Ναι και εγώ τρόμαξα αρχικά όταν τον είδα. Σίγουρα έχει και μπυροκοιλιά!
O δεξια εχει μονο μπυροκοιλια.
Ο αριστερα πεταξε και μπυροβυζο.
Αυτό μου τη σπάει σε μερικούς μεταλλάδες… Δεν ξυρίζονται… Ο φλώρος δεξιά μια χαρά ξυρισμένος είναι, γιατί δε ξυρίζεται και ο άλλος αριστερά? Στο τέλος μας λένε γύφτους και μας κράζει η Λουκά!
Εμένα κάτ γνωστοί μου είχαν τζαμπέ εισητήρια εεε και δεν είπα όχι:p
Αλλά θα πάω κατά τισ 9 για να γλιτώσω το support
Η αλήθεια είναι πάντως ότι το τζάμπα έχει πάντα άλλη χάρη όποτε μπορεί και να μου αρέσει:p
Εμένα μου πρότειναν να με κατεβάσουν Αθήνα αλλά εγώ είπα όχι. Τελικά μ@λ@κί@ έκανα τώρα που το σκέφτομαι. Θα είχε πολλές γκομενίτσες. Θα μπορούσα να εφαρμόσω τακτικές john_Vla…
Plaka kanw fysika…
Λοιπόν, εντάξει η συναυλία κράτησε πολύ λίγο και κατ’ εμε πάλι καλά γιατι ψιλοβαρέθηκα(βέβαια δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός μιας και ούτε τα τραγούδια πολυξέρω ούτε με τρελαίνουν σαν συγκρότημα). Ευτυχώς ο υπολογισμός που είχα κάνει ήταν καλός και όταν έφτασα είχε τελείωσει το support γιατί δεν με βλέπω να την πάλευα. Σε γενικές γραμμές δεν ξετρελάθηκα αλλά για τζάμπα καλά ήταν:p
p.s. 1 πηδώντας από τις εξέδρες για να μπω μέσα στο τρισκατάρατο γήπεδο γλίστρισα και ψιλοστραμπούληξα το πόδι μου και τώρα ομολογώ ότι πονάει αρκετά. Να και κάτι που δεν περίμενα, μιας και την έχω βγάλει σε άλλες συναυλίες καθαρή και την έπαθα στους Evanescence#-o #-o #-o
ks9 μήπως είδες στο live και κάποιον απ’ αυτούς τους δύο τύπους?
Για τη στιχομυθία που προηγήθηκε μεταξύ του nihilist+montecristo…
Ωχ που την βρήκες την φωτογραφιά μου???:roll: :roll: :roll:
:lol3: :lol3:
Πάντως ήμουνα με ένα φίλο με τον οποίο είχαμε λίωσει στα γέλια βλέποντας το κοινό, κάιτ 12 χρόνα με σιδεράκια κάτι παρακμιακοί emo… Εντώμεταξυ σε ορισμένες φάσεις που βαρίομαστε αρχίζαμε και λέγαμε μαλακίες κατά την διάρκεια του live με αποκορύφωμα την στιγμή που ο μπασίστας βγήκε σε κάποιο τραγούδι με περικεφαλαία. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε από το γέλιο. Ήταν τόσο άκυρο:lol: ωσπού πετάγεται ένας από πίσω και λέει το απόλυτο:Το παλικάρι είναι ο ορισμός του μαλ*κα με περικεφαλαία(ίσως τώρα να μην φαίνεται αστείο αλλά μην έχοντας να κάνουμε τπτ άλλο μας φάνηκε άψογο:p )
Oι ΕΠΙΚΟΙ Evanescence…:lol: :lol: :lol:
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Πίστεψε με μόνο η περιγραφή ήταν αρκετά αστεία!
Ποσο κοσμο ειχε περιπου??:-k
Χμμμ τι να σου πω δεν ξέρω… Βαριόμουνα να γυρίσω να δώ πάντως η αρένα ήταν ψιλοάδεια έ καμία 10 000 υπολογίζω δεν πιστεύω παραπάνω.
Πάντως σε κάποια στιγμή επειδη άρχισε η τύπισσα να τσιρίζει και δεν αντέχα έβαλα στο MP3 Κreator και άρχισα να χτυπίεμαι:p Ο φίλος μου έκανε ότι δεν με ξέρει και τρομοκράτημενοι γονείς μάζευαν τα μονακρίβα τους παιδία μακριά απο αυτό τον μ…(ελά που δεν καταλάβατε:p ). Τελικά πλάκα είχε
Και τώρα μετά από αυτή τη συναυλία, τέλειωσα για το καλοκαίρι και όπως λέει και το επίσημο site της didi ακούω το Summerwine μέχρι να έρθουν οι θέοι στην Αθήνα:p
Έμαθα ότι έπαιξαν 75 λεπτά πάλι ΜΟΝΟ… Άρα δεν είχαμε άδικο που τους κράζαμε την τελευταία φορά. Αυτή τη φορά είχαν και δεύτερο δίσκο και δεν έπαιξαν ούτε λεπτό παραπάνω. Δεν ήμουν στο φετινό live (ευτυχώς), αλλά έχοντας δει το προηγούμενο και βλέποντας ότι και τώρα έπαιξαν μόνο 75 λεπτά, μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι δεν είναι ικανοί για να παίζουν ως πρώτο όνομα σε μεγάλες συναυλίες…
Αν ειναι δυνατον να θεωρηται μεγαλο συγκροτημα οταν παιζει μονο 75 λεπτα και την προηγουμενη φορα μολις 40!!! 8O
Εχουν μεινει στην ιστορια ως το μοναδικο συγκροτημα που επαιξε λιγοτερο απο το support group!:lol: :lol:
Οι evanescence εχουν μερικα καλα κομματακια σιγουρα καλυτερα απο μερικα ψευτο-μεταλ και καλα σκληρα γκρουπ που εχουν θεοποιηθει
τωρα αν το κοινο που μαζευουν ειναι 12 χρονα κλπ την ευθυνη δεν την εχουν αυτοι αλλα σταθμοι που μετα απο βανδη κλπ πετουσαν και ενα bring me to life επειδη ηταν νουμερο 1 και πιασαρικο
Τραγούδησέ καλά η Amy γιατί το 2004 δε μου άρεσε καθόλου στη συναυλία.Η αλήθεια είναι πως έχουν κατακτήσει ένα ευρύ κοινό όχι τόσο μεταλλάδων.
4 σελίδες ριβιού σύντομα στην κεντρική μας…
Είπα πως ήταν για κλωτσές? Δεν το είπα? Το λέω
Burn in hell