Europe

deuteres den exo pote neurakia, giati xerw oti tha perasw kala to vradi!

exo kai nea videakia simera… slourp!!!

Δυσκολο να ερθω σημερα , ειμαι κομματια ακομα απο το ταξιδι , χρειαζομαι υπνο λεμε …

katanoiton!!
kali xekourasi! kai panta tetoia!!!

1. Εγώ μιλάω με επιχειρήματα και δεν λουστράρω. Απάντηση δεν πήρα για το καινούργιο CD των Europe. Υποκειμενικά, απλά μέτριο. Για σουβέρ άριστο!
  1. kai emeis agapisame alla den kaname etsi… Κάναμε πολύ χειρότερα! Το σλόγκαν αυτό είναι δικό μου? Το έχω κατοχυρώσει στον ΕΛΟΤ. ISO 2001
  2. Ο jim lick το χοντραίνει, αλλά θα την πατήσει στο μέλλον? Αχ Αναστασία!!! (Σου θυμίζει κάτι; Έχω και αυτόπτη μάρτυρα?)
  3. Οι telis, jim lick, petros είναι απλά «πελάτες»…

metri einai to mati sou!!!

xa…xa…xa…

em, vevaia, apo pote stin filandia exete gousto stin mousiki?? mi vgalei kanas souidios kalo album, na ton thapsete amesos…

ti kairo exei stin salamina???

Xωσε ρε Τhomas , δωστους στεγνα :smiley:

1. Τι έγινε Φιλανδέ? Άρχισες να το σηκώνεις το σακάκι? το μαστιγώνεις το δελφίνι? μπαίνει ο σύρτης? Την άλλη φορά πάρε και αγόρι σου μαζί, μη νοιώθεις μοναξιά…
    Έχω και αυτόγραφο Bon Jovi. Μήπως το έχεις καμμιά ιδέα που να το δώσουμε?
    Σαλιάρη…
  2. Το cd των Europe σίγουρα δεν θυμίζει τα album που τους έκαναν πασίγνωστους (ακούς Φιλανδέ?) αλλά όσοι έχουν παρακολουθήσει την πορεία των Europe από την αρχή θα βρούν πολλές ομοιότητες με τα πρώτα album τους. Διαφωνώ για τις συνθέσεις και την προχειρότητά τους και θεωρώ ότι δεν το έχεις ακούσει καλά (αφού ακούς Nightwish που να καταλάβεις…). Η παραγωγή είναι πολύ καλή και δεν έχει σχέση με την κόπια που κυκλοφόρησε μεταξύ μας πριν βγει το cd. Επειδή το αγόρασα από το εξωτερικό γιατί βαρέθηκα να περιμένω να το φέρουν στην Ελλάδα, η παραγωγή μόνο flat δεν είναι. Θα το φέρω σήμερα στο Texas να το παίξει ο sir_jim (για να πάψει να του τη λέει και η Χριστίνα για τις κόπιες που πηδάνε) και θα δεις τη διαφορά. Εάν εννοείς flat το ότι δεν είναι ‘λουστρρισμένη" τότε έχεις δίκο, αλλά ο σκοπός τους δεν ήταν να προβάλουν πιασάρικα φωνητικά και πλήκτρα, αλλά κιθάρες και ένα κλασικό hard rock ήχο. Ούτε τα φωνητικά του Tempest δεν είναι σε “πρώτη μοίρα” παρ’ όλο που είναι συνθέτης σε όλα τα κομμάτια μόνος του ή με τον Norum. Αυτά για να ξέρεις δυο πράγματα…
  3. Όσο αφορά τα σφουγγαρόπανα πρέπει να πήρες πολλές μπλόυζες Nightwish από το Rockwave…

de mou lete, na katargisoume ta nickname mas?? afou etsi kai alliws metaxi mas ta lemae…

telis o enas, xrisina i alli, thomas o tritos, sirinakis o tetartos, andreas o allos…

1. Αφού σας αρέσει η Σουηδία, τότε σας αρέσουν οι Hammerfall και οι Ace Of Base ή κάνω λάθος; Αντρέα τα είδες τα λιγούρια που ερχόντουσαν στο περίπτερο του Rock On στο Rockwave για να πάρουν μάτι;

Τα είδα βέβαια … αλλά τι να πει κανείς … :smiley:

Μην ανοίξει το στόμα του ο jim_lick γιατί δεν σε σώζει ο Αργοσαρωνικός, λούγκρα…
Και από μάρτυρες άλλο τίποτα. Τουλάχιστον εμείς δεν αλλάξαμε πόλο…
Ποια επειχειρήματα ρε κακομοίρογλου?

Βλέπω ότι δεν ζητάς συγνώμη.
Θα υποστείς τις συνέπειες, λούγκρα…

1. Εγώ στο Berlin στη Ρόδο δεν έχω πάει ποτέ… Μόνο στο Alcatraz!!!

Και εγω το “αγορασα” απο το εξωτερικο , και λοιπον τι εννοεις ?

Ο Θωμας εννοει , αυτο που εχει πει και ο Jim Lick , μην το χεζουμε λοιπον , και ο τελευταιος το εχει θαψει , αλλα κατι του ταξατε λουμπινες και εξαγοραστηκε τελικα .

Ο Θωμας οπως και εγω , και πολλοι αλλοι , γουσταραμε τον μελωδικο ηχο των Εurope , ειναι θεμα γουστου , μην μας τα ζαλιζετε λοιπον .

Ολοι εχουν παραδεχτει οτι αν το cd αυτο το ειχε κυκλοφορησει αλλη μπαντα θα συμφωνουσαν ολοι …

Το Αλλο τι προβλημα εχετε με τους Φιλανδους , δεν καταλαβαινω …

Το οτι οι Σουηδοι ειναι κομπλεξικοι ειναι και αυτο γνωστο .

iremiste tekna mou… o thomas ena asteio ekane me tous EUROPE, tous goustarei trella kai to neo album to latrevei…

gia auto na ton agapate kai na ton frontizete, thelei storgi agapi kai …proderm eniote giati einai mikroulis akoma…

ANDREA, akoma ena THANKS gia to cd pou mou egrapses… gamo ta tragoudia exei mesa…

Αν μπορεσω να ερθω σημερα , θα σου φερω και το αλλο που λεγαμε … α μην το ξεχασω , το καινουργιο των pride of lions μαμαει …

Υ.Γ. Μην το ξαναπεις αυτο , αν ειναι κανονιζουμε ενα σ/κ να ερθεις απο το σπιτι , να γραψουμε και αλλα …

1. Επειδή ο Πετράν υπήρξε “πρωτάκι” στη Ρόδο φέτος δεν ξέρει τι συμβαίνει με τους Σουηδούς, πως αποκαλούν τους Έλληνες και πως συμπεριφέρονται στους Έλληνες στη χώρα τους. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση…

nai, nai xereis oti kai esi mporeis na ertheis na grapsoume iliko!!

auto to s/k tha exoume edw ton Liapaki apo tous MYSTIC PROPHECY kai tha ginei mega mpaxalo sto TEXAS paraskevi-savvato… o tipos einai apithanos kai eggiisi kalis pareas, ana goustarete elate. Apo to allo s/k organonomaste gia “antografa asfalias”…

poy to ethapsa gia na to katalavo epla egrapsa oti einai diaforetiko.oxi oti den moy aresei .isa isa poy to theoro pleon apo ta cd tis xronias

poy to ethapsa gia na to katalavo epla egrapsa oti einai diaforetiko.oxi oti den moy aresei .isa isa poy to theoro pleon apo ta cd tis xronias[/quote]

"Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 07, 2004 10:48 am

to album exei arketa kales syntheseis alla den nomizo oti ayto to album einai gia toys europe .kammia sxesi me to parelthon toys.vevea paliotera egrafe sxedon mono tempest kai fenete oti o norum evale oro na symmetasxei stin synthesi ton kommation .me apotelesma to group na xasei tin soyidila toy.kapoy xathike to prosopiko styl toys sto synthetiko tomea an kai to katalabeneis apo tin kithara toy norum kai tin foni toy tempest(an kai tragoydaei se xamiloteres klimakes)episis einai faneri i apoysia ton pliktron isos na eixan alli morfi ta kommatia .kalytera tha itan na ebgene ena album me mia mixi toy palioy stil toys kai me ayto poy tha hthelan na paixoyn tora .lampro paradeigma to teleytaio tnt .an kai den trelenomai me aytoys oso oi europe toys bgazo to kapelo.epanalambano to album exei kales syntheseis gia na mi parexigitho.pisteyo pantos oti einai ena album poy tha dixasei toys opadoys alla isos apoktisoyn neoys. "

Min ypogramizeis mono ayta poy se symferoyn .otan leo oti to album exei kales syntheseis simeni oti to thavo?apla ayta poy leo einai ti tha itan to i idaniko gia MENA poy ontos eimai opados toy pio palioy styl.an to do pio anttikeimenika to album gamaei.kai to bazo san synoliko album stin 2h thesi ,meta to wings of tomorrow.ayta