Eurovision

Ε γαμωτο αξιζε ενα bet οταν εδινε 35 για να κανεις cash out μολις γινουν οι προβες, θα πεσει κατω απο 10, 100%, το ελεγα αλλα δεν το επαιξα γιατι στις ελληνικες στοιχηματικες ηταν απο την αρχη γυρω στο 12 και βαριομουν να κανω καταθεση σε ξενη…

οχι ρε απο 20 ξεκίνησε που ειδα και το εβαλα ετσι για το yolo… τωρα ειναι στο 10 νομιζω

Αναλογα με την εταιρεια, Unibet ηταν 35 πχ, τωρα ειναι στο 18, παει το πουλακι πεταξε .

1 Like

Top 10
Greece :greece:
Armenia :armenia:
Italy :it:
Switzerland :switzerland:
Croatia :croatia:
Luxembourg :luxembourg:
France :fr:
Ireland :ireland:
Azerbaijan :azerbaijan:
Estonia :estonia:

the rest

Portugal :portugal:
Norway :norway:
Malta :malta:
Spain :es:
Lithuania :lithuania:
Latvia :latvia:
Moldova :moldova:
Slovenia :slovenia:
Czechia :czech_republic:
San Marino :san_marino:
Belgium :belgium:
Georgia :georgia:
Germany :de:
Ukraine :ukraine:
Australia :australia:
Cyprus :cyprus:
Israel :israel:
Serbia :serbia:
UK :uk:
Poland :poland:
Albania :albania:
Austria :austria:
Denmark :denmark:
Sweden :sweden:
Netherlands :netherlands:
Iceland :iceland:
Finland :finland:

αυτα που τα εχω πιο ψηλα τα εβαλα να τα ακουσω και λιγο παραπανω (μονο τα δυο πρωτα ολοκληρα). Στης ελβετιας γινονται πολλα πραγματα, αξιζει να τσεκαρετε περαν του recap

3 Likes

Πολυ καλο της Ελβετιας, ισχυει.

Εγω, έχοντας ακουσει τα παντα φυσικα, και τα αγαπημενα μου πολλες φορες :smiley: :

1. Νορβηγια
  2. Ουκρανια
  3. Ελλαδα
  4. Κροατια
  5. Αυστρια
  6. Ελβετια
  7. Βελγιο
  8. Σλοβενια
  9. Λιθουανια
  10. Ολλανδια
  11. Ιρλανδια
  12. Αγγλια
  13. Φινλανδια
  14. Σουηδια
  15. Δανια
  16. Σερβια
  17. Εσθονια
  18. Αλβανια
  19. Αρμενια
  20. Πολωνια
  21. Αζερμπαιτζαν
  22. Λουξεμβουργο
  23. Ιταλια
  24. Γεωργια
  25. Γαλλια
  26. Κυπρος
  27. Σαν Μαρινα
  28. Πορτογαλλια
  29. Λεττονια
  30. Ισπανια
  31. Τσεχια
  32. Μαλτα
  33. Αυστραλια
  34. Μολδαβια
  35. Γερμανια
  36. Ισλανδια

Ε ρε ζημιά που σας έκανε το γλυκάκι Μαρινάκι.

2 Likes

Δεν καταλαβαινω (ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ) τι ακριβως (ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ) εννοεις…

1 Like

Eλλαδα
Ιρλανδια
Ιταλια
Κροατια
Αρμενια

6 Likes
4 Likes

Ξαρχάκος τελείως το piano cover!

Νομίζω ότι το τραγούδι της Σλοβενίας (Veronika) είναι το αγαπημένο μου για φέτος

1 Like

Απο τα αγαπημενα μου επισης, μεσα στην δεκαδα με τασεις προς πενταδα. Πολυ ωραιο backstory και στιχοι επισης (σπανιο για κομματι Eurovision).

1 Like

Η συμμετοχή των Cruachan για την Ιρλανδία που δυστυχώς δεν τα κατάφερε στον τελικό τους.

4 Likes

Ωραιο οντως.

Αλλα νταξ, και με αυτο που εστειλαν τελικα δεν εχω παραπονο. Δειτε το staging αποψε, με τα κλιπς που βγηκαν απο τις προβες προβλεπεται τρελο σοκ :smiley:

Αυτό που έστειλαν είναι όντως ωραίο. Με Αρμενία τα δύο δικά μου φαβορί

Ωραια η Αρμενια, πολυ παρτυ. Κυκλοφορουν κατι βιντεακια που την εχουν καταβρει με την Μαρινα και χορευουν κατι τσιφτετελια, η κοπελια τραγουδαει μια χαρα ελληνικα κατι τελειωμενα ρεμπετικα, λατρεια.

Εμενα η πενταδα μου εινα μαλλον κατι τυπου Νορβηγια, Ελβετια, Ιρλανδια, Ουκρανια, Ελλαδα, αλλα ειναι δυνατη χρονια φετος, εχει μπολικα καλα κομματια.

Δεν έχω διαβάσει αν το έχει πει κανείς πιο πάνω αλλα το τραγούδι της Κροατίας είναι το Laichzeit με το ρεφρεν του ich will και το βιντεο κλιπ του dicke titten. Ολα RAMMSTEIN !!! Ισως η μεγαλύτερη κλοπή ever !

1 Like

Bambie Thug δίδαξε μπαλιτσα (αν και λίγο άγχος;)

2 Likes

Αυτο λεγεται ‘επιρροη’ παντως :stuck_out_tongue:
Και περσυ ο Φινλανδος (2ος βγηκε) ηταν πολυ Rammstein (ειχε και τατου), και ο Κροατης φετος εχει δηλωσει φαν, δεν το κρυβουν. Μου αρεσει εμενα αυτο προσωπικα.

Bambie Thug θα ειναι απο τις εμφανισεις που θα τις μνημονευουμε σε 20 χρονια απο τωρα. Απιστευτο staging πραγματικα…

Πολυ χαρηκα για την Σλοβενια, την ειχα για ξεγραμμενη κοιταζοντας odds, πολυ ευχαριστη εκπληξη.