Μακάρι να έχεις δίκιο και να γίνει αυτό που λες
Ειναι σαφως διαφορετικη περιπτωση ηθικα, απο την αλλη εδω εχουμε τους τεραστιους μηχανισμους προπαγανδας του Ισραηλινου κρατους και πολυ πιθανον και διαφθορα + την Εβραικη διασπορα σε ολην την Ευρωπη που εχει συσπειρωθει 100%. Απο βιντεακια που εχουν κυκλοφορησει απο την αρενα απο χτες, εγινε της γιουχας το καγκελο, ακουσες τιποτα απο την τηλεοραση? Κλειστα μικροφωνα, anti-booing technology και κονσερβα ζητοκραυγες και χειροκροτηματα, ετοιμη η προπαγανδα οτι ολη η Ευρωπη στηριζει Ισραηλ.
Η ‘διαρροη’ χτες λοιπον εδειξε πως το 40% του Ιταλικου κοινου ψηφισε Ισραηλ. Ενδεικτικα, το 2022, η Ουκρανια μαζεψε 12αρια απο σχεδον ΟΛΕΣ τις χωρες στο televoting (5 μονο δεν εδωσαν που εδωσαν 10-10-8-8-7) στο Ιταλικο κοινο ειχε 25%. Και μιλαμε για Ιταλια που δεν ειναι στα καγκελα με το Ισραηλ οπως κατι Γερμανιες και Αγγλιες ετσι?
40% ειναι κτηνωδες ποσοστο (διαφθορα? Συσπειρωση? who know?). AN ισχυει και η διαρροη δεν ειναι μουφα, το Ισραηλ κερδιζει τον διαγωνισμο 100%. Και η Eurovision τελειωνει.
συμφωνώ κι εγώ με το σενάριο του morgoth. που τα εξηγεί και ωραία με στοιχεία της opta
Αμήν και πότε
Μπα, καλύτερα θα είναι μη σου πω.
τους Gåte στειλανε οι Νορβηγοί στη Eurovision??? WTF???
edit: δηλαδη στα drums βλέπουμε τον Kenneth Kapstad (πρωην Motorpsycho, Spidergawd και…Thorns(!!!) κ.α…) ?
edit 2: ok, περιέργα μου τα λένε οι πηγές μου, αλλου τον βλεπώ ως νυν μέλος αλλού ως πρώην… καταραμένοι νορβηγοί με τα 1000+ projects o καθενας…
πάντως οι Gåte είναι παλιές και αξιόλογες καραβάνες, αξίζει μια “ανασκαφή” στις παλαιότερες δουλειές τους σε όσους αρέσουν Garmarna κλπ nordic folk rock/metal σχήματα
Η πολιτική δήλωση της Σατι-χασμουρητό είναι χειρότερη κι από το τραγούδι της. Απορώ με όσους την θεωρούν μαγκιά.
Λολ Εντάξει, μιλάμε για επαναστατική χειρονομία, τύφλα να εχει η Μπουμπουλίνα.
Είδα πριν λίγο σε κουτσομπολίστικο ότι τα ίδια έκαναν και ο Ολλανδός, ο Λετονός και ο Ελβετός.
Άλλος στο Facebook έγραψε ότι το κρατικό Βελγικό κανάλι διέκοψε τη ροή του προγράμματος την ώρα που τραγουδούσε η Eden.
Εγω δεν εγραψα btw οτι εκανε καποια τρομερη πραξη αντιστασης, ειπα οτι λατρευω να βλεπω φασιστακια να παθαινουν εγκεφαλικα (ειδαμε μπολικους στα σοσιαλ σημερα το πρωι). Επισης ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πραξη δυσαρεσκειας εινια θετικη, οσο μικρη η γτπ σας φαινεται. Δεν εχετε καταλαβει τι γινεται στο Μαλμε, κανουν σωματικο ελεγχο για σημαιες, κοβουν μυνηματα generic τυπου “ceasefire”, δεν ξερω τι εχετε καταλαβει ακριβως και τι περιμενετε εναν διαγωνιζομενο να κανει. Ο οποιος διαγωνιζομενος δεν ειναι εκει με δικα του εξοδα ωστε να πει ‘αει γαμηθειτε’ εχει και μια ευθυνη για το μπατζετ που κουβαλαει.
Νταξει τσαμπα γραφω βεβαια, οι αποψεις ειναι προαποφασισμενες μηνες τωρα.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαγκια του Ολλανδου αν το παει μεχρι τελους, οπως ΤΕΡΑΣΤΙΑ αρχιδια ειχαν οι Hatari το 2019 που ανοιξαν Παλαιστινιακες σημαιες μεσα στο Τελ-Αβιβ.
έχει ανοιχθεί πολύ καιρό πριν το θέμα, όταν η EBU δέχθηκε με τοποθέτηση το Ισραήλ. θα μπορούσε από τότε όποιος ήθελε να αποσυρθεί με συγκεκριμένη δήλωση και στάση. και οι δικές μου απόψεις προαποφισμένες είναι, απλά το γράφω για να δούμε πως υπήρχαν και υπάρχουν εναλλακτικές. το κόστος είναι το άλλο θέμα όμως…
Καμια φορα με το να εισαι εκει στελνεις πιο ισχυρο μυνημα απο το να αποσυρθεις πχ Hatari, οι τυποι πηγανε, παιξανε, βγαλανε τις Παλαιστινιακες σημαιες οταν ηταν οι ποντοι και οσο ηταν εκει γυρισανε και ενα μινι-ντοκυμανταιρ για το απαρτχαιντ. Α εκαναν και μια συνεργασια με τον Bashad Murad (Παλαιστινιος μουσικος) που ακουστηκε παντου. Σιγουρα εκαναν πολυ μεγαλυτερο ντορο και ευαισθητοποιησαν πολυ περισσοτερο κοσμο απο το να μην πηγαιναν καθολου.
