Europe

Καλα … ειχα παει στο Allou Fan Park χθες και χτυπησα καπου την μεση μου αλλα ηταν τελεια :D[/quote]

Απ’ ότι φαίνεται κι Ανδρέας είναι ά(ν)εργος…

Τι έκανες στο Allou παιδέρα;[/quote]

Μαλλί της Γριάς σου πήρε το αγόρι σου? Ή μόνο τρενάκι και τσουλήθρα έκανες?

Καλα … ειχα παει στο Allou Fan Park χθες και χτυπησα καπου την μεση μου αλλα ηταν τελεια :D[/quote]

Απ’ ότι φαίνεται κι Ανδρέας είναι ά(ν)εργος…

Τι έκανες στο Allou παιδέρα;[/quote]

Μαλλί της Γριάς σου πήρε το αγόρι σου? Ή μόνο τρενάκι και τσουλήθρα έκανες?[/quote]

Σεμναααααά Πετράν … μαλλί της γριάς πήρα βέβαια και επαιξα και πολεμο με οπλα Laser , και καναμε και το κανώ και το σκουλήκι :smiley:

Ο…α το κάνατε το topic… Επι της ουσίας το νέο cd ερχέται την επόμενη εβδομάδα… Επιτέλους!!!

ti ennoeis erxete tin epomeni evdomada?? ego to exo dei se magazia

Είχες δεν είχες μου τον έκανες το μπαμπά σούργελο!! :cry:

Στην Αθήνα δεν έχει έρθει…

Στο νέο ROCK ON έχει μια συνέντευξη περιβόλι του Joey Tempest που μιλάει για όλους και για όλα, καθώς και ανασκόπηση της καριέρας τους από τον μυστικό πράκτορα κ. Θωμά Παπαδόπουλο…

Αν και θα βγω τελειως offtopic , θα ηθελα να συλληπηθω απο εδω το Θωμα , για τον χαμο του πατερα του την προηγουμενη εβδομαδα … :frowning: .

symfona me to rockreport.be to support ton europe sto hammersmith tha eina oi tnt

lypamai gia osous den erthoyn ton p…o kai sto mpaoylo!!!

Θα πεθάνεις έτσι και δεν είναι οι TNT και με έχεις ξεσηκώσει τσάμπα… Μ’ ένα σμπάρο τρία τρυγόνια λοιπόν… Και EUROPE και TNT και SOHO!!!

Πύραυλος!!!
Για όσους δεν έχουν δει ΤΝΤ live τους πληροφορώ ότι δεν έχουν δεί τίποτα!!!
Στον κουβά όλοι!!!
Δεν ξέρω ποιά από τις δύο μπάντες θα είναι καλύτερη, αλλα σαν live θα σκίσει!!!

Ευχάριστω πολύ τον Αντρέα για τα συλλυπητήρια.
Το άρθρο στο Rock On για τους Σουηδούς, το έγραψε
ο πράκτωρ Ηλ.Παπ. και όχι εγώ…

filandos ?file mi ginese grafikos

tha mas peis tora oti akoys kai nightwish?

soy dino dioria na allaxeis kai na gineis soyidos .

:twisted:

Τι Φιλανδός και αηδίες!!! Από την Πετρομαγούλα Ηλείας είσαι ρε παπατζή!!!

Wellcome που λένε και στο χωρίο σου!!!

Τσάμπα διαφήμιση σου έκανα; Καλά χάθηκε να είσαι τίποτα Σουηδός, Νορβηγός έστω… Μα κι εσύ Φιλανδός… Οπαδέτων Nightwish που λέει και ο Μήτσος…

Μη σε δω και έρθεις φέτος στο Sweden Rock θα σου κόψω τα πόδια κακομοίρη Έφαγες δύο ταψιά γλυκά στον Φιλανδικό στη Ρόδο και έγινες Φιλανδός!!!
Σουηδία ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

:evil: Κάποιοι σκουπίζανε τα ταψιά στο Φινλανδικό φούρνο φέτος το καλοκαίρι στη Ρόδο !!! Στη Σουηδία και βέβαια θα πάω !!! Πάμε για διπλό άνετα !!!
Οι καψούριδες με τις Αγγλίδες να μην μιλάνε, που ξεροστάλιαζαν στο Colorado για μια φωτογραφία… Μην πω άλλα…

Θωμά έχεις πέσει σε κλίκα, οπώς βλέπεις αριστερά SWEDEN και JAPAN… ΧΕ ΧΕ ΧΕ
Πάντως όποιος έχει τη δυνατότητα, αξίζει να πάει στο SWEDEN ROCK FESTIVAL… Εγώ πήγα φέτος και ειλικρινά ήταν μεγάλη εμπειρία!!! Αν εξαιρέσεις τις 3 ώρες μόνο νύχτας και τους 13 βαθμούς θερμοκρασία, όλα ήταν υπέροχα… Και παρόλο που έχασα τους TNT!!!
Καλά Πέτρο μη βαράς…

Tracklist από την παγκόσμια περιοδεία που ξεκίνησε χτες στη ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ!!!

Got to have faith, America, Superstitious, Ready or not, Hero, Wake up call, Let the good times rock , Seven doors hotel, Sign of the times, Wings of tomorrow, Guitar solo,
Girl from Lebanon, Scream of anger, Carrie (acoustic), Flames, Drum solo, Cherokee,
Rock the night, Yesterday’s news, Start from the dark, The final countdown

Τι λέτε αξίζει που θα ταξιδέψουμε;

kai o Petros edw??
kai o …Filandos edw??

re sis, ti to theloume to forum???
Na pernoume o enas tel. ton allo na poume oti exoume na poume…

vre-vre-vre…