Eurovision

Σίγουρα, γι αυτό νομίζω και κάνεις ακόμα δεν λέει πχ στηρίζουμε Joost κλπ. Η ολλανδική ΕΡΤ έβγαλε επίσημη ανακοίνωση ότι ήταν μόνο λεκτικό το επεισόδιο. Αν έπεσαν ψιλές είναι βαρύ. Αλλά αν όχι, είναι κάτι λεκτικό τόσο βαρύ από άποψη αναλογικοτητας (proportionality) ώστε να αποκλείσεις μια συμμετοχή ή όποια κόστισε δεκάδες χιλιάδες ευρώ στους Ολλανδούς φορολογούμενους και σε όσους τον ψήφισαν; Και είναι τόσο βαρύ για να μπλέξεις αστυνομία και να κάνεις μήνυση; Αυτό λένε και οι Ολλανδοί, disproportionate τιμωρία.

Μένει να μάθουμε όμως.

1 Like

Απόψε στηρίζουμε τους Νορβηγούς folk metallers Gåte! :metal:

3 Likes

lol

Αν βγει το Ισραήλ, τότε του χρόνου θα πρότεινα να στείλουμε Ελληνοπαλαιστίνιο να τραγουδήσει

Με ολα αυτα που λετε με ψησατε να καθησω να το δω σημερα…

Καθαρά στα μουσικά πάντως, να πω ότι το τραγούδι της Ελβετίας είναι μάλλον το καλύτερο που έχω ακούσει ποτέ στους 6-7 διαγωνισμούς που έχω παρακολουθήσει

1 Like

Ειναι πολυ καλο και ο τυπος ειναι απιστευτος φωνητικα με πολυ απαιτητικο staging, εντυπωσιακο πραγματικα, το φαβορι για να κερδισει στις επιτροες.

2 Likes

Έχουμε στείλει Σαρμπέλ, αρκετά κοντινό :joy:

Η χώρα είναι με το Ισραήλ, σε παρακαλώ πολύ. Ο Τιμονιέρης μας έχει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.

3 Likes

Μου άρεσε η Ουκρανία.
Ιδιαίτερο κομμάτι και σκηνικά.

Δεν ειχα ακουσει νοτα ( μονο λιγο το Ελληνικο που δεν μου αρεσε καθολου) … Κανω μεγαλη προσπαθεια να μην με παρει ο υπνος…ελπιζω να αλλαξει αυτο

Το Λουξεμβούργο μου αρεσε

2 Likes

Ξυπνησα για τα καλά με την Ιρλανδια ( ανετα να το κερδισει πρεπει ) και λιωνω με σχολια στο live του gazzeta

6 Likes

Στη μαμά μου άρεσε πάντως.

Οι Νορβηγοι ειναι Leprous εποχης Malina με γυναικεια φωνητικα - change my mind.

6 Likes

Μλκ ο αλλος λεγοταν windows95 και ετρεχε με το τσουτσουνι εξω… :joy:

6 Likes

Δεν ειμαι σιγουρος οτι θα μαθουμε ποτε :slight_smile: Αλλα περαν τουτου, η φαση φαινεται να ειναι “ο λογος μου εναντιον του δικου σου”. Η ολλανδικη τηλεοραση (διαβασα την ανακοινωση της νωριτερα) λεει ασπρο, η ebu λεει μαυρο και βλεπω κομματακι δυσκολο να εχουμε access στο file report της σουηδικης αστυνομιας για να ξερουμε τι ακριβως αναφερει.

Αν απο την αλλη θεωρουμε οτι επειδη μπορει να πεσει ενα σπρωξιμο, ενα κλωτσιδι, μια σφαλιαρα σε ενα διεθνες event με ο,τι σημαινει αυτο για ενα περιστατικο σαν το παραπανω και ο δραστης θα μπει στη φυλακα ξερωγω, μαλλον ζουμε σε παραλληλο συμπαν. Αυτα συνηθως λυνονται με εκατερωθεν υποχωρησεις και συμβιβασμους, χωρις βεβαια να ειναι κανονας.

Ενιγουει, βαρεθηκα να βλεπω τραγουδια μετα τα πρωτα 7-8, τα περισσοτερα μου φανηκαν αδιαφορα. Σουπερ εφε στη σκηνη και στο βιντεο, κουραστηκα. Δεν ειναι για εμενα αυτο το σοου :slight_smile:

2 Likes

Καλα γτπ γενικά το 90% των τραγουδιών…

Νοργηγια αξιζει να βγει αλλα αγαπησα φιλανδους… troll απο τα λιγα

2 Likes

Ίσως και όχι, είναι από τις αρκετά ποιοτικές χρονιές, έχει ορισμένα κομμάτια.που αν τα μαθαίναμε από άλλο πλαίσιο θα τα συμπαθουσαμε πολύ περισσότερο

1 Like

Ενταξει ελιωσα με αυτο το σχολιο… με διαφορα το καλυτερο που εχω δει για τη βραδια :
Η Γεωργιανή την κοπάνησε από το Mortal Kombat. Τον νου σας, στο τέλος κάνει fatality σε χορευτή.