Κάποια άτομα είναι απάλευτα…
ή απλά μικρά σε ηλικία και ωριμότητα…
Skyclad, Psychotic Waltz, Pain of Salvation, Anathema, Nevermore, Queensryche, Warrior soul, Led Zeppelin, Rush, Dream Theater, Watchtower etc etc
Διάβασε τους στίχους από τα πρώτα 3 μόνο συγκροτήματα… Δεν πρόκειται να πω τίποτε άλλο, δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης…
Και αυτό δεν είναι υποτιμητικό, και οι Judas Priest είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα, αλλά οι στίχοι τους στα περισσότερα τραγούδια δεν λένε και πολλά…
Παμε κι εμεις στο φορουμ τους να γινει χαμοςςςςς… Ετσι γινεται με τα φορουμ ρε παιδια παγκοσμιως χαλαρωστε. Ξερω οτι εγω ημουν το ζιζανιο που το εριξε στο χαβαλε αλλα θα περιμενω το πρωινο να πω τα δικα μου με ησυχια . Και μετα θα κανω το χαβαλε μου παλι οταν ανακοινωθουν οι τιμες. :hippy: Piece
Πράγματι!!! Είσαι ύπουλος!!! Εσύ την σκαπούλαρες τελικά!!!:lol: :lol:
Όσο για τις τιμές, προβλέπω και εγώ να γελάμε σε λίγες μέρες… Θα γελάμε μετά δακρύων… Μαύρων δακρύων για την ακρίβεια…
Βασικά θα γελάμε μ’ αυτούς που θα πάνε!!! :lol:
Tι εγινε ρε λιγες ωρες ελειψα και εγινε ο χαμος εδω?
Τι περιμενατε ρε παιδια, fanboyδες ειναι, να μη μας τα χωσουν? Ισα-ισα που το περιμενα. 8)
As ksekinhsw.
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3599
Mpeite edw kai voithiste na tapwsoume merikous. Egw kai o johnny exoume hdh ksekinhsei!Etc sas 8elw!Fates tous tous vlakes!!!
Exw steilei kamposa posts kai den tous pairnei…Pame na ginei xamossssssssss…
Προτεινω να δωσουμε ραντεβου στην Πειραιως τη μερα της συναυλιας και να με παμε με τα μηχανακια!!! Εκει θα τα πουμε με τα τσουτσεκια!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
#-o #-o #-o
Πλακα πλακα, αυτοι ειναι ικανοι να το παρουν στα σοβαρα.
Λογικό το βρίσκω. Αφού το διανοητικό τους επίπεδο τους επιτρέπει να είναι γραμμένοι στον φαν κλαμπ των αποτέτοιων.
Ε, τωρα κι εσυ! Ριχνεις λαδι στη φωτια… Ντροπη!
Ρε evaτετοιοι λεγονται, μη τους απαξιωνεις τοσο! :lol:
Δεν ξέρω αν θυμάσαι το clipaki… αλλά απλά δεν υπάρχουν!
Τσάμπα κόπος να απαντας σε μουσικόφιλους που προβληματίζονται με τους στίχους των Evawho
Επιχειρηματα του στυλ δεν ξέρουμε αγγλικά για αυτό δεν προσκυνάμε τους αποτέτοιους μου θύμιζουν δημοτικό.
Σε λίγο θα μας φέρουν και το μπαμπά τους να μας δείρει που θίξαμε την τιμή των αποαυτούληδων.
Να διατηρήσουμε όμως το thread -προτείνω- να δούμε σε δύο χρόνια που θα είναι οι αποτέτοιοι και τι δισκάρες θα έχουν κυκλοφορήσει, πόσους θα έχουν επηρεάσει και αν αυτοί που σκίζονται τώρα να τους υπερασπιστούν θα εξακολουθούν να τους ακούν τότε!
Και μάλλον είναι άσκοπο να αναφερουμε συγκροτήματα που έχουν γράψει πολύ καλύτερους στίχους από το metal του super market των αποτετοιων γιατί προφανώς τα μέλη του club είναι ψαγμένα :lol:
Ποιοι Anathema και ποιοι Gathering,
τα παιδιά ξέρουν, ακούν Evanescence δυο δίσκους τώρα να γράφουν ιστορία#-o
Pragmatika eiste aksiolyphtoi! De vlepw pou einai to parakseno ena fan club na yposthrizei to sygkrothma gia to opoio yparxei otan kapoio kollhmenoi lene oti tous katevei! Entaksei eipame, eiste prokateleimenoi alla frontiste na to krypsete ligo! De sas aresoun oi Evanescence? Tote ti ka8este kai milate se ayto to thread? Giati mphkate kan edw? Gia na kraksete e? Oriste to epipedo sas! Emeis proswpika den exoume mpei se kanena thread kanenos kallitexnh pou sas aresei na kraksoume! An de mas aresei kapoios apla den asxoloumaste!
Thanks pou dinete aksia stous ev gemizontas 10 selides toso syntoma!
Keep rockin!
Σκεφτομαι να βγαλω την παραινθεση…:-k
:lol2: :lol3:
Εξακτλυ…
Μιλαμε τρελα μαγγακια οι τυποι.
Και μας βρισανε ασχημα ε.Καπου μας κατηγορησαν οτι ακουμε και χιμ…!!
^ ELEOS!
Οπα ρε φιλε για συγκρατησου λιγο… Να υποστηριξεις τους evanescence με κανα επιχειρημα, οχι αμα ξερουμε αγγλικα η αμα ακουμε HIM… Αμα δεν αντεχεις την κριτικη μην μπαινεις στον κοπο να απαντησεις… Εγω προσωπικα μια χαρα μπαντα θεωρω τους evanescence αλλα τα posts της zeta_ev ηταν το λιγοτερο απαραδεκτα… Και τωρα μην κατσουμε να βρουμε ποιος ειναι πιο κολλημενος…