Λοιπόν τώρα επαιξαν 75 λεπτά οπότε έχουμε και λέμε
75/40 ευρώ το εισητήριο=1.87 ευρώ το λεπτό
Υπήρξε μια εμφανής βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο live…:lol: Kάτι είναι και αυτό…
Λοιπόν τώρα επαιξαν 75 λεπτά οπότε έχουμε και λέμε
75/40 ευρώ το εισητήριο=1.87 ευρώ το λεπτό
Υπήρξε μια εμφανής βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο live…:lol: Kάτι είναι και αυτό…
Tωρα καταλαβα γιατι εχεις αυτη τη πορωση με τους Βρετανους και κυριως τους Σκωτσεζους :lol: :lol:
μπορει να γραψει κανεις το σετλιστ plz;
ουπς, ευχαριχτω!!!
1.87 λεπτά/ευρώ ή αλλιώς 40/75 = 0.5333… ευρώ το λεπτό. Τσάμπα δλδ σε σχέση με την άλλη φορά.
Λουκιανε καλο το review, αλλα αυτο το “sorry bys” ηταν ακυρο. Ετσι κι αλλιως μονο κοριτσια ηταν μεσα. :lol:
Kι εγω ελειπα?Μπραβο μαλακα tolkki
:-s :-s :-s :-k :-k :-k :? :? :?
Αφου αρχισες να αναρωτιεσαι εισαι σε σωστο δρομο.
Ωραία κριτική Λουκιανέ!Κι ήθελες να πάρεις και εμένα μαζί!τι σου έκανα???
Πάντως,έλεος…πάλι τόσο λίγο έπαιξαν?είναι απαράδεκτοι!
Αυτό ήταν μόνο η αρχή. Οι φαν των Evanescence εξελίσσονται και ιδού το αποτέλεσμα!
Τουλάχιστον η κυρία δεξιά είναι πιο όμορφη από την τραγουδίστρια των Evanescence!
Υ.Γ. Η δεύτερη φωτογραφία είναι ευγενική χορηγία του www.evanescence.gr
To metal και το rock δεν ειναι του Σατανα τωρα?:-k #-o #-o
Νταξει, σιγουρα. Και πιο αδυνατη!
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
ειπαμε μεταλ και rock οι evanessence τι σχεση εχουν??:lol: :lol:
Καπως επρεπε να το χαρακτηρισω…
Αυτό δεν ήταν ήττα για τους Scorpions? Εγώ πίστευα ότι η Λουκά θα ήταν στους Scorpions και όχι στους Evanescence…:roll:
Για τον κοργιαλα πήγε που είναι παιδί της Εκκλησίας…
Δύο πράγματα
Α. Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τα καλά τους λόγια. Με κάνετε κοκκινομάγουλο σαν τον κόζυ - > :oops: :respect:
Β. Παρακαλούνται οι εβαφανμπόηδες να κάνουν ότι σχόλιο θέλουν στον σχολιασμό κειμένων, γιατί βαριέμαι να απαντάω σε ένα-ένα μέηλ τα ίδια πράγματα.:?
Ευχαριστώ και πάλι