πολυ χοντρη ειναι ρε παιδι μου…
Φακλάνα και ατάλαντη! Συνδυασμός που σκοτώνει!
Evanescence totally SUCKS.
#-o gia ton poutso eiste ante geia eleos re pate kala ? mia fora miliste antikeimenika gamo to kefali sas to gamimeno!! :-k
:lol: :lol:
:lol3: :lol3:
Re padia ayto valate gia na deiksete oti den einai playback??:lol: Mallon gia na enisxysete aytin tin apopsh apo oti fainetai!
:lol: mono kai mono apo to video pou diale3es gia na mu apodei3eis oti lew ma**kies katalavainw oti eisai asxetos… Poses fores exeis akousei to kanoniko kommati dhladh kai sou fanhke idio me auto to live??? 0,025??Oute kan 1 dhladh?Asxete… :lol:
kanonikotato live einai kai se prokalw na peraseis mia volta e3w apo to stadio na to akouseis…2o tragoudi sto set tous einai…Meta ela pes mu…
Kai btw einai to xeirotero tous live ever…8a mporousa na ftia3w oloklhrh lista me live videos tous alla nomizw oti auta sou arkoun:
http://www.youtube.com/watch?v=wN5hbuRbAY4 (sweet sacrifice)
http://www.youtube.com/watch?v=nSx1RJRtxLE (your star)
auth th fora, prin vgaleis to porisma megale mu eidike akou mia fora kai th studio version… :lol: :lol: :lol: :lol:
a!!!kai oso gia to video pou esteiles, isws parathrhses oti sth gefyra arxizei ta pseuto-operatika fwnhtika pou exei kai h studio version…Me to pou teleiwnei arxizei to refren (If you love me then let go off me…) alla gia na parei anasa trwei tis 2 prwtes le3eis…Ontws…Playback…
EEEEE, sygnwmh alla sto playback den vazoun aparaitita to cd alla einai synithes na yparxoun apla proixografimena merh opws kai lip-synching. Edw katigorisan tous Journey oti ekanan!(kala aytoi vevaia tragoudan ton kwlo tous) Se aytin tin periptwsh katigorithike oti o tragoudistis tous ekane lip-synching stis kwrones kai parwn stis backstage konsoles itan kai o paragwgos tous prosthetontas tis aparaitites pinelies.
Twra an esy thewreis adynaton na ginei MORFH playback kai na min to katalaveis tote xypna, exeis sxoleio.
Δυστυχως ειναι αληθεια αυτο.Καντε στο youtube και ενα search για καποιο τραγουδι απο τη νεα περιοδεια του Roger Waters.Δε θα καταλαβεις με τιποτα οτι ειναι playback αλλα δυστυχως ετσι ειναι:( …
@METAL LAWS…ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ…
:lol: Pes ta! Kai na egine ayto…apozhmiwnoun kai me to parapanw olous mas me ton fovero JSS kai shows all the money! To na vgaineis apo synaylia gia ena sygrotima exontas dwsei 60 euro kai na pisteyeis oti ta aksizan kai me to parapanw ta lefta tous einai poly megalh maggia. Mou piran ta myala ton Marti…:respect:
Ελα μωρε αμπαλοι ειναι…(μου αρεσει αυτη η εκφραση , το εχω ξαναπει).
De lew oti den mporei na ginei kai oti de ginetai…Alla re file parto xampari…Se oti afora tous evanescence den mporeis na mu thn peis oute esy, opute o ka8e tyxaios…Akouw ta tragoudia tous apo to 2002 kai tous 3erw kalytera apo ton ka8enan sas edw mesa…kane ena search sto yourube “evanescence live”…O ari8mos twn apotelesmatwn 8a einai kai o ari8mos twn live videos pu exw dei (gia na mhn pw oti exw dei kai parapanw…Se diavevaiw loipon oti an e3aireseis, ta violia, tis xwrodies kai ta background vocals, tipote allo den einai playback…Kai h apodei3h einai ola auta ta video me psilola8akia kai diafores…Opote mporeite na vreite enan sovaro logo na tous kra3ete…Oi anohsies typou “playback”, “emporikothta” kai ta resta den pernane…:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χαχαχαχαχαχαχαχα!
:lol3: :lol3: :lol3:
Τόσα πολλά χρόνια ε;
Εντάξει, τότε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, γιατί τους ξέρεις αιώνες ολόκληρους… #-o [-X
Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!
poly asteio…
vasika eimai 17 kai oxi 28 san esena…Kai opws kai na’xei otan akous px to going under ka8hmerina epi 4 xronia kai vale, se toses ermhnies pou oute kan mporeis na fantasteis, den afhneis ton opoiondhpote na s thn pei…
k an esena sou xreiazetai parapanw kairos gia na peis oti 3ereis kala ena sygkrothma, ma8e oti e3artatai kai apo to poso kairo tous 3ereis, kai apo thn hlikia sou, kai e3artatai kai po to ka8e atomo…
Me ton idio tropo pou dn mporeis na m thn peis gia tous ev esy, den mporw na sthn pw k egw gia tous maiden pou:
1)3erw mono the trooper, wrath child, fear of the dark kai different world…
2)mu aresoun alla den trelainomai…
Oso kala 3ereis esy tous maiden (etc fainetai toulaxiston, krinontas apo to nick su) toso kala 3erw k egw tous evanescence…
aplh analogia:
4,5 -->17
7,5 -->28
Στο είπα αυτό, γιατί θεωρώ υπερβολικές τις εκφράσεις τύπου “tous 3erw kalytera apo ton ka8enan sas edw mesa…” :roll:
Μην είσαι τόσο απόλυτος, δεν ξέρεις τί ξέρουν και τί δεν ξέρουν εδώ μέσα…
Σαφώς είσαι πορωμένος και καλά κάνεις, αλλά δεν ξέρεις ποιός είναι αυτός ο “οποιοσδήποτε” που στην λέει…
Από απλή περιέργεια ρωτάω…
Tα “Evanescence” (E.P.) και “Sound Asleep” (E.P.) τα έχεις;
fysika kai ta exw…kai eimai apolytos dioti KAMIA apopsh ap’oses exw diavasei edw mesa den anatapokrinetai sthn pragmatikothta…pes thn amy faklana (lol), pes gia a8lious stixous 'h otidhpote alla playback den exoun pai3ei…aplo einai.
pantws den perimena na ta 3ereis…gia na katalaveis ta agaphmena mu apo ev mexri twra einai ta:
even in death,understanding (wash it all away),solitude, lies, away from me, imaginary, my last breath, your star, sweet sacrifice, lithium…
ola ta boltarismena einai palia, poly prin to fallen kai 3erw oti osos kairos kai na perasei de 8a ta exw vare8ei…
:-k Το 7,5 τί σημαίνει;