Σαν τον Σεφερλή ντυμένος γυναίκα είναι αυτή η παρουσιάστρια με τα μαύρα
Εγώ όπως είπα, Bambie γουστάρω πολύ
Ναι, αυτό και άλλα 5-6 αξίζουν.
Περίμενα σήμερα να τα ακούσω όλα. Έβγαλα μια πεντάδα με το ζόρι. Από εκεί και πέρα, μέτρια έως αδιάφορα κι ορισμένα εκτρωματικά.
Ελβετία (πολύ ιδιαίτερο κι ενδιαφέρον)
Ισραήλ (πέρα από πολιτική και γενικό σούσουρο είναι πολύ όμορφο κομμάτι και ωραία φωνή)
Νορβηγία (προφανώς)
Πορτογαλία (αυτό με κέρδισε πολύ/μακάρι να ήταν σε αυτή τη γραμμή η πλειοψηφία των συμμετοχών)
Σουηδία (με πήγε σε παιδικά 90s πάρτι, μ’ έναν πολύ νοσταλγικό τρόπο)
Ιρλανδία, Ελβετία, Ιταλία, Αρμενία, (Ολλανδία), Κροατία, Νορβηγία, όλα εξαιρετικά κομμάτια
Απ’τα υπόλοιπα, κι η Κύπρος, Ισπανία, Αυστρία αξιόλογα
Γαλλία φωναρα
Εδιτ: καλά και για τη Σαττι, εμπνευσμένο, η εκτέλεση με χαλάει μόνο
Η Ελβετία οδοστρωτήρας
Κλαιω με ιρλανδο κουλη
Δεν μου αρεσε η Ελβετια.Πολυ καλη φωνη αλλα το κομματι τιποτα το ιδιαιτερο.
Το είδαν και τα ματια σας ή εγώ έπαθα κάτι ;
Ποιο απο ολα;
Πόσους βαθμούς πήρε το Ισραήλ από το κοινό
Τι σου κάνει εντύπωση; Αυτή ήταν η γραμμή
Παιδιά, φάνηκε από την RAI ότι έπεσε τρελός μηχανισμός προπαγάνδας
Καμία εντυπωση.Εγω περιμενα να βγει και πρωτο.
Χμμμ δεν ξέρω δεν ασχολούμαι καθόλου με Γιουροβίζιον ( ψοφαω να βλέπω βαθμολογίες όμως είμαι πανηγυρτζης ) .
Είχα την εντύπωση ότι το κοινό της Γιουροβίζιον είναι άλλων αντιλήψεων και δεν θα στήριζαν τέτοιο πράγμα
Ε οποιος θελει ψηφιζε.Τα λομπι εκαναν δουλιτσα
Ας στειλουμε Rotting Christ του χρονου , καλυτερα θα πανε απο οσα στελνουμε τοσα χρονια ( να εχει και τις ψαλμωδιες οτι πρεπει) … Παρα πολλου ψηφους πηρε και η Ουκρανια … Γενικα δεν ειναι να το παιρνεις στα σοβαρα ολο αυτο…Το μονο ενδιαφερον ειναι οταν δινουν τις βαθμολογιες για να δημιουργειται μια αισθηση ανταγωνισμου…
Μου έκανε τρομερά αρνητική εντύπωση που πατωσαν κομμάτια όπως της Νορβηγίας και της Σλοβενίας, που ήταν λίγο πιο νταρκ. Χάρηκα που αποδείχτηκε πως ο αχταρμάς της Σατι δεν ήταν για να κάνει θραύση και πως δεν κερδίζουν τα παλιακα κόλπα και η υπερπροσπαθεια εντυπωσιασμου.