:evil: Δεν είμαι ο Ηλίας (Ηλ.Παπ.). Eίμαι ο Thomas “Danger Danger”!
Ποιός είναι αυτός ο γραφικός με τη Σουηδική σημαία;
Sorry από βιασύνη έκανα λάθος… Αν ξαναπεις τον κύριο αριστερά γραφικό, θα σε λέω συνέχεια Ηλία!!!
Thomas μη τους δινεις σημασια ρε … εγω σε υποστηριζω … ζητω η Φιλανδια , τωρα περιμενω να μου κανεις δωρο αυτο που λεγαμε
Υ.Γ. Μονο οι Ασημακοπουλοι και ο Μπαμπιλης λειπει να κλεισουμε καρε
Δεν θα σε βρίσω ρε αρχιερέα του metal!!!
Thomas μη τους δινεις σημασια ρε … εγω σε υποστηριζω … ζητω η Φιλανδια , τωρα περιμενω να μου κανεις δωρο αυτο που λεγαμε
Υ.Γ. Μονο οι Ασημακοπουλοι και ο Μπαμπιλης λειπει να κλεισουμε καρε :P[/quote]
Θύμισέ μου;
Αγαπητοί φίλοι ο γνωστός δωσίλογος, καταδότης, ρουφιάνος, σπιούνος του Metal είναι μαζί μας!!! Προσοχή τι γράφετε και κάνετε!!! Thomas μη ξεχάσεις σαν υπογραφή να βάλεις “Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας”.
Αλήθεια, εκείνη η Φιλανδέζα που μένει Σουηδία είναι καλά? Ούτε οι ίδιοι οι Φιλανδοί δεν αντέχουν τη χώρα τους, και εσύ μας λές ιστορίες για Φιλανδούς…
Ωραία εκτός από τον Αντρέα βρήκαμε και δεύτερο να κράζουμε!!!
Τέλη ετοιμάσου. Ήδη ο jim_lick ετοιμάζει τα μπινελίκια του. Από Δευτέρα θα φέρω και το βαρύ πυροβολικό τη Χριστίνα (Τρέμε Αντρέα!!!), ενώ και ο Μπαμπίλης με ρώταγε που γράφουμε για να μπει και αυτός.
Έχω την εντύπωση ότι θα πέσει πολύ γέλιο!!!
- Μίλησε πάλι ο “ταψοβόλος” γνωστός και ως μισοφράτζολος !!! Πείνασε η Ρόδος με την άφιξη του Πετράν στο νησί… Η Φινλανδέζα καλά είναι, η Αγγλίδα τι κάνει; Σου έστειλε κανένα email; Τον jim_lick τον έχω “λαδώσει” και δεν πρόκειται να μιλήσει… Suomi - Finland - Perkele!!!
[quote=“finlandos”]8) Μίλησε πάλι ο “ταψοβόλος” γνωστός και ως μισοφράτζολος !!! Πείνασε η Ρόδος με την άφιξη του Πετράν στο νησί… Η Φινλανδέζα καλά είναι, η Αγγλίδα τι κάνει; Σου έστειλε κανένα email; Τον jim_lick τον έχω “λαδώσει” και δεν πρόκειται να μιλήσει… Suomi - Finland - Perkele!!![/quote
ti eipes file de tha ta pame kala.gia timoria soy prepei na anoixeis thema sto forum
poy na leei agapo ton yngwie kai toys soyidoys .an theleis mployzaki europe …
an kai na soy paroyme tha to doseis se kapoia kopelia …afoy os gnoston agapas parafora afto ton kero.
Για να μη νομίζεται ότι η φωτογραφία του Φιλανδου στο Avatar έχει σχέσει με τον ίδιο, δείτε το νέο μου Avatar για να καταλάβετε για τι τύπο μιλάμε!!!
Όχι δεν τα κάνει λόγο πείνας από έλλειψη τροφής, όπως πιθανά μπορεί να ισχυριστεί, μιας και όταν γύρισε από Ρόδο είχε μείνει ΔΙΠΛΟΣ.
Φιλανδέ, ζήτα δημοσίως συγνώμη από τον Jim_lick ο οποίος δεν λαδώνεται (τέτοιος φτωχομπινές που είσαι, που να βρεις λεφτά να λαδώσεις) και φυσικά από εμένα, υποσχέσου να θυμάσει το Yngwie και όλους τους Σουηδούς καθημερινά στην προσευχή σου, και τότε ίσως σε αφήσουμε να δεις τα μπλουζάκια που θα πάρουμε από τους Europe.
Εσένα βέβαια δεν πρόκειτε να σου φέρουμε γιατί συμφωνώ με τον Jim_lick ότι θα το χαρίσεις, σάτιρε, πορνοστάρ!!!
sorry που θα σας επαναφέρω στο θέμα αλλά ο kourou φωνάζει όταν ξεφεύγουμε :lol:
Λοιπόν,είχα κρίνει λίγο άκυρο τον συσχετισμό του Τέλη start from the dark-prisoners in paradise αλλά το μετάνοιωσα…Ναι λοιπόν,τα 2 άλμπουμς μοιάζουν πολύ από επίπεδο δύναμης και ποιότητας αλλά και προοπτικών…το μόνο που λείπει είναι η φωνάρα του tempest…
Για μένα το Prisoners είναι μακράν το πιο αδύναμο cd των EUROPE… Εντελώς “αμερικάνικο” (και καλά είμαστε happy guys, partys γκόμενες, και μεταφυσικές κουράδες) και με πολλά μέτρια τραγούδια…
Αντίθετα το νέο cd έχει μελαγχολικές μελωδίες, κάτι που ήταν το σήμα κατατεθέν των EUROPE… Ξέρω ότι διαφωνούμε, αλλά εμένα η φωνή του JOEY TEMPEST στο Start from the dark είναι καλύτερη από ποτέ…
- Δεν απαντώ πλέον σε λούστρους & γραφικούς. Τα χάλια τους τα’ δαμε το σάββατο το βράδυ στο Revenge… Ξέφυγαν πάλι με το που ήρθαν τα κορίτσια… (jim & peter)
- Το τελευταίο CD των Europe δεν μου αρέσει. Πρόχειρες συνθέσεις, χωρίς “πιασάρικο” κομμάτι, με flat παραγωγή & φυσικά δεν θυμίζει καθόλου τους παλιούς καλούς Europe.
- Μπλουζάκι Europe δεν θέλω, σφουγγαρόπανα, δόξα το Θεό, έχω πολλά στο σπίτι…
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ οπαδέ των Μικα “σύκα” Χάκινεν…
O jimlick κατά δήλωση θαυμαστριάς του (groupie) είναι πολύ hot… Ο Πέτρος παραμένει ο καλύτερος manager της αγοράς…
ΥΓ. Όποιος βρίζει τους EUROPE στην πυραααααααααά και μετά στον καιάδα!!!
esy giati den xefiges mipos girises tin mpataria alios apo thetikos polos egines arnitikos?.mipos soy xysane ton loykoyma kai pios tha ston mazepsei tora?mipos mpike o kolios sto xidi?
an kai eixe tin prosoxi soy sto bar toy revenge ?alithia ayto to tour programme ton bon jovi poy eixes mazi soy ti egine to edoses? kai poy?
p.s ego den zitaga kalokairiatika apo ton sirinaki na paizei please dont leave me …
kai emeis agapisame alla den kaname etsi…
Ομολογώ πως δε καταλαβαίνω… :roll:
Όλοι οι αντιeurope είναι κρυφοί ή φανεροί οπαδοί των bon jovi… Η παλιά κόντρα επιστρέφει… Ποιοι έχουν τις καλύτερες περμανάντ;
Όλοι οι αντιeurope είναι κρυφοί ή φανεροί οπαδοί των bon jovi… Η παλιά κόντρα επιστρέφει… Ποιοι έχουν τις καλύτερες περμανάντ;[/quote]Οι Europe…
Όλοι οι αντιeurope είναι κρυφοί ή φανεροί οπαδοί των bon jovi… Η παλιά κόντρα επιστρέφει… Ποιοι έχουν τις καλύτερες περμανάντ;[/quote]Οι Europe… [/quote]
Τώρα θα βάλω φωτιά…
Από μουσική βέβαια δεν τίθεται θέμα σύγκρισης!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
loipon tha proteinw ston kourou na metonomasei to forum se europe.gr giati me sas den vriseki akri to pallikari!!!
peite kai tipota allo vre paidia… kai arxiste apo edw…
loipon… pws sas fanike to neoi album twn …EUROPE???
MPRR…
Νευράκια νευράκιαααα??!!! :*********