ELIZIUM FOR THE SLEEPLESS SOULS
Αργούμε?
Είναι άδειοι οι δρόμοι και έχω χρόνο να σκεφτώ στο μεγάλο μου όχημα και άρμα νίκης. Περιφέρω το σαρκίο μου για να πω δυο λόγια στους φοιτητές που θα βρω. Λαμία, Σπάρτη, Κοζάνη, Τρίπολη, Καλαμάτα, Αντίρριο, η απέραντη ενδοχώρα - εγώ που κάποτε ήξερα μόνο τον άξονα ανάμεσα στο Revenge και στο Ragna/Underworld.
Εγώ ο τραγέλαφος. Ο αντιστράτηγος των λεωφορείων. Imperium nihil est.
Στοιβαγμένα μάτια ξεχασμένα σε σταθμούς με χλωμό φωτισμό και η ξεχειλωμένη δυστυχία των ανθρώπων και εγώ με φύλλο πορείας τα τραγούδια που με έκαναν να τρικλίζω - δεν ήταν και δύσκολο. Προσμονούσα όλη μου την ζωή να παραπατήσω και αν είμαι τυχερός να έχω ένα ζευγάρι χέρια να συγκρατήσουν την πτώση μου σαν σωτηρία.
Έχω ένα σωρό κείμενα να στείλω που χρωστάω που ηδονικά χαίρομαι που ως αρχάς Φλεβάρη δεν θα έχουμε νέα happenings - I have to get my shit together.
Υπήρξε μία ένδοξη εποχή τραγωδίας που μου “μιλούσε” μόνο ο Eric.
Άσε με να σου πω - απόψε με φίλους από παλιά θρηνήσαμε το τέλος του ροκ όπως το ξέραμε.
Καρτ-ποστάλ από μέρη βρεγμένα που ρημαγμένος άφησα ένα μικρό κομμάτι από εμένα - σε όλα τα κτελ και όλα τα ξενύχτια και τα μπαρ που πάντα θα κλείνουν και τις πίστες που αδειάζουν και η υπόγα τελείωσε και το Ραγκνα χάθηκε ενώ στο τελευταίο σετ έφυγα 3μιση το μεσημέρι και ο ταξιτζής ενώ ούρλιαζα στο πίσω κάθισμα μονολογούσε για το μάταιο των πάντων και η Ρόζα Λούξεμπουργκ δεν σφαγιάστηκε ποτέ και θα αναδύεται πάντα η φωνή του Μεγάλου μέσα από τον καπνό
Elizium for the Sleepless Souls
Αργούμε?
Έχω κάτι κείμενα να στείλω - ξεχάστηκα στον απόηχο της πιο δύσκολης χρονιάς της ζωής μου που έγινε όμως χάρη σε αυτό εδώ το μαεστρικό thread, το πιο τρομπονοβεντουζοτσιμουχοσλαποιδιοφυές παιχνίδι-καλεντάρι-εξομολογητήρι , λίγο καλύτερη, λίγο πιο ενδιαφέρουσα, και — you fucking guessed it - FABULOUS.
Αργούμε?
Come in from the cold
I’ll owe you my heart
Be my shelter
Be my refuge for the night
Love of my life
Pour your light
On the faith I can feel
Make it real…
Faith
Make it real…
Guilty