Δε γίνεται, δε πρέπει να έχει ξανακουστεί το τραγούδι.
Σιγα το δυσκολο, θα κλεισει τα ματια, θα τραβηξει ενα ετοιμο απο το συρταρι που θα ειναι σαν ολα τα προηγουμενα και θα ειναι νεο. Why always me? Υποστηριζω παντως την ιδεα RC στη γιουρο, θα ηθελα να δω Αδωνη και σια να μην ξερουν αν πρεπει να το υποστηριξουν ή οχι.
Το θεμα ειναι ομως οτι “αρχικα εμεις ημασταν θυματα των ναζι, οποτε οι ναζι ηταν εναντιον μας, αλλα μετα γιναμε εμεις νεοι ναζι, αλλα δεν το λεμε οτι ειμαστε και οι αδωνηδες εγιναν αριστεροι, αλλα οχι ακριβως αριστεροι κι επειδη ειναι ακομη ναζι, ειναι μαζι μας και αυτο, τιποτα αλλο”.
Σωστη παρατηρηση, ειδικα για φετος που υπηρξε ενας πανικος να μην βγει το Ισραηλ, οποτε οι ψηφοι του κοινου ηταν πιο περισσοτερο πολωμενοι παρα ποτε. Το ψηφιστε Κροατια αλλιως τελος, επαιξε παρα πολυ και αυτο πιθανοτατα ζημιωσε καποιες χωρες που δεν ηταν τοσο φαβορι (οπως αυτες που αναφερεις και η Ελλαδα θα πω εγω).
Μία από τις αδικημένες συμμετοχές της φετινής διοργάνωσης ήταν και η Φινλανδία. Ο Windows95man εκδήλωσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο την παντελή του περιφρόνηση προς κάθε κανόνα και κοινωνική επιταγή:
Πολύ χαμηλά πήγε όντως. Αλλά ο λαός της Ευρώπης μίλησε και έδωσε Ισραήλ
Με ένα πρώτο και γρήγορο άκουσμα των 12 υποψήφιων τραγουδιών για τη Eurovision.
Από αδιάφορα έως τραγικά.
Το μόνο τραγούδι που μου άρεσε ήταν το Unhurt Me της Γαβριλάκη. Ωραία μπαλάντα και πολύ καλή φωνή η τύπισσα. Ωραίο είναι και το Free Love του Θάνου Λάμπρου, μόνο που ο τύπος έχει ξεπατικώσει τους Bon Jovi. Οπότε στην τελική επιλογή από μένα είναι όχι.
Εγώ πιστεύω θα στείλουμε Ελληνικό τραγούδι, Καραφώτη ή το Βάλε ή το Γη μου. Ωραία, θα χεστούμε στο γέλιο πάλι.
Της Κλαυδιας εμενα μου αρεσε πολυ προσωπικα.
Sirens αρκετα καλο. Το Odyssey περιεργο αλλα δεν με χαλασε.
Το επιπεδο καλυτερο απ’οτι περιμενα προσωπικα και με αρκετη ποικιλια. Νοτ μπαντ, δεν συμμεριζομαι το κραξιμο που πεφτει εκει εξω.
Το έβαλα από περιέργεια, είναι και Ελληνόφωνο, λες?
Δεν είναι κακό…
Ειναι καλο ειναι καλο, μου αρεσει αρκετα και αυτο το στυλακι εσχατως, αλλα πετυχαινει νομιζω. Και η κοπελια εχει φωναρα, οκ.
Απ τα ελληνόφωνα, το μόνο που μ άρεσε.
Δε μου άρεσε ιδιαίτερα το τραγούδι, αν και για γιουροβίζιον είναι μια χαρά. Η φωνή της κοπέλας όμως μου άρεσε, της το δίνω, και είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με ό,τι έχουμε στείλει μέχρι σήμερα. Το Βάλε, όσο πρόλαβα ν’ ακούσω από 'δω και από 'κει, είναι μια μαλακία και μισή, αλλά αυτή η Ευαγγελία έχει πέραση, οπότε βλέπω να την τρώει την αστερομάτα. Από σχόλια τα φαβορί φαίνεται να είναι τα Vale, Sirens και Αστερομάτα.
Εβαλα και ακουσα περιπου 1-1,5 λεπτο απο το καθενα. Σχεδον ολα (για να μην ειμαι απολυτος) σαν συνθεσεις και ερμηνειες ειναι αντιγραφες απο αλλα κομματια και καλλιτεχνες.
Αυτο που λετε για το ελληνοφωνο ειναι σαν να στελνεις την Σατι για 2η φορα σερι.
Νομιζω την παλευω περισσοτερο με το 1ο το Lost my way χωρις να εχει καμια τρελη πρωτοτυπια και αυτο.
Για εμένα Κλαυδια το πρώτο με διάφορα. Μετά το Sirens μου άρεσε αλλά αρκετά πιο generic και ξεχώρισα και το Odyssey γιατί είναι ένας πολύ fun αχταρμας (αυτό το τέκνο ντροπ στο ρεφραίν γαμαει) που με το κατάλληλο staging μπορεί να απογειωθεί. Της Ευαγγελίας είναι απλά οκ και τζενερικ, σαν τραγούδι από σάουντρακ ΦΙΦΑ ενώ το πέρασμα με την Λύρα είναι τόσο ξεκαρφωτο που βγάζει μάτι γιατί μπήκε εκεί. Αυτή για κάποιο λόγο είναι τρελό πουλεν των γιουροφανς στο εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν…
Καραφώτης Χριστοφόρου δεν είναι κακό, αλλά το κουπλε είναι ξεπατικωμα του Ταξίδι στην Βροχη.
Το ανησυχητικό είναι ότι απ’ότι φαίνεται προσπάθησαν να περάσουν διάφορα genres, αν το free love ήταν το καλύτερο κομμάτι που πήγε σε πιο ροκ στυλ, έχουμε πρόβλημα.
Γενικά, η αντιγραφή πάει σύννεφο και είναι και αποτυχημένη τις περισσότερες φορές - συχνά αναρωτιέμαι πώς το καταφέρνουμε αυτό