oi evanescence htan foveroi…pragmatika bravo tous…h amy einai fwnara oti kai an lene merikoi…den me niazei pou krathse mia wra mono…edw oi maiden epaiksan 1 wra…as sovareytoume…
sto telos ths synaylias o terry kai h amy ypegrapsan aytografa…hmoun apo tis tyxeres:)
h amy eipe gia to koino ths athinas oti einai to kalytero kai niwthoun like their second home edw…(kai omws den to leei se oles tis synaylies ayto)
Για να μην λέμε ανακρίβειες, οι Maiden παίξαν 1.45 min που και πάλι λίγο είναι, αλλά οι Maiden είναι 50χρονοι και ένα απ’ τα μεγαλύτερα γκρουπ του πλανήτη. Το να τους συγκρίνεις με μια ανύπαρκτη μπάντα κακό στους ανύπαρκτους κάνεις.
Από κει και πέρα και γω αν ήμουν σε γκρουπ που έπαιζε μία ώρα και παρόλα αυτά μάζευα 10.000, με τιμή εισιτηρίου 50 ευρώ, το καλύτερο κοινό θα έλεγα ότι είναι μπροστά τους. Αλλά θα εννοούσα καλύτερα θύματα.
Hmmm αναμένω με αγωνία να δω την απάντηση. Μάλιστα περιμένω να την δω απευθείας γιατί για κάποιο λόγω πιστεύω ότι οι αγαπήτοι moderators:p μάλλον θα χρειαστεί να την σβήσουν:p
Πάντως ρεσυ για αυτό που είναι οι Evanescence δηλαδή μουσική για μικρότερες ηληκίες σίγουρα είναι πολλοί καλύτεροι από παρόμοια συγκροτήματα(ονόματα δεν λέμε θα μας πουν και κακοπροαίρετους:p )
Οντως ας σοβαρευτουμε…:roll: Δεν συνηθιζω να κραζω αλλα οταν η Bruce Lee φτασει στην ηλικια των Maiden ποσο θα παιζουν, 10 λεπτα; Και οπως ειπε κι ο nihilist επαιξαν παραπανω.
Εντάξει, κοροϊδεύουμε εδώ πέρα μέσα (μέχρι και εγώ που μου άρεσε ο τελευταίος τους δίσκος!!:oops: ), αλλά είναι και λίγο γελοίο ρε γαμώτο. Πολύ καλή φωνή η κοπέλα, άθλιοι μουσικοί να την περιτριγυρίζουν (θα πρέπει να έχεις ακούσει μόνο Evanescence και να μη ξέρεις ούτε Χριστουγεννιάτικο τρίγωνο να παίξεις για να μη το βλέπεις), 75 λεπτά συναυλία σε συγκρότημα που σε λίγα χρόνια έχει αλλάξει του κόσμου τα μέλη και αρκετό promotion στα ραδιόφωνα.
Αποτέλεσμα? 10,000 κόσμος * 50 € = 500,000€ έσοδα. Είμαστε λαός γεννημένος για να τον πιάνουν κορόιδο (και το λέω εγώ που έχω πάρει 3ημερου εισιτήριο για Rockwave…)
Απλά να προσθέσω το εξής : αν κάποιοι από τα παιδιά που γουστάρουν τους eva έχουν ενστάσεις/ερωτήσεις μπορώ να τους απαντήσω είτε μέσω μέηλ, αν στείλουν κάτι στο monte@rocking.gr είτε καλύτερα στον σχολιασμό κειμένων
Οι fans των Amyescence έχουν διαστρεβλωμένη άποψη του τι είναι φωνάρα…αν εννοείς φωνάρα αυτή που σε 3-4 χρόνια θα χάσει τη φωνή της κ που για να τραγουδίσει πρεπεί να σφιχτεί σαν δυσκοίλια (sorry guys) τότε τι άλλο να πώ…γούστα είναι αυτά και όταν μεγαλώσουν οι fans της θα καταλάβουν ότι είναι άλλο ένα χαζο-συγκρότημα που έχει πάρει τρελό promotion
gnwmh sou…distixws ayto pou exei meinei apo tous evanescence…einai mono h amy…alla ti na kanoume…gia oso kanei kali musiki emeis tha thn agapame:) kai pleon o terry balsamo paizei simantiko rolo sth banda…san dhmiourgos…einai korifi o anthrwpos.
παντως οι εβανεσενς ειναι ενα ευχαριστο γκρουπ για μενα. μεχρι εκει. απο εναλλακτικο ηχο υπαρχουν απειρα καλυτερα γκρουπ κατα τη γνωμη μου. muse, red hot chili peppers, porcupine tree, dredg, cave in (εποχης antenna επειδη μετα το γυρισανε), sigur ros, explosions in the sky, the spill canvas, radiohead, και παει λεγοντας. το ειδος σαν τομεας εχει για μενα πολυ καλυτερες προτασεις…ενιγουει…
Lemmy: Yeah, sometimes, not as much as I did. I’ve been listening to EVANESCENCE a lot, I think they’re fucking excellent. Excellent production, excellent songs, excellent arrangement. The girl’s got a great voice, you know. And I don’t even fancy her, which is a big part of girl singers, you know what I mean? I think they’re just great. I went to see them in Vegas.
Ε αφου ακουει κ ο Lemmy εβανεσενς…εγω κοβω τις φλεβες μου…:lol: :lol: :?
Ο Γιοβανήτης είχε βάλει το Fallen στην 11ή θέση με τα καλύτερα της χρονιάς,το θυμάμαι αυτό.
Εμένα αυτό που με είχε σπάσει στη πρώτη συναυλία και δεν πήγα,ήτανε το γεγονός ότι το εισιτήριο ήταν 40 ευρώ,τη στιγμή που το Rockwave με Judas Priest,Nightwish,
Queensrÿche,Nightfall, είχε 38.Τότε μας φαινότανε τεράστιο ποσό.Τώρα κάθε συναυλία κάνει τόσο.