Η Σάννυ Μπαλτζή στην eurovision (?)

γιατι νομιζεις οτι ξερουνε ολοι για τις προηγουμενες κινισεις της Σαννυ η τρουηλα θα σας φαει

Πάντως η Σάννυ με τους Σάντα φίλλα έκανε καλή μουσική παρουσία…δεν με τρελαινέ αλλά ήταν σε καλά επίπεδα
Με την eurovision ξενέρωσα δεν το περίμενα…
Κρίμα για την είχα για σοβαρό άτομο

εγώ πάντως ακόμα κι έτσι, πάλι την έκανα άλογο άνετα.

δηλαδη κατα την γνωμη σας θα επρεπε να μ αρεσει το χαζοτραγουδο μονο λογω του παρελθοντος της κετσι?δεν εκρινα τις παλιες τις συνεργασιες εκρινα το εν λογω τραγουδι κ το υφακι ¨σας εχω ολους"…

ΧΑ ΧΑ ΧΑ.Απλά τα πράγματα.

Οταν ειχα σχολιασει αρνητικα αυτη την ανυπαρκτη, καποιοι ειρωνευτηκαν (σε αλλο μουσικο site).
Ο λογος για το ανυπαρκτο ψωνιο που δεν εχει να πει απολυτως τιποτα.

[B]Συμπαρουσιαστρια της Τατιανας μαζι με την Χρυσπα.[/B]

Η ματαιοδοξια και η κενοτητα σε ολο το μεγαλειο της.

Φατε την στην μαπα τωρα.

Και αλλη φορα πριν ανοιξουμε το στοματακι μας, καλο ειναι να διακρινουμε τους αυθεντικους απο τους δηθεν.

Η περιπτωση αυτη εβγαζε ματι πως ηταν εντελως δηθεν. Τελος παντων…

υγ: Ο Δάντης. Ξερναω…

Κανε μας 2!! :stuck_out_tongue:

[SPOILER][/SPOILER]

Καλύτερα έτσι.Είδε ότι δεν το κατέχει μουσικά η κοπελιά και το γύρισε σε άλλο επάγγελμα.

http://newingreece.blogspot.com/2011/11/blog-post_4441.html

Ειναι milfαρα οποτε τις συγχωρω τα παντα

Σε αυτο: συμφωνούμε αδερφέ:p

χ1000:):!:

Ποια είναι ρε παιδιά η Σάννυ …

Κατευθειαν μπαν [-X :stuck_out_tongue:

Αν και επιμένω πως πρόκειται για ταλαντούχα στιχουργό, είναι εμφανές πως έχει πλέον καβαλήσει τρελό καλάμι. Και όλα αυτά με το Λάτσιο, τη Στεφανίδου κ λοιπές μπούρδες… ΑΗΔΙΑ!

(Θα συμφωνήσω περί αλογοποίησης σε κάθε περίπτωση :wink: )

Σιγά την καλλιτέχνισα. πολύ μπλα μπλα για το τίποτα [-X

Και τι ωραιοι οι στιχοι της…[B]ΞΕΡΝΑΩ[/B]

Προσωπικα σκοτιστηκα αν φωτογραφιζεται στη Μυκονο η αν τα εχει με γνωστο επιχειρηματια διοτι αυτες ειναι οι αναζητησεις των περ/τερων…

Ωραια δημιουργος! Ψαγμενη! Σε σωστα περιοδικα ! Σε λιγο και στον Θεμο (αυτο θα γινει αν δεν εχει ηδη γινει).

[B]Συμπαρουσιαστρια της Τατιανας συντροφια με την Χρυσπα (…) [/B]

Τα συμπερασματα δικα σας.

Ειναι επιλογες συνειδητες ενος προσωπου που θελει να γινει TV περσονα, δηλαδη κοινως μαιντανος.

Τα υπολοιπα περιττεύουν.

Κατα τα αλλα [B]πολυ underground [/B]στιχουργικη βρε παιδι μου…

[B]SANTA FILA[/B] και ξερο ψωμι.

Και αντε να τρωμε τοσα χρονια στην μαπα τις φοβερες underground κομματαρες που ειναι μεσ’την αυθεντικοτητα (λεμε τωρα) μολονοτι το ατομο δεν εχει ιχνος αυθεντικοτητας ουτε για αστειο. Και αντε να υμνουμε τους ανυπαρκτους παλι.

Οταν τα εγραφα πιο παλια για την Μπαλτζη καποιοι καπου αλλου στραβωναν.

Σημερα βλεπουν που καταντα η ανυπαρξια και ευτυχως αρκετοι καταλαβαινουν τι ρολο βαραει το εν λογω ψωνιο της showbiz.

Κυλησε και ο τεντζερης και βρηκε το καπακι στην συνεργασια και με την αλλη,
[B]την κορη του Ζουγανελη[/B]. Τυχαιο? ποιοτητα!

Αλλα ας μην ξεχνιομαστε κιολας.
Πιο παλια ειχε γραψει στιχους [B]για τον αλλο ροκα, τον Δαντη![/B]

Μια φορα ετυχε να την γνωρισω. [B]Τοτε που το επαιζε δηθεν και underground[/B] (με φοβερες δηλωσεις…)

Σε συνεντευξη. Μου ηταν αρκετη. Ευτυχως ηταν η πρωτη και η τελευταια. Συνειδητα εννοειται γιατι απο τοτε μου καθησε στο στομαχι. Δεν θα αντεχα αλλο καρβουνο.

[B]Για την Τατιανα μια χαρα ειναι.[/B] Κολλαει απολυτως.

σωστό. και την τατιάνα τη διάλαγα εύκολα

Δεν είναι μόνο το παλτό ρε συ freakhood έχει γράψει πολλούς στίχους κ για το Λάκη Παπαδόπουλο. Κάποιοι πολύ πετυχημένοι. Ας της δώσουμε ένα μικρό credit γι αυτό κ μόνο.

Άν πάντως την έχεις γνωρίσει όπως λες και είναι τόσο άθλια δεν έχω λόγο να τ’αμφισβητήσω. Κι εγώ ξενέρωσα.

Bleedin ξεπέφτεις :stuck_out_tongue:

Είναι λίγο φαλτσάκι έτσι ?

Που να ακούσεις την κυρία S.F. (την τραγουδίστρια της μπάντας της).το παρακάτω σποιλ το ανοίγετε με δική σας ευθύνη…

[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=jrYIWoFXsYo[/SPOILER]