Έχει κλείσει…
και θυμάμαι παλιάαα έπαιζε το Fear of the Dark! Χεχε! Άσχετο!
Όταν η κουβέντα πάει σε μπουζούκια, δεν ακούω λέξη!!!
Είναι άλλο πράγμα να είσαι λιώμα από το ποτό και τον ιδρώτα και να είσαι πάνω σε ένα τραπέζι και να τραγουδάς Τερζή και άλλο πράγμα να τραγουδάς Louis Armstrong “What did I do to be so black and blue”!!!:lol: :lol:
Πρώτον, εγώ θεωρώ επικίνδυνο ο κόσμος όλος να ακούει αυτά που εγώ θεωρώ πιο σεβαστά είδη μουσικής. Άσε που καταστρέφει την ποικιλομορφία μας. Και ποιος σου είπε ότι έχουμε πλήρη ισοπέδωση της έμπνευσης εξαιτίας της Britney Spears και των υπολοίπων? Δεν ήταν ο κόσμος ποτέ γεμάτος με Μάνους Χατζιδάκηδες και Καζαντζίδιδες για να πιστεύεις ότι φταίει ο Φοίβος και ο Καρβέλας που ο Έλληνας δεν ψάχνει πλέον το τι ακούει (το επικεντρώνω στην Ελλάδα, αλλά έτσι είναι παντού λίγο πολύ). Οι συγκεκριμένοι τη διάθεση του κόσμου διάβασαν, δεν την όρισαν…
Και όσο και αν φαίνεται περίεργο, συγκροτήματα όπως οι Evanescence (για να επανέλθουμε στο θέμα μας) είναι αιμοδότες του ροκ. Και όποιος το αρνείται είναι προφανώς τυφλός. Παιδιά που δεν έχουν καμιά φοβερή μουσική παιδεία από το σπίτι τους, ακούν Evanescence και ανακαλύπτουν κάτι που τους αρέσει και το ψάχνουν πλέον μόνοι τους… Οι Mastodon (τυχαίο παράδειγμα, βαριέμαι να βρω άλλο τώρα) δείχνουν το δρόμο σε αυτούς που ήδη ψάχνονται και οι Evanescence προσηλυτίζουν κόσμο σε αυτούς που θέλουν να ψαχτούν…
Επίσης, τα σκυλάδικα και τα τωρινά ποπ κομμάