Το κομμάτι θα ήταν αρκετά καλό αν η κοπέλα δεν είχε τόσο λεπτή φωνή! Λέω απλά όπως το άκουσα με το δικό μου το αυτί!
Υπήρχε περίπτωση να το έχεις ακούσει με το αυτί κάποιου άλλου?
Αυτή τη στιγμή κάνεις πλάκα γιατί καταλαβαίνεις τι εννόω!:-k
Mε τσάκωσες…
Και σούζα η αλογάρα! :lol:
Μια χαρά MILF είναι
Στην πρώτη μου αρέσει πολύ περισσότερο!! Εντυπωσιακό για τα γούστα μου…
Τι κιθάρα είναι αυτή; (όποιος κάνει κουόουτ αυτή τη γραμμή με demotivational σχολια είναι χαζός :p)
Λοιπόν…
Δεν αντιλέγω ότι είναι ωραία κοπέλα η Sunny αλλά επειδή κάπου δείχνει να ξεφεύγει η κατάσταση με τα διάφορα σχόλια κ επειδή δεν πιστεύω πως είναι κ εντελώς gtp…
(προσυπογράφοντας βέβαια πως αυτό για τη Eurovision ήταν ΜΑΠΑ)
…παραθέτω λίγα δείγματα στιχουργικής δουλειάς της συγκεκριμένης… όσοι δε βαριέστε ρίξτε μια αυτιά, μπορεί κάαατι να σας πουν:
Music: Lakis Papadopoulos (Me Ta Psila Rever)
http://www.youtube.com/watch?v=bPOq4vx6D_E
http://www.youtube.com/watch?v=VaDi7vZBt0E&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=S4nWvo8j45k
http://www.youtube.com/watch?v=Q0IzmcD5Z-0
Κ sorry αν χαλάω το κλίμα “ενθουσιώδους θαψίματος” που’ναι της μόδας στο θρεντ… Off-topic πάντως δεν είμαι
Aυτά είναι σόλο μάνα μου:drunk::bow2:
απο τον τυφλο διαλεγεις τον μονοφθαλμο…βεβαια στο live χανουν πολλα σε σχεση με το recorded one…
Ωραίο γκομενάκι η Σάννυ αλλά απο εκεί που έγραφε τραγούδια για τον Λάκη με τα ψιλά ρεβέρ πήγε στην eurovision…
Παρακμή σκέτη…
Έχει μια δόση αλήθειας αυτό… Άν κ με την ίδια λογική θεωρώ εξίσου παρακμή κ την κίνηση των Pain Of Salvation…
Έχετε ένα δίκιο σ’ αυτό, αλλά δηλαδή τώρα άμα σας πώ ότι έχω παρακολουθήσει συναυλία του Λάκη με σαππόρτ την Βέρα Λάμπρου (…), θα αρχίσετε να λέτε ότι “ωραίος ο Λάκης, αλλά εκεί που έγραφε τραγούδια σαν το Ιωάννα και Μαριέττα, έκανε συναυλίες μαζί με την Βέρα Λάμπρου…”;
Δε διαφωνώ μ’αυτό που λες Παναγιώτη. Άλλωστε τη γνώμη μου για τη Μπαλτζή την είπα λίγα posts πιό πάνω κ έδωσα κ τα σχετικά παραδείγματα. Απλά είπα πως άν δεχτούμε αυτή τη λογική, κατά τη γνώμη μου κανέναν δε θα έπρεπε να αποκλείουμε απ’αυτήν, ανεξάρτητα άν μας αρέσει το τραγούδι που προτείνει για τη eurovision ή όχι. Δεδομένου ότι ο θεσμός είναι ο ίδιος κ κάθε τραγούδι είναι θέμα γούστου…
δεν με ενδιαφερει εαν πηγε στην γιουροβιζιον, δεν επεσε level γιατι ποτε δεν την ειχα ψηλα.το τραγουδι τους ηταν ετσι κ αλλιως αθλιο ολο χαχαχα και λαλαλα, η φωνη της τραγουδιστριας ασχολιαστη… ηταν αυτο ροκ τραγουδι κατα την γνωμη σας δηλαδη? τιγκα στην τρεντι κ καλα ροκια που προσταζει η μουσικη μοδα τον τελευταιο καιρο.το ολο συγκροτημα το βρηκα αντιπαθεστατο.πολυς ντορος για το απολυτο τιποτα δηλαδη[-X
+1000
ποιά είναι η γνώμη σας για την Σάννυ της υπόγας? Για την Σάννυ που έπαιζε με τον Ηλία Ράπτη των Χερουβείμ και των Past Perfect; Για την Σάννυ των Santa Fila; Σας λένε τπτ αυτά τα ονόματα;
γεμίσαμε τρου ροκάδες κατά τα άλλα.
Σάνυ Μπαλτζή και Χερουβείμ; Ώπα έχουμε υλικό;
σα στιχουργός μπράβο της για ότι έχει γράψει, σαν εκτελέστρια, απλά τα “εκτελεί” και δείχνει και τα μπούτια της και γουστάρουν οι μικροί. νταξ, επειδή έγραψε κάποια ωραία λόγια… αυτό δεν την γλιτώνει απο το κράξιμό όταν πάει σε θεσμούς του συστήματος, τρώει τα μούτρα της και μετά κλαίγεται στο σταρ και όταν φέρεται σαν τζούλια…
Εντάξει ρε παίδες, έχετε όλοι μια μανία (το έχω δει κ αλλού αυτό) να νομίζετε ωρες-ωρες ότι οι καλλιτέχνες είναι φιλαράκια σας ή έστω άτομα του στενού σας κύκλου ξερω γω… Χαλαρώστε λίγο… Καλλιτεχνικά η Σάννυ είναι μια απ’τις καλύτερες στιχουργούς, την πορεία με τα γκρούπς που αναφέρει ο Παναγιώτης δεν την έχω υπόψιν μου - μπορεί να είναι όντως αξιόλογη κ αυτή - και η οποία έβγαλε ένα τραγούδι για τη eurovision μαζί με μια άλλη που δεν έλεγε κ πολλά… Τα υπόλοιπα όλα είναι για τις μεσημεριανές εκπομπές κ δεν τις βλέπω καθόλου - sorry!
siags, εννοούσα ότι στον πρώτο δίσκο των Santa Fila κιθαρίστας ήταν ο Ηλίας Ράπτης των Χερουβείμ, όπου btw παίζουν στις 10-4 live στο Nosotros. Σημειωτέον ότι ο Ράπτης συμμετέχει και στους New Zero God μαζί με τον τραγουδιστή των Flowers Of Romance μεταξύ άλλων.
καταφέραμε και αναφέραμε το Nosotros σε θρεντ για την γιουροβίζιον :lol::lol::lol: