Οι Evanescence στο Στ. Καραϊσκάκη (23/6)

Πλιζ, γράφε ελληνικά…

Δεύτερον, είσαι 17 και από τα 12 σου ακούς Evanescence. Νομίζω ότι οι υπόλοιποι που έχουν ακούσει και έχουν δει πολλά περισσότερα είναι πιο ικανοί από εσένα να κρίνουν τις live εμφανίσεις του οποιουδήποτε συγκροτήματος. Και το λέω δίχως να έχω κάτσει να δω το βιντεάκι (βαριεμαι ελεεινά)… Και δεν είναι ευγενικό, να μπαίνεις μέσα και να λες τους άλλους τυχαίους. Ειδικά όταν είσαι τελείως νέος στο φόρουμ. Ούτε εσένα ξέρουμε από παλιά…:wink:

Φιλικά όλα τα παραπάνω…:slight_smile:

Όταν λές τα έχεις, τί ακριβώς εννοείς;

Sorry, αλλά είμαι λίγο καχύποπτος… :-k

To πρώτο έχει κυκλοφορήσει σε 100 κόπιες και το δεύτερο σε 50 παγκοσμίως, αν δεν κάνω λάθος…
Έχεις μία από αυτές τις αυθεντικές κόπιες;

Ennoeitai…den pare3hgw…kai den sas eipa tyxaious genika…ennoeitai…alla me tous oson afora to sygkekrimeno sygkrothma, eiste ontws “tyxaioi”…To les kai monos su…Alla 3analew oti kalo 8a einai otan kapoios den 3erei na milaei…
Και οκ για τα ελληνικά…αν και γράφω με τι μισή ταχύτητα…

Μόνο το origin σε αυθεντικό…Όχι οτι δεν θα έδινα όσα ζητάνε ορισμένοι για ένα από αυτά τα δυο, αλλάόπως έχει πει και η ίδια η Amy το συγκρότημα δεν έχει καν΄΄ενα κέρδος από όλα αυτά οπότε δεν έχει νόημα να διαθετει κανείς τρελά ποσά για τα παλιά τους…Παροτρίνει τους πάντες να τα κατεβάσουν…και αυτό έκανα κι εγώ…Αν και εν’αμισι χρόνο πριν κυκλοφορίσει το fallen, μου έγραψε σε cd ο ξαδερφός μου τα περισσότερα από αυτά…Όταν έκαναν το μπαμ οι Evanescence εγώ είχα ήδη κολλήσει και τους “αναγνώρισα” αμέσως…Τότε ήταν που κατέβασα και όλα τα παλιά τους…

Τι είπα μόνος μου?:-k :-k :-k

Μπερδεύτηκα…:?

Αποφάσισε όμως αν είμαστε ή όχι τυχαίοι, ε! :roll:

Ξεκολλήστε λίγο…
Αυτο έλειπε να σας πω και τυχαίους…Απλά εφόσον κάποιος δεν έχει ασχοληθεί με τους evanescence θεωρώ οτι δεν πρέπει να λέει πράγματα που δεν ισχύουν και να αναπαράγει βλακείες που άκουσε…Κάπως έτσι ξεκίνησε όλο αυτό…

Πόσο έχει το ticket??:-k :-k :-k

Ap’oti mu eipan sto tickethouse 8a exei 40 euro gia arena kai 50 gia kerkides

Και θα είναι μόνοι τους ή θα παίζει και κανένα support?
Γιατί 40 ευρώ για Evanescence μου φαίνονται αρκετούτσικα…

Nai einai arketoutsika gia evanescence mono…Klasikh arpaxth gia thn anwsh einai omws…Oso gia ta support ktl den exei anakoinw8ei akomh tipote…Omws ka8olh th diarkeia ths periodeias tous gia to “the open door” (apo ton perasmeno oktovrio) eixan kai exoun panta kapoio support (mporei kai 2)…Opote logika 8a exoun kai edw…

Εάν ξέρεις πόσα ζητάει το συγκρότημα ή πόσα ζητάει το Καραϊσκάκη πες τα και σε μας για να μάθουμε. Το να ζήτησαν πολλά οι Evanescence το αποκλείουμε;
Φτάνει πια με τον φανμποϊσμό. Δεν είναι ανάγκη να έχετε άποψη για ΟΛΑ.
Γουστάρετε τους Evanescence, με γεια σας με χαρά σας, πηγαίνετε στη συναυλία και περάστε μια χαρά (όπως θα κάνουν και ένα σωρό άλλοι), μην πιάνεστε όμως από το κάθε τι…

Βλέποντας τις τιμές των εισητηρίων στις υπόλοιπες χώρες και λαμβάνωντας υπόπψην τη χωρητικότητα του κάθε συναυλιακού χώρου, εκεί καταήγω…Δεν τους δικαιολογώ… :roll:

Υπαρχουν και αλλοι παραγοντες οι οποιοι ευθυνονται για τις αυξημενες τιμες των εισητηριων δεν ειναι μονο οι υπερβολικες απαιτησεις του καλλιτεχνη και η κερδοσκοπια των εταιριων.
Δεν νομιζω να ειναι τυχαιο που καμια συναυλια που διοργανωνετε στα ολυμπιακα ακινητα η σε γηπεδα δεν πεφτει κατω απο 50 ευρω. :-k

re kourou den katalava poios pianetai apo pou ? vazoume 3 videakia na poume kai amesos bgainei o enas kai leei oti mporei na einai playback bgainei o allos kai leei oti einai atalanti kai faklana#-o an eiste asxetoi min grafete

χωρις να θελω να θιξω τα ακουσματα σου…αλλα οποιος δεν ακουει evanescence ειναι ασχετος? :roll:

Μη το ψάχνεις. Απλά κορόιδα μας πιάνουν. Δεν είναι το ενοίκιο το πρόβλημα που χτυπάνε τέτοιες τιμές. Δικαιολογίες είναι αυτές για να μην παραδεχτούν ότι αισχροκερδούν πάνω μας και βαράνε τις τιμές όσο τους παίρνει…

Προς απανταχού fan clubαδες με διάθεση να τσαμπουκαλεφθούν:

Έχω εξεταστική, ελάτε για τσαμπουκάδες μετά τις 24 Μαΐου που θα έχω τελειώσει την εξεταστική. Ο Nihilist και ο Led zeppelin είναι παρτάκηδες και δε θα μου αφήσουν κανέναν σας για να τσακωθώ και να γελάσω…:frowning: :frowning:

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση…:slight_smile:

Karvou is on the loose!:stuck_out_tongue:

Μη το ψάχνεις. Απλά κορόιδα μας πιάνουν. Δεν είναι το ενοίκιο το πρόβλημα που χτυπάνε τέτοιες τιμές. Δικαιολογίες είναι αυτές για να μην παραδεχτούν ότι αισχροκερδούν πάνω μας και βαράνε τις τιμές όσο τους παίρνει…

Δεν ειναι μονο το ενοικιο αλλα σκεψου ποσοι κρατικοι μηχανισμοι χρειαζονται να κινητοποιηθουν για να διοργανωθει μια συναυλια και ως γνωστο αυτοι εχουν πολλα γραναζια που χρειαζονται το λαδακι τους.

Ακομα θυμαμαι ενα rockwave που ηταν να γινει καπου στο ελληνικο που τελικα δεν εγινε λογω οτι δεν εδωσε αδεια η αστυνομια (επισημη δικαιολογια)

Τελος παντων ολοι εχουν την ευθυνη τους για τις τιμες και πρωτοι και καλυτεροι εμεις που τους τα σκαμε.

On topic: Τα 50 ευρω μπορει να μην τα αξιζουν οι eva αλλα ο χωρος τα αξιζει και οποτε εχω παει καραισκακη για συναυλια ηταν αψογα σε θεματα οργανωσης 10 λεπτακια να μπεις 10 να βγεις σε αντιθεση με ΟΛΑ τα rockwave και ολους τους αλλους απαραδεκτους wannabe συναυλιακους χωρους

Όσο λάδι και να υπάρχει όμως, σε μία συναυλία που περιμένεις 30,000 άτομα (δηλαδή μεγάλη προσέλευση και για αυτό ζητάς Ολυμπιακό ακίνητο) η αύξηση της τιμής στο εισιτήριο δεν μπορεί να είναι πάνω από 5 ευρώ (5ευρώ30,000=150,000 ευρώ). Και σε αυτή την περίπτωση, το έχουν φτύσει το θέμα… Βγάζουν από τον καταναλωτή ξύγκι… 45ευρώ30,000κόσμος=1,350,000 ευρώ… Αποκλείεται οι Eva, το λάδι, το ενοίκιο, το περιθώριο κέρδους του διοργανωτή, τα διάφορα κόστη διεξαγωγής της συναυλίας και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς να είναι τόσο ψηλά…

Απλά όταν τελειώσει η συναυλία, εσύ και εγώ θα μένουμε στο σπίτι για καμιά εβδομάδα και ο διοργανωτής θα αγοράζει Porsche μέχρι και στα εγγόνια του…