Εντωμεταξυ απο την μια θελω να βρισω τις επιτροπες και απο την αλλη βλεπω τον πρωτο ημιτελικο (100% televoting οι ημιτελικοι φετος) και την Λετονια 11η ενω περασε αυτο το πραμα της Κροατιας και δεν μπορω να πω τιποτα.
Κριμα για τον Καργια, τεραστιο κριμα και αδικο για τους Lord of the Lost να μεινουν τελευταιοι, ελεος, κριμα και για Ισπανια αλλα τα λεγαμε. Ψηλα η Αυστραλια αλλα με σοκαρε το τοσο μικρο τους σκορ στο κοινο (κερδισαν τον ημιτελικο τους ρε μλκες, ποτς γενεν αυτο? Μαλλον τους χαντακωσε το running order?), αξια εκει ψηλα και το Ισραηλ.
Σουηδια οσο και να ηθελα Καργια ειναι κομματαρα και ειναι κριμα να τρωει τοσο χεητ παντως.
Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται μια χαρά επιλογή; Δηλαδή μέχρι και στο KEXP έχει παίξει live, έχει τελειώσει το Berklee, ο ήχος της είναι ταυτόχρονα ελληνικός-οριεντάλ-παραδοσιακός και μοντέρνος. Δε νομίζω πως είναι φαβορί για να κερδίσει αλλά εχει όλα τα χαρακτηστικά για να είναι μια αξιοπρεπέστατη συμμετοχή
Φωνητικα ειναι οκ για να τραγουδάει παραδοσιακα κτλ αλλα αυτο το παρακμιακο στυλακι που εχει,σορρυ, δεν το αντεχω…
Οποιος καταφερει να ακουσει (και δει)το τελευταιο της κομματι,ειναι ηρωας…
Ειδικα στο 13:00 και μετα, ειναι η αποδειξη οτι η κοπελα εχει φωνάρα και την εχει δουλεψει στα σοβαρα. Εχει απολυτο ελεγχο, εχει τις ανασες, εχει τα γυρίσματα, έχει σωστό τονο.
Την εχω ακουσει ως τωρα μονο σ’αυτο το βιντεο και γενικα να τραγουδαει πιο παραδοσιακα κομματια και της ταιριαζουν απολυτα. Αν πηγαινε στον διαγωνισμό με κάτι τέτοιο δλδ θα ηταν το ιδανικο.
Πολύ καλύτερη επιλογή από τον άπειρο 17χρονο έφηβο που στείλαμε πέρσι μπας και γίνει το απίθανο σενάριο και όχι το σχεδόν βέβαιο. Αυτό που δεν έχω ακούσει από την τραγουδίστρια αυτή ακόμη είναι καινούργιος στίχος. Για την Eurovision δεν ξέρω αν της επιτρέπεται να πάει με στίχους από παραδοσιακά τραγούδια. Χθες που άκουσα λίγο κι εγώ για πρώτη φορά (μόνο τη Μάντισα είχε τύχει να ξέρω από δικά της) όλα της τα τραγούδια έχουν στοιχεία από ξένα ή παραδοσιακά. Το κλαρινοτραπ που γράφτηκε πιο πριν για παράδειγμα, φαντάζομαι είναι η μίξη της επιτυχίας της Rosalia με ελληνικό παραδοσιακό. Με κάτι τέτοιο δε της επιτρέπεται νομίζω να διαγωνιστεί.