Η Σάννυ Μπαλτζή στην eurovision (?)

Bump!
http://www.cosmo.gr/Entertainment/Media/Periodika/h-sunny-mpaltzh-sto-ekswfyllo-ths-zwhs-ths-sto-ellhniko-inked.1891237.html?utm_source=ContraWidget&utm_medium=ContraFooter&utm_content=Homepage&utm_campaign=24mediaWidget

Στη ψωλοκρατορία μας, ούτε λίγο βυζάκι δεν καταδέχεται να δείξει.[-X

Αυτό το Inked,όλες τις εναλλακτικές και rock n roll περσόνες ρε παιδί μου…Μπαλτζή,Αιγινίτη,Αναστασοπούλου,Σκαρμούτσος…Δηλαδή πάλι καλά που δεν έχει τατουάζ και ο Γιώργος Αυτιάς να τον βάλουν εξώφυλλο με έξτρα τεύχος για τις συντάξεις να παίρνει μετά η γιαγιά μου τον στραβό δρόμο στα πίσω πίσω.Πολύ rock να πουμ’!

Θα πήρε φωτιά το photoshop!

:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

…όλοι οι ανθυποδιάσημοι, ροκ έχουν γίνει…μέχρι να αλλάξει η μόδα:):!:

Έτσι!
Χωρίς να θέλω να στενοχωρήσω τους “εστιγμένους” της παρέας, δεν υπάρχει πλέον σκυλοποπ καλλιτέχνης ή ποδοσφαιριστής σε αυτή τη χώρα χωρίς μελάνι πάνω του, έχουν γίνει τα τατουάζ ένα -και καλά- ροκ αξεσουάρ μαζί με τα μπλουζάκια που γράφουν με στρας AC/DC… #-o[-X

επισης μου την σπάει που ο καθένας πλέον ενω εχει πιάσει την καλή και ειναι καποιος(οτι λεει ο mule βασικα) πάει και βαράει με την άνεση του ενα τατουάζ και το παίζεις μάγκας και διαφορετικός. σκατά

Αυτη ακριβως τη συζητηση ειχα σημερα.Καποτε ηθελα να κανω τατου,αλλα αφου κανει ο καθε φλωρογκασμας δεν υπαρχει λογος να κανω…

[SPOILER]Και αυτη τη Σαννυ ‘πως τη λετε’ εγω δεν την ξερω,εγω ακουω Aosoth![/SPOILER]

Μου φαίνεται πως έχω παραγίνει αρνητικός τελευταία αλλά…Δεν κλειδώνουμε αυτό το thread που είναι για μια διοργάνωση προ διετίας?Ή ας το μεταφέρουμε στο Groups and Artists να αναστηθεί αυτό το μέρος του φόρουμ.:stuck_out_tongue:

Έλα ντε…

Από την άλλη δες τι γίνεται: Ανόιγεις θρεντ για τους Crowes και γράφουμε οι γνωστοί 5 χρήστες (και εγώ παπαριές, πολύ λιγότερα σε σχέση με όσα έχω να γράψω για αυτή τη μπαντάρα!).
Ανοίγω για νέο άλμπουμ ZZ Top και ακόμα υπάρχει μονοψήφιος αριθμός ποστς!
Lord have mercy!

Ti να πει κανείς…

Α ναι!

:blues::blues::blues:

Δηλαδή οποίος είχε τατουάζ πριν μια 10ετια στην Ελλάδα, που δεν ήταν και τόσο της μόδας, ήταν γαματος και ψαγμενος;

εννοώ κάποιον με φήμη κα αναγνωρισιμότητα. ηθοποιό, αθλητή, τραγουδιαρη.
κάτι νινο, χύνω. κάτι τέτοιους.

Εδώ έχει 40 replies ο alitiz να πούμε κ πχ οι titan force ή οι graveyard 15 ή κάπου εκεί!!!

Εγω ενα εχω να πω…

[SPOILER][/SPOILER]

Όχι, απλά δεν είχε αποφασίσει να τα κάνει ακολουθώντας την αγέλη.

Το αυτο.

Συμφωνείς με αυτό που γράφω τότε, με τα δικά σου λεγόμενα δηλαδή, όποιος κάνει τώρα τατουάζ ακολουθεί την αγέλη και όχι επειδή εκφράζει τον ίδιο.