Δεν το συγκρινω με το …χασμουρητο της Σαττι, αλλα καταλαβαινεις τι λεω. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, ειδικα οταν η κατασταση ειναι τοσο Δρακοντεια και ακραια. Εδω βγαινουν και την βριζουν ολα τα δεξια τρολ ως Ισλαμοφασιστρια και ντροπη για την χωρα γι’αυτο το χασμουρητο. Φαντασου να εκανε και τιποτα πιο ακραιο τι θα γινοταν. Οι Hatari ειχαν το καλο οτι ειχαν ολη την χωρα απο πισω τους να τους στηριζει ο,τι και να κανανε, εδω δεν ισχυει καθολου αυτο.
Δεν νομίζω ότι δεν ισχύει και για την Ελλάδα ότι η πλειοψηφία του κόσμου τάσσεται υπέρ της Παλαιστίνης
Είναι τυχαίο που δεν προκρίθηκε το Βέλγιο στον τελικό;
Αισιοδοξο σε βρισκω…
Ακομα και αν ισχυει μιλαμε για ισχνη πλειοψηφια, οχι μπετον αρμε
Καλυτερα απο κεντρικη Ευρωπη - Αγγλια σαφως, αλλα και παλι το πλειοψηφια δεν το βλεπω προσωπικα.
Μη χρησιμοποιείς ως κριτήριο το ίντερνετ
Δεν χρησιμοποιω το ιντερνετ, εκει ειναι το προβλημα, στο echo chamber μου ο Κουλης παιρνει 5% και ολοι ειναι με την Παλαιστινη, εκει εξω ειναι που τα βλεπω μαυρα τα πραγματα.
Τεσπα ειμαστε οφτοπικ…
Για το χασμουριτό…
Το χασμουριτό της Σαττι είναι οι πιο διεισδυτική δήλωση για τον πόλεμο που έχω δει και καμία άλλη δεν πρόκειται να την ξεπερασει γιατί απλά δεν πάει πιο βαθιά απο αυτό.
Ουσιαστικά η Σαττι λέει:
" Ξέρετε γιατί γίνεται η γενοκτονία αυτή? "
" Γιατί ΒΑΘΥΑ μέσα μας η αλήθεια είναι πως δεν μας νοιάζει" (Χασμουριτό)
" Ναι αν είχαμε ένα κουμπί μπροστά μας το οποίο θα σταμάταγε το πόλεμο θα το πατούσαμε Αλλά ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ"
" Ουτε χρόνο ούτε χρήμα είμαστε διατεθημένοι να ξοδεύψουμε για να σταματήσει"
“Για να σταματήσει η γενοκτονία αυτή πρέπει να θέσουμε σε κίνδυνό της ανάγκες μας (ασφάλεια,ελευθερία,αγάπη κτλ) και όχι απλά δεν πρόκειται να το κάνουμε αλλά ούτε μια μικρή μείωση στην ικανοπίηση αυτών δεν δεχόμαστε”
"Αλλο τi άποψη έχουμε , οι απόψεις Δεν θέτουν σε κίνδυνο της ανάγκες μας… ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Μας βοήθούν στην ικανοποίηση τους!! " Πιστεύουμε πως άν έχουμε την ‘σωστή’ αποψη ,την ‘έξυπνη’ άποψη τότε γινόμαστε ‘καλος άνθρωπος’ ,‘εξυπνος ανθρωπος’ , γινόμαστε σημαντικοί μέσα στο κοινωνικό σύνολο με αποτέλεσμα να νιώθουμε πως οι αναγκες να θα ικαποποιηθουν πιο εύκολα. (γιατί οι περισσοτερες ικανοποιούνται απο συναθρώπους)
{ By the way αυτό κάνουμε και όταν λογομαχόυμε με απόψεις,σπανια μας νοιάζει το ζήτημα απλά θελουμε η αποψη μας να επικρατήσει για να μας κάνει πιο έξυπνους , πιο άξιους για άγαπη }
Εδώ έρχεται η Σάττι και ρίχνει τις μάσκες με ένα απλό χασμουριτό γδύνει το αθρώπινο πνεύμα και το παρουσιάζει γυμνό μπροστά στο κόσμο.
Σαν να μην έφτανε αυτό όμως… το πάει ένα βήμα πιό περα με την άνεση και διάθεση που το έκανε, λέγοντας ουσιατικά πως "Οχι απλά είμαστε ΑΥΤΟ " αλλά “Είναι εντάξει που είμαστε αυτό!! Δεν είναι αρνητικό!! Είναι οκ”
“Συνειδητά και με αποδοχή προχώρα και κάνε αυτό που πργματικά θες, Δες Γιουροβίζιον για διασκεδαση ,έχε την σωστή αποψη για αξία , παρηγγειλε την πίτσα για απόλαυση,πήγαινε στην δουλειά για ασφάλεια και άσε τους Παλαιστήνιους ήσυχους όπως θα σε άφηναν και αυτοί ήσυχο σε μια αντίστροφη περίσταση”
“Γίνε αυτό που είσαι και μην ντρέπεσαι γι αυτό!!! Μη παίζεις θέατρο, πρώτον δε χρειάζεται και δεύτερον δε με ξεγελάς”
Αυτό είπε η Σάττι με το χασμουριτό της δεν νομίζω να κάνω λάθος.