Kάνω ήδη έρανο για να βρω λεφτά να πληρώσω τον δικηγόρο που θα χρειαστώ…
Ποιός μεταλλάς που σέβεται τον εαυτό του τους ακούει???
“Ποιός μεταλλάς που σέβεται τον εαυτό του τους ακούει???”
θα πω τωρα τιποτα χοντρο αλλα αστο καλυτερα:?
Eλα ντε, ουτε εγω. Εντομεταξυ δεν μοιαζει και με τοσο μεγαλο φαν…
Ποια ειναι τα ψευτο-μεταλ γκρουπ που εχουν θεοποιηθει? :-k :-k
Είναι τόσο πολλά. Δε γράφω τίποτα γιατί θα με πάρετε με τις ντομάτες. 8)
Δεν διαφωνω καθολου… Αλλα περιμενω τον salon να μου απαντησει…
αν μέσα σε αυτα τα γκρουπ βάζεις και τους Isis, Mastodon, μπορεις να αποχωρήσεις. διχως αποζημίωση:lol:
please ανεφερε ονομαστικα μπαντες για να μη μιλαμε στον αερα.
εντιτ:
Δεν διαφωνω καθολου… Αλλα περιμενω τον salon να μου απαντησει…
μια απ τα ιδια…
:offtopic: :offtopic: :offtopic:
Τπτ για την συναυλία έχει να πει κανένας? Εγώ τα έγραψα πολύ αναλυτικά και θα πέσουν στις οθόνες σας really soon !
εχουμε βγει οντως οφ τοπικ. κατσε ομως πρωτα να δουμε και το ριπορτ.
Λοιπόν, πολύ καλό το Review συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με όλα. Οι κιθάρες ήταν πράγματι άθλιες όπως και το μπάσο σε αντίθεση με τα drums που ακουγόντοθσαν καλά και σαν drummer μου άφησε καλές εντυπώσεις. Για το Bring me to Life και εμείς αναρωτιιόμασταν τι ακριβώς θα έκανε, και ξενέρωσα άσχημα με την έλλειψη δεύτερων φωνητικών. Για το κοινό δεν ξέρω αλλά δεν μου έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση. Δηλαδή αν αυτό που είδα ήταν το καλύτερο κοινό που έχει στο tour της δεν θέλω να σκέφτομαι πως θα ήταν τα άλλα.
Σε 2 θέματα διαφώνω:p
1: Άκου έκει το Καραισκάκη καλός τόπος διεξαγωγής Απαίσιο απαράδεκτο και πάνω από όλα κόκκινο:p
2: Σε 4 σελίδες ολόκληρες περίμενα και μία αναφορά για την περικέφαλαια:p Ήταν θεική!!!:lol: :lol: :lol:
H περικεφαλαία ήταν γραφική…
Genika symfwnw me to review se ola ektos apo to 8ema twn mousikwn…Ntaxei einai ligo sapioi, alla apodidoun swsta ta merh tous kai den exoun kai TRAGIKH skhikh parousia…Oso gia thn perikefalaia tou Tim, an thn forouse se opoiodhpote allo tragoudi ektos apo to 8EIKO Lacrymosa, 8a ths edina perissoterh shmasia…Otan omws akous ena tetoio tragoudi, tetoies ma… fantazoun ashmantes…Eleeina ligo to live alla einai auto p leme “ti exeis giannh?-ti eixa panta”…
μου αρεσε τρομερα η κριτική. πολυ καλογραμμενη, και αν και δεν ημουν στο λαιβ ειμαι σιγουρος πως καπως ετσι ειναι τα πραγματα. γλαφυρότατος και παραστατικότατος! ευγε!
πολύ καλό το review…συμφωνώ φυσικά για το Καραϊσκάκη,είναι πλέον ο ιδανικός χώρος…
Το Bring Me To Life δεν θα πρεπει να παιζεται λαιβ χωρις την υπαρξη δευτερων φωνητικων… Δεν υφισταται, ειναι κενο… Αποψη μου αυτη…
μαλλον βοηθησε και αυτο να συμφωνήσεις:
Ας ρωτήσει και τους Scorpions, που έχουν τα διπλάσια (ή μήπως τριπλάσια; Χο, χο) χρόνια από εκείνη, πως βγαίνει ένα διομισάωρο show και ας πάρει ένα μάθημα.
:lol:
:lol: :lol: :lol: όχι όχι,είχα συμφωνήσει πριν φτάσω στο τέλος:lol:
Οντως συμφωνω με Angmar πως το review του Λουκιανου ηταν παραστατικοτατο. Ουτε γω ημουνα μεσα αλλα οπως περιγραφει τα πραγματα σου δινει την εντυπωση πως ησουνα εκει… Και τελικα χαιρομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που δεν ημουνα!!!
Ενταξει, μετα το πρωτο τους live (???:-k ) (1-ευρω-το-λεπτο) στον Λυκαβηττο οπου το παρακολουθησα αφ’υψηλου (βραχακια) και μενοντας αφωνος με τις αντιδρασεις του κοινου τους μετα (ειχα ακουσει χαρακτηριστικα κοπελα να λεει "ηταν η καλυτερη συναυλια που εχω δει ποτε"8O 8O 8O ), τωρα ερχεται αυτο… ενταξει, ή στραβος ειναι ο γιαλος ή στραβα αρμενιζουμε.
Ναι ειμαι και εγω ενας απο τους κολλημενους “μεταλλαδες” που εχω ακρως αρνητικη αποψη για το συγκεκριμενο γκρουπ. Και βεβαια δεν τους αντιπαθω επειδη “ειναι πολυ εμπορικοι και τους ακουνε ολοι”. Χεστηκα, και οι Maiden ειναι εμπορικοι, τι παει να πει αυτο? Την αρνητικη γνωμη που εχω για τους εβανεσενς μου τη σχηματισαν οι ιδιοι με την αξια τους!! Μολις βγηκε το Fallen το ακουσα 6-7 φορες προσπαθωντας με το ζορι να το συμπαθησω μη μπορωντας να καταλαβω πως γινεται να διαβαζω αποθεωτικες κριτικες σε εντυπα σχετικα υποτιθεται με τον χωρο (βρε ουστ) και γω να ειμαι ο ανωμαλος που το αντιπαθω. Τελικα ποτε δεν το χωνεψα. Μετα πηγα Λυκαβηττο, λεω μπορει live να αξιζουν. Οσο live ειδατε εσεις ειδα και γω…
Ισως τελικα να ειμαι οντως στενομυαλος και καλλημενος και να μην μπορω να τους συμπαθησω. Ισως παλι να φταιει αυτο που λενε οι οπαδοι τους, οτι δηλαδη δεν ξερω αγγλικα και δεν εχω αρκετα ακουσματα ωστε να εκτιμησω τους πραγματικα ψαγμενους στιχους τους:lol3: :lol3: :lol3: Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι…
ΥΓ: Λουκιανε, μαζι σου στον δικαιο αγωνα σου!!!