμε ποιός από τους δυό μας θα το κατέβαζε πρώτος.
Α/ Καλώ το Sirjim να λάβει θέση … Β/ι μην ξεχνάς οτι συμβαίνει και το αντίθετο και δεν συγκρίνω τις γνώσεις μου , πάνω στο συγκεκρίμενο είδος με τον Jim_lick , ουτε με τον Sirjim … αλλά μαζί σου , γιατί μου τα έχεις πρήξει με τους Εurope.
Nαι ρε … άρχισες τις βλακείες πάλι … ο Σαμαράς είναι αποστάτης ρε όχι ο Μητσοτάκης και στην τελική είμαι δεξιός και το καυχιέμαι … :x
Ναι ρε γιατί και Βαλάντη γουστάρω και την Θεσσαλονίκη , όσο για τους Borgir γουστάρω επειδή στο video clips τους έχουν μια γυμνόστηθη αλυσοδεμένη στα 4 .
Ενω εσύ ο μέγας poser … :roll: ε ? τσεκαρέ τε και δείτε
Στη δεύτερη θέση των Σουηδικών album chart βρίσκονται οι επανενωμένοι πλέον Europe. Το νέο τους album “Start From The Dark”, το οποίο δεν έχει έρθει ακόμα στη χώρα μας, έχει αποσπάσει θετικότατες κριτικές, ενώ μια πρώτη εκτίμηση φανερώνει ότι και ο κόσμος ήδη το θεωρεί αξιόλογο. Ο δίσκος, πρώτος μετά το “Prisoners In Paradise” του 1991, χαρακτηρίζεται ως πιο heavy από τους προκατόχους του, έχοντας μια κλίση προς τις αρχικές κυκλοφορίες της μπάντας. Το video του “Got To Have Faith” μάλιστα έχει δημοσιευτεί online και μπορείτε να δείτε εδώ."
Απο rocking πρώτη σελίδα
Εκτός από την 2η θέση στα Σουηδικά charts έχουν καταλάβει και την 15η στα Ιαπωνικά σε όλα τα είδη μουσικής και την πρώτη στο heavy chart, στο οποίο σημειωτέον στις πρώτες 20 θέσεις είναι όλη η δισκογραφία τους συν τα 2 best!!! Το αναφέρω αυτό, λόγω του γεγονότος ότι η Ιαπωνική αγορά είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο!!!
Όσον αφορά εσένα φίλε μου Ανδρέα ξέρεις ότι σε αγαπάω και έχω να σου δηλώσω το εξής… Το κόλλημα μου για τους EUROPE γνωρίζω ότι είναι εκνευριστικό, αλλά δε νομίζω ότι είμαι ο μόνος που του αρέσουν εδω μέσα…
Επίσης στο θέμα poser ποτέ δεν είπα ότι ακούω αποκλειστικά μόνο αυτή τη μουσική, ούτε το έπαιξα παντογνώστης… Παραδέχομαι δημόσια ότι στο συγκεκριμένο είδος ξέρεις πολύ περισσότερα από εμένα… Ωστόσο θεωρώ πως το να είσαι καλλημένος σε ένα είδος είναι μαλακία… Χάνεις πολύ όμορφες στιγμές μουσικής!!!
Όσον αφορά την μπηχτή σου για τους Pain of Salvation και τους Gradle… αν θέλεις μπορώ να σου υπενθυμίσω, πως καλύτερο cd της χρονιάς ψήφισες (και πολύ καλά έκανες) το Once!!!
Αν θες να σου χαρίσω κι άλλο link έχω να σου δηλώσω ότι λατεύω τους IN FLAMES!!!
Μην ξεχνάς ότι η μουσική είναι μία και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε η πλειοψηφία των Poserαδων διαμαρτύρονται, γιατί η μουσική που τους αρέσει πάντοτε κρινόταν με κομμωτικά κριτήρια και όχι μουσικά!!!
kat arxas na simioso oti par olo pou exo na mpo toson poli kero, paramenete oloi karagiozides… teli mou ego to ksanapa alla apo poser eisai asxetos… mono tous europe ksereis kai tous prosopikous pou exi vgalei to kathe melos tous! piges ke se mia sinavlia sti zoi sou ke egines ke anthropos. megali diafora apo tin ethniki odo ta live sto eksoteriko, etsi den einai?
antrea, gia sena to mono pou exo na po einai oti kapia stigmi prepei na vreis kapia na ksempoukosis to kanoni, giati i malakia se exi varesei ston egefalo! esi mporis na thelis na me ksefortothis, alla den exei erthi akoma i seira sou mesa sto texas. gi afto kalitera mpoukoto ke skase giati an o telis ke o galiatsos eginan rompa tin proigoumeni deftera… erxete ke i seira sou, agamite!
gia ton jim_lick den exo na po tipota giati ine super kavlotiko gomenaki ke rock star.
gia ton sir jim, nearos eton 59, exo na proteino na agorasei ke kana original cd ke dvd giati xrise mou, pidaei to laser… ke mono afto… exoume varethei ta remix re sirinaki!
gia ton ko. petro den exo na po akoma tipota…dioti mou exei paraxorisei to pc tou gia na mproro na thapso esas tous ipoloipous.
oso gia to an thelete na ertho londino gia tous europe, mou exei ginei protasi gia ola ta eksoda kalimena… agoria, pipes den kano!
telos eiste oloi pio arapides ke ap tous mavrous oson afora ta cd ke dvd maimou! lexrites!
afta… afiste minima! mpiiiiiiiiiiiip!
Τελικά …ευτυχως δηλαση που ηρθε η χριστινα και θα βαλει τα πραγματα στη θεση τους … μπραβο ρε … και σ’ανωτερα .
Οταν μαθεις να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες ισως σε παρω και στα σοβαρα μεχρι τοτε … σου γυρναω επιδεικτικα την πλατη μου … για να μην πεσω στο επιπεδο να απαντησω κατεβαζοντας το δικο μου … Τελικα ευτυχως που υπαρχουν καποιοι “σωτηρες” σε αυτο εδω το site και ανοιγουν τα ματια του κοσμου εδω μεσα για το ποιον των αλλων … χωρις να βλεπουν τον καλλο που εχουν στον εγκεφαλο … αλλα ενα εινα βεβαιο , το φορουμ , ειναι σαν μια μικρογραφια της κοινωνιας οπου ζουμε … διαφορετικα ατομα , διαφορετικοι τροποι σκεψης … και το πιο σημαντικο , μπορει να αποβαλει τα περιτωμματα που κατα καιρους ερχοντε προσπαθοντας να προσκοληθουν και να τιην αποσυντονισουν … βλεπε sapator κλπ κλπ.
Υ.Γ. Ακομα δεν γεννηθηκε αυτος που θα με απειλησει … και σε εχω ξεφορτωθει ηδη , αλλα εσυ ακομα δεν το εχεις καταλαβει …
ok, den katalaveno, afou oloi eiste filarakia, giati sktwneste??
episis, emena giati me mplekete?? ti ftaiw???
oso gia ta cd-r epeidi den exo skopo na poulisw to spitaki mou gia na agorazw oles tis spanies kiklofories i otidipote allo, kanw “antigrafa asfaleias” kai isixazw. Opoios travei zori me auto, provlima tou. Kai si re Xristinaki, xalarwse ligo vre koukla mou! Mia xara kopela eisai, ti mpinelikoneis olo ton kosmo sinexeia??
opos exo ksanapei ego mpeno mesa ke gelao… peirazo t agorakia, kano tin plaka mou vre paidi mou… tora an kapoioi me pernoun sta sovara ke eknevrizonte, einai aplos pos oti den to pernoume to apopernoume…
ke ego mia xara eimai ke oloi sas mia xara eisaste, sir jim mas, alla ego ton xavale mou kano…
oso gia to kanoni mou antrea, ego den exo kanoni xriso mou… tripa exo… ektos an i teleftea pou piges mazi tis eixe kanoni…oxi kale mou sinithos oi ginekes den exoun kanoni…se koroidepse!
Αστην να χαιρεται και να αισθανεται σημαντικη … το οτι δεν μιλαμε (ω) δεν παει να πει οτι μας (μου ) πηρε τον αερα , απλως την αγνοω παντελως και αστη να λεει οτι θελει , γιατι και να το συνεχισω … αυτη δεν θα σταματησει … αυτο ειναι και το μειονεκτημα της , το ιδιο και του τελη βεβαια … Δεν εχουν μαθει ποτε να σταματανε , και δεν εχω καμμια μα καμμια , διαθεση να τους το μαθω εγω … εχω πιο πολυ σημαντικα πραγαματα να κανω