Eurovision

Κακή απόδοση της Σάτι, πέρα από το ότι είχε το λαιμό της, δεν το είχε και πολύ με το να κρατάει το μικρόφωνο κοντά στο στόμα της, πράγμα απαράδεκτο για επαγγελματία τραγουδίστρια. Το “ώπα, κάτσε, κάτσε” νόμιζα ότι ήταν αληθινό. Γενικά είχε μια στυλιζαρισμένη προχειρότητα κι ένα άρωμα ελληνικής ταινίας του '60 με τα μαντήλια και τα συρτάκια. Η φούστα που της έβαλαν άθλια. Άλλη μια μεταμοντέρνα κιτσιά. Εγώ δεν είδα εμφάνιση νικήτριας, σχεδόν όλες οι άλλες συμμετοχές έμοιαζαν πανέτοιμες και καλοπροβαρισμένες.

Κι ένα γενικό σχόλιο περί του διαγωνισμού: 20 χρόνια πριν, δεν μπορούσε ένας άντρας να εμφανιστεί shirtless γιατί πρόσβαλλε τους κανόνες. Πλέον βλέπουμε τόσο πολύ γυμνό -σε όλα τα φύλα- που αναρωτιέμαι αν είναι ένδειξη εκμοντερνισμού ή κίνηση για το θεαθήναι. Είμαι βέβαιη πως αν ξαναπήγαινε ο Ρουβάς, θα έβγαινε μόνο με τη φούστα του, που είχε προκαλέσει τόσα σχόλια στα '90s, και θα ήταν τόσο κύριος όσο και τότε που βγήκε με το σακάκι.

1 Like

Εμφάνιση μεγάλου παίχτη σήμερα!!

1 Like

_

Αν και στο τέλος γίνεται ο λογαριασμός, στη Σάττι φέτος της έδωσαν προϋπολογισμό 40% λιγότερο από ότι κόστισε ο πιτσιρικάς πέρυσι και το μικρότερο budget από όταν βγήκε η ΝΔ. Ήδη τα έχει πάει περίφημα

Μεγαλύτερο άγχος για το αν θα έβγαζε εγκαίρως το μαντήλι από τη μπότα της χωρίς να λυθεί κανένα λουρί πρέπει να είχε μόνο ο Windows95man για το αν θα έβαζε το σορτσάκι του στην ώρα.

Γενικά ο Φωκάς Ευαγγελινος στήνει πράγματα που κάνουν τις τραγουδιστριες να αγχώνονται φουλ, όπως η Στεφανια το 21, που έβγαλε το χορευτικό με την ψυχή στο στόμα.

Δυνατός ημιτελικός ο σημερινός με πολλά κομμάτια που μου άρεσαν. Όσο για το δικό μας, ήμουν full onboard στο hype, αλλά το αποτέλεσμα με απογοήτευσε. Σίγουρα μπορεί καλύτερα στον τελικό η Μαρίνα και μακάρι οι αρκετές σημερινές ατέλειες να οφείλονται στο ότι δεν ήταν καλά στην υγεία της. Οπότε περαστικά και πάμε το Σάββατο δυνατά για την Ελλάδα ρε γαμωτο :rofl:

Ο χορογράφος της Σάττι είναι Mecnun Giasarar, ο Φωκάς Ευαγγελινός κάνει τον creative director, ό, τι κι αν σημαίνει αυτό.

Γενικά, εγώ το Ζάρι δεν το υποστήριζα εξαρχής σαν τελικό αποτέλεσμα (σαν ιδέα έχει πολύ ενδιαφέρον), αλλά το καπέλο πρέπει να βγει στην Σάττι, διότι αυτό που έκανε με ασθένειες και προσωπικές υποθέσεις πάνω στη σκηνή δείχνει όχι απλώς επαγγελματισμό, αλλά και τσαγανό. Αυτά τα προβλήματα με το μικρόφωνο πάντως, δεν ξέρω πώς συνέβησαν, διότι το μικρόφωνο είναι κοντά μεν, δεύτερες που θα έπρεπε να το στηρίζουν δεν ακούω.

1 Like

Θα είναι playback στο κανονικό σόου ρε :joy:

Δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι τι έχει ξεκινήσει στα σόσιαλ με τα φασισταριά…
Δεν θα στηρίξουν την ανώριμη/αριστερο-woke κοπελίτσα και θα ψηφίσουν Ισραήλ!

1 Like

αναμενόμενο να υπάρξει κινητοποίηση από δεξιά κλπ για στήριξη στο Ισραήλ. Αν θυμάμαι καλά είχε κερδίσει και πριν λίγα χρόνια, με σκοπό να γίνει η διοργάνωση στην Ιερουσαλήμ για επιβεβαιώση της μεταφοράς της πρωτεύουσας… άκρως προκλητικοί άλλη μια φορά, σε έναν “διαγωνισμό” που βγαίνουν τόσα πολιτικά συμφέροντα

Το πλεονέκτημα του ελληνικού στίχου είναι πως κυρίως εμείς που ξέρουμε το κομμάτι θα το καταλάβαμε😅

1 Like

Δυστυχώς το μονοκάμερο δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας!

…το καταλαβαίνουμε μόνο εμείς. :stuck_out_tongue:

Δεν γνώριζα σε τι θέση παίζει και το έχασα (ούτε ότι είχε ημιτελικό, η μαμά μου το πε την ώρα που λικνιζόταν η Αρμένισα), αλλά το είδα στο youtube. Το τραγούδι δεν μου αρέσει (εντωμεταξύ μόνο της Bambie μου άρεσε απ’ όσα άκουσα - ασχολίαστο), αλλά και μόνο που τη βρήκαν όλες οι πληγές του Φαραώ και βγήκε και τραγούδησε έτσι, εγώ της το δίνω :trophy:. Μπράβο στη Μαρίνα μας. Ελπίζω από δω και πέρα να χαμογελάει μόνο.

1 Like

Η εμφανιση και το staging μου αρεσαν προσωπικα, το θεματακι με το μικροφωνο το ειχε, δεν καταλαβαινω γιατι δεν πηγανε σε headset, η χορογραφια ειναι πολυ απαιτητικη. Ευτυχως περασαμε κομπλε γιατι ειχα αγχωθει με την φαρυγγιτιδα πολυ.

Μονο τα εγκεφαλικα που μοιρασε η Μαρινα στα φασισταρια με την αντιδραση την ωρα που μιλαγε η γενοκτονος, και με την δηλωση της περι κοινου πολιτισμικου υποβαθρου πολυ παλαιοτερου απο τα συνορα εκαναν την συμμετοχη της να αξιζει 100%.

Αν γινει αυτο που διαφαινεται, με την “διαρροη” απο την RAI η Eurovision πεθαινει και επισημα το Σαββατο.

2 Likes

σιγά την αντίδραση ρε παιδιά… η Ιρλανδία θα έβγαιναν με μακιγιάζ στα χρώματα της Παλαιστίνης και κάποιος άλλος βγήκε με παλαιστινιακό μαντίλι στο χέρι… σιγά το 10χρονο τη Σάττι και σε στιγμή που δεν ήταν on camera. τόσο καιρό ούτε λέξη εντωμεταξύ δεν έχει πει

1 Like

Δεν θα εβγαινε με μακιγιαζ στα χρωματα της παλαιστινης, ειχε 2 Ogham Scripts που αν τα αποκωδικοποιουσες σχηματιζαν τις λεξεις Ceasefire και Free Palestine, και δεν βγηκε τελικα, απαγορευτηκε.

Ο Eric Saade με την Καφιγια στο χερι αφ’ενος εχει Παλαιστινιακη καταγωγη και αφ’ετερου δεν διαγωνιζεται (ηταν interval act) οποτε μπορουσε να κανει πολυ περισσοτερα.

Ο καθενας ο,τι και οσο μπορει, αρκει να δειξει την δυσαρεσκεια του.

1 Like

Δυστυχώς (και το λέω με βαριά καρδιά) το Ισραήλ έχει ωραία συμμετοχή: τραγούδι, σκηνική παρουσία και πολύ ωραία φωνή η τραγουδίστρια. Φοβάμαι ότι είναι ενα απο τα φαβορί της επιτροπής, ποντάρω, όμως, ότι οι Ευρωπαίοι δεν θα το στηρίξουν - είμαι βέβαιη γι’ αυτό.

Α δεν διαβασες για την “καταλαθως διαρροη” απο το RAI ε?

Μην διαβασεις, δεν χρειαζεται να χαλας την ψυχολογια σου.

Όπως δεν στήριξαν και τη συμμετοχή της Ουκρανίας το 22 :sweat_smile:

1 Like

Κι όμως, δεν είναι το ίδιο. Η πλειοψηφία είναι με την Παλαιστίνη, οι Ισραηλινοί διέπραξαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας - η Ευρώπη από καιρό έχει απωλέσει την ηθική και την αξιοπρέπειά της και το απέδειξε περίτρανα και σε αυτό τον διαγωνισμό, πιστεύω όμως πως θα το βρουν από τον κόσμο.

1 Like