Ε το λιγοτερο τραγικο κερδιζει ουτως η αλλως σε αυτο το θεσμο…:p:p
H Νορβηγία θα όφειλε να πάει με STORM. Η ISENGARD.
Ουγκ.
Τώρα εντάξει η μουσική των POS είναι θεϊκά υπέρονη για τέτοιο event. Ίσως υπερβολικά υπέροχη, δεδομένου ότι είναι ο μοναδικός διαγωνισμός που πραγματικά κερδίζει ο πιο κακόγουστος. Με τη βούλα.
Oι Lordi ειναι γαμηστερο hard rock ρε…!!
Ειδικα οι δυο πρωτοι δισκοι εχουν απιστευτες κομματαρες.
απ’ τα σαπια σκατα, στα σκατα λοιπον.
το pos να ξερετε οτι θα ειναι κομματαρα και ηδη εχει τη ψηφο μου, αλλη μια φορα ειχα δωσει ψηφο θυμαμαι. σ’ αυτο που εμοιαζε με τζουνο ριακτορ απο βουλγαρια, καλα σας εχωνε και αυτο.
καλά δεν το συζητω, το καλύτερο κομμάτι που έχει πάει στην γιοροβίζιον ήταν αυτό.
2 φεβρουαρίου θα παρουσιάσουν το κομμάτι τους οι POS live στην κριτική επιτροπή της Σουηδίας. Και φυσικά το βιντεο θα βγει στο youtube 5 λεπτα αργότερα. 8)
και μόνο για το μαλλί του παίζω κρουστά/ενορχηστρώνω άξιζε τις ψήφους όλων μας.
Οι Keep of Kalessin μετα την πλαστικουρα του τελευταιου αλμπουμ,μας προσφερουν αλλη μια…οποτε δεν μου κανε εντυπωση που θελουν να πανε eurovision.Εγω ευχομαι και στο X Factor.
Εγω παντος πιστεύω οτι η eurovision είναι η απόλυτη ξεφτίλα για την μουσική, και όποιος ασχολείτε είναι επίσης!! Μαλάκες είναι οι Ιταλοί που δεν πέρνουν μέρος?!!! Ετσι η METAL που είναι το ΓΑΜΙΣΤΕΡΟΤΕΡΟ είδος, πρέπει να απέχει από αυτές τις μαλακίες, και αφήστε τους υπόλοιπους καραγκιόζιδες και αδερφές του Σταρ και της Ευρώπης να χτυπιούνται!! Έτσι και νικήσουν οι Pain Of Salvation θα δεις για ενα χρόνο που η Ευρώπη θα γεμίσει ΨΕΥΤΟμεταλάδες, λες και δεν είναι ήδη γεμάτη από όλους αυτούς που ξέρουν μόνο τους Metallica και τους Iron Maiden και μας το παίζουν γνώστες του είδους!!
:lol:
Γιατί μας χαλάει το να αρχίσει να πουλάει πάλι, το 80-90 που το metal ήταν της μόδας ωραία δεν ήταν? (εγώ δεν το έζησα αλλά λέμε τώρα )
Βασικα εδω στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν νομιζω να έγινε ποτέ της μόδας. Περισσότερο θα έλεγα ασχοληκαν οι έλληνες μη μεταλαδες με την σκηνη πολύ αργοτερα με την επιτυχία των nightwish, within temptation, evanesence χωρίς όμως να προχωρήσουν και πολύ παρακάτω (ευτυχώς η δυστυχως)
Να μην υπήρχε καθόλου η eurovision γίνεται;;;;
Μα για ποιό λόγο να πάνε;Δεν το καταλαβαίνω…
Θα κερδίσουν κάτι όσον αφορά τη μουσική τους; Πρέπει να ξεπουληθούν για τη δημοσιότητα δηλαδή;
μαλακιες εγω μια φορα ψηθηκα να ψηφισω (αλλα δεν το κανα) γι αυτη εδω την κομματαρα
Λιώνω! :lol: :lol:
Τα ματάκια μας κοντεύουν να βγάλουν καντηλάκια :lol:
Οντόπι, αυτό που λέει ο νομιστεράκης, προφανώς θα είναι καλό κομμάτι πάνω απόλα. Τα άλλα είναι για κατανάλωση.
Μπαρντόν για το off topic, αλλά για να μην τρελαθούμε…
[-X[-X[-X
Αυτό ήταν (και μάλιστα μακράν):
…γραμμένο από τον Κύριο Serge Gainsbourg και τραγουδισμένο από την France Gall (πριν ακόμη καταλάβει η καημένη τί την έβαζε να τραγουδάει ο σαρδανάπαλος :p).
Bonus φετίχ: Βρείτε ποιός έχει κάνει την καλύτερη διασκευή σε αυτό.
Αυτά. Όχι τίποτα άλλο, για να μην μας μπερδεύουν κάτι σούπες με κλισέ χτυπημένα στο μπλέντερ και “μωρέ, μωρέ, μη τρελέ” και κουραφέξαλα.
(ουάου, μιλάμε για μένος! :lol:)
Πριν ανοίξω το λινκ ήξερα πως έχεις ποστάρει κάτι γαλλικό, είσαι το πνεύμα της γαλλικής επανάστασης προσωποποιημένο σε user id!
Tα σπάει άσχημα λέμε!
πρεπει να ανοιξουμε ενα θρεντ για τον gainsbourg εδω που τα λεμε