Eurovision 2010 (με POS και Keep Of Kalessin?)

και αμα τρομαζαν οι απο κατω…??

νομιζω πρωτα κ κυρια για διαφημιση πηγε/αν εκει οποτε καλυτερα να εβγαζε το κατα τη γνωμη μ νουμερο 1 προσον του(ς) λιγο πιο πολυ

Εμενα παντως μου αρεσε πολυ και πιστευω πως η κανονικη εκδοση θα γαμαει ακομα περισσοτερο

o daniel θελει κανενα 12λεπτο κομματι για να δειξει τι εχει…
και εκει δεν θελουν τετοια…:frowning:

καμια διαφωνια…ελπιζω το road salt να μ αποδειξει κιολας οτι δεν πασχουν απο το συνδρομο dream theater.κ κυριως ελπιζω να μη περασουν κ φτασω στο σημειο να ψηφισω στη eurovision

πολυ καλο αν και δεν ειμαι μεγαλη φαν(για Keep Of Kalessin λεω)…αν και αυτο που λετε οτι τελειωνει αποτομα ειναι αληθεια :-k…λετε να ριξουμε καμια ψηφο?:stuck_out_tongue:

ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. Ακομα δεν το χω ακουσει. Καθε φορα που βρισκω λινκ,το χουν κατεβασει.
This video is no longer available due to a copyright claim by SVT

ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΡΕ. ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Gildenlöw ξεκίνησε την καριέρα του σε σχετικό διαγωνισμό. Τα δύο συγκροτήματα μπορεί να προέρχονταν από διαφορετικούς χώρους, αλλά πάντοτε μου έδιναν την εντύπωση πως ήταν προσκολλημένα σε ένα μουσικό είδος για δευτερεύοντες λόγους (εταιρία, περιοχή κτλ). Αυτό που έκαναν τώρα ουσιαστικά ήταν αλλαγή στρατηγικής. “ως πότε θα κουβαλούμε συνειδητά το προφίλ του σκεπτόμενου διανοούμενου που απευθύνεται σε Έλληνες πρώην οπαδούς των Iced Earth, όταν ξέρουμε πως αυτό οδηγεί σε αδιέξοδο;” :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol: τα σπασε!

masked video is masked:

Ωωωπ να σαι καλα φιλος!
Ωραιο κομματι…

Μόνο πιάνο και φωνητικά παίζουν στο κομάτι οι αλλοι τι κανουν ξύνονται?

Ντάξει… δεν έχω λόγια…
Το τραγούδι είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Ο Daniel ΘΕΟΣ!!!
Και ντάξει είναι ΠΟΛΥ ανώτεροι απο το καρναβάλι της eurovision.
Εγώ στηρίζω με 1000!!!

σε παντρευομαι…ΤΩΡΑ…:!:
ειδατε που η γιουροβισιον μας φερνει κοντα…

:p8)

ελα λιγο κοντα…
εχω βενζινη και κατι σπιρτα…:!:

:p:(:stuck_out_tongue:

Απογοητευση το κομματι. :?

Ποιο το νοημα να καθονται ολοι οι υπολοιποι εκει ακινητοι ?? :?

Δεν ορκίζομαι ότι έτσι συμβαίνει αλλά νομίζω ότι έχω διαβάσει ότι στέλνεις 3 τραγούδια, η επιτροπή διαλλέγει ένα. Αυτοί δεν φταίνε ούτε θα χωριστούν ως μπάντα επειδή διαλλέχτηκε μία μπαλάντα με keyboard κ φωνή…

Πολύ καλά τα νέα (ότι δηλαδή το κομμάτι πήγε στο second chance τελικο και άρα έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να πάει)

__Μαγεία. Μία μικρή δόση μαγείας. :slight_smile:

[RIGHT][SIZE=“1”][όποιος ΔΕΝ διαβάσει πρώτα το παρακάτω κείμενο, παρακαλώ να ΜΗΝ σχολιάσει την ως άνω γνώμη μου][/SIZE][/RIGHT]

__Για πολλούς λόγους… θα αναφέρω τους περισσότερους, απλά θέλω πρώτα να τονίσω πως ΔΕΝ “περίμενα” τίποτα απ’ τους POS, και κυρίως δε “περίμενα” τίποτα από τους PoS στην Ευροβυζιόν. 8)

__Δεν έχω ας πούμε το άγχος “αν θα τα καταφέρουν οι pain στον νέο τους δίσκο”… Το “καταφέρουν” το άφησα επίτηδες έτσι ασαφές γιατί έτσι ασαφές και διαφορετικό είναι για τον καθένα -το τι ΑΥΤΟΣ/Η περιμένει. Αλλος περιμένει να δει αν θα τα καταφέρουν να βγάλουν ποτέ ξανά κάτι σαν το Element, άλλοι αν θα ξαναπιάσουν τη μεγαλοσύνη του Be, πολλοί αν θα βγεί το Remedy partII, ακόμα περισσότεροι αν θα ξαναορθοποδήσουν μετά την αποτυχία(!) του Scar και άλλοι -ναι υπάρχουν και τέτοιοι- αν επιτέλους σταματήσουν να ξεπουλιούνται και ξαναβγάλουν κάτι αντάξιο του ντεμπούτου τους…

__Εδώ φτάσαμε να ξυνίζουμε με το Scarsick ή το 12:5…!

__Οταν οι άλλοι είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πλέον πραγματικοί ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, λες τρεις φορές το απεταξάμην σε “never enough” σύνδρομα, “τους αφήνεις” να κάνουν Ο,ΤΙ θέλουν και τέλος… μετά αν σου αρέσει καλώς, αν όχι, κρίμα.

__Ακόμα, το δεύτερο σημαντικό για το πώς απάντησα τόσο θετικά και μονολεκτικά γι’ αυτό που είδα, είναι πως δεν περίμενα ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ τίποτα από “την πορεία” τους στον “ντεμέκ” ευρω-μουσικό διαγωνισμό (πραγματικά πλήρως ψευδής αυτοπροσδιορισμός, για όλους του αυτοπροσιορισμούς-χαρακτηρισμούς που ενδύεται η ευροβυζιόν). Και κατ’ επέκταση, δεν με ενδιαφέρει (και δεν εξετάζω) αν είναι κατάλληλο η όχι το τραγούδι με το οποίο… διαγωνίζονται?

__Αν κερδίσουν θα σημαίνει πραγματικά τίποτα; Αν χάσουν; Τίποτα. Τίποτα ουσιαστικό ούτε για τους ίδιους, ούτε για τους οπαδούς τους, ούτε για τον διαγωνισμό, ούτε ως κοινωνικό σχόλιο. Πραματικά τίποτα ουσιαστικό.

__Επιστρέφω λοιπόν στη αρχή του post.

__Πρώτον κάτι γενικό για το λεπτό θέμα της κρίσης, άποψης, γνώμης κλπ που τόσο εύκολα όλοι αξιώνουμε και μοιραζόμαστε ανοιχτά και φωναχτά… αν θέλουμε να κρίνουμε, πρέπει (εκτός απ’ το να έχουμε κάποια σχέση με το αντικείμενο) να κρίνουμε αναλόγως της περίπτωσης και των συνθηκών… ή έστω να οριστούν/δηλωθούν τα υποκειμενικά πλαίσια-παράμετροι. Αλλιώς, ξεκινάμε στραβά και κατα πάσα πιθανότητα, όσο “σωστά” και αν ακούγονται αυτά που λέμε, σε “στραβό”-εσφαλμένο αποτέλεσμα θα καταλήξουμε…

__Για να μην ακουστώ “κακός” με όσα έργαψα, ας φέρω ένα τυχαίο παράδειγμα, αυτό με τον περιορισμό των τριών λεπτών που διαβάσαμε και στο παρόν θέμα -πόσο επηρεάζει το όλον θέμα-συμμετοχή, και πόσο εκτός μπορεί να βγει κάποιος που δεν το συνυπολογίζει πριν εκφέρει “άποψη”…

__Λοιπόν, δεν άκουσα κάτι μαγικό-πρωτάκουστο. Ούτε είδα (αν και για Eurovision ήταν κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί -ίσως και ακούσει σε θέμα ενορχήστωσης). Και αν “πρέπει” να βάλουμε και στο ζύγι την καλλιτεχνία, ούτε το καλύτερο των PoS ήταν, ούτε το πιό “μαγικό” ίσως, ούτε το πιο ψαρωτικό, ούτε, ούτε, ούτε…

__Ομως, δεδομένων των ότι:
[ul]
[li]σχεδόν έτσι ξεκίνησαν οι PoS (όπως αναφέρθηκε), οπότε γιατί να το παίξουν τώρα “βαριά πεπόνια”;
[/li][li]αυτοί -αφού τους ζητήθηκε και ουχί αυτοπροτινόμενοι- έδωσαν τρία τραγούδια και οι άλλοι διάλλεξαν το ένα αυτό που ακούσαμε και το οποίο (θα) έχει μεγαλύτερη διάρκεια στον δίσκο
[/li][li]η μπάντα καλώς ή κακώς έχει μετατοπιστεί ακόμα περισσότερο πλέον σε “Daniel Gildenlow’s PAIN OF SALVATION” band
[/li][li]για την EV ήταν κάτι και τόλμηρο και πρωτοποριακό και διαφορετικό αυτό που παρουσίασαν και μουσικά και οπτικά, και τελικά έδειξαν πως διαθέτουν τους όρχεις (ως “όφειλαν” βεβαίως) να τολμήσουν κάτι τέτοιο
[/li][li]μια γενικότερης έλλειψης όχι τόσο “σοβαρού ενδιαφέροντός τους” απέναντι στο θεσμό, όσο έλλειψης “αγχους” και “βλέψεων”
[/li][li]το θέμα του περιορισμού των 3 λεπτών με ότι αυτό συνεπάγεται
[/li][li]και τέλος και πάνω απ’ όλα δεδομένης της πολύ καλής, όμορφης και απαλαγμένης από φτιασιδώματα, δηθενιές και επίφαση παρουσίας τους
[/li][/ul]
, κρίνω λοιπόν την παρουσία αυτή ως μία μικρή σπίθα μαγείας.

__Τέλος, στηριζόμενος πάνω σε θεατρικές, κινηματογραφικές, τηλοπτικές, σκηνοθετικές, χορογραφικές, μουσικές και σκηνογραφικές μου σπουδές, γνώσεις και εμπειρίες, αλλά και το εξασκημένο λόγω προσωπικών ενδιαφερόντων και δουλειάς εξασκημένο καλλιτεχνικό κριτήριο, έχω να πω πως, θεωρώ οτι η η όλη παρουσία τους ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, συμπεριλαμβανομένης και της ΠΛΗΡΟΥΣ ακίνητης παρουσίας των υπολοίπων μελών, γνώμη που συν-υποστηρίζετε (εκτός από εικαστικα, χορογραφικά, τηλεσκηνοθετικά κλπ κριτήρια) και απ’ τα εξής:

…εκτός του ότι μάλλον στο υπόλοιπο κομμάτι (όπως θα είναι στο δίσκο) μετά το τρίτο λεπτό μπαίνει και η υπόλοιπη μπάντα, και του ότι ΟΙ POS το γράψαν το Road Salt (τον δίσκο και το τραγούδι) ως POS, οπότε η επιλογή να βγουν όλοι μαζί στη σκηνή και όχι μόνο αυτοί που θα ακούγονται ήταν ολόσωστη και πολύ ώριμη, πρέπει να μην προσπεράσουμε πως η ακινησία, ήταν αυτή που τόνιζε, έκανε φανερό στου αδαείς και υπογράμμιζε με ταυτοσημεία ως παύση, την παύση της μουσικής εκ’ μέρους τους, καθώς και την σημασία της παύσης (αυτής αλλά και γενικώς) ως επιλογή σε ένα μουσικό έργο.

__Ας μην αναφέρω το χιλιοειπωμένο “το σημαντικότερο στη μουσική είναι η παύση”, αλλά -μιας και είμαστε και σε ΡΟΚ μουσικό φόρουμ- τα εύσημα και μουσικά δικαιώματα στη συγγραφή ενός κομμάτιού, που οι κύριοι Emerson και Lake (ΕLP) απέδωσαν γραπτώς και στο booklet του cd, για ένα τραγούδι όπου ο ντράμερ αποφάσισε τελικά να μην γράψει τίποτα πάνω στα άλλα μέρη όταν του το παρουσιάσαν, ή να γράψει μόνο παύσεις αν θέλετε… Εντυπωσιακό, σοφό και…
…και δίκαιο.

[SIZE=“1”]υ.γ. συγνώμη πρώτον για το μεγάλο κείμενο και δεύτερον για τυχόν ορθογραφικά ή/και συντακτικά λάθη -και που λόγω ώρας και μεγέθους δεν δύναμαι να το διαβάσω για να το διορθώσω…[/SIZE]

Ντάξει, σου έχω εκφράσει πολλές φορές τον θαυμασμό μου φίλτατε σάντοου!!!
Αλλά πραγματικά για άλλη μια φορά: respect!!
για το ότι στηρίζεις κάθε τι που λες, με επιχειρήματα, και είσαι άκρως πειστικός!
Σε σέβομαι ρε συ!

μπραβο ρε Shadowcaster
οσο παω και σε συμπαθω περισσοτερο…

οταν ξαναερθεις λαρισα κερασμενα τα σουβλακια απο μενα…:stuck_out_tongue:

απορω με ολους που στραβωνουν…
ποιο ειναι το νοημα…?? :-k
αντι να χαιρομαστε για το ωραιο το τραγουδακι (που δεν ακουσαμε και ολοκληρο) …

μεχρι και η σκηνικη παρουσια μας πειραξε…#-o
και ναι ειναι γεγονος πως τα 2-3 χρονια τωρα παει να γινει μπαντα του daniel…
…μουσικη να βγαινει και ολα τα αλλα ειναι μια χαρα…:slight_smile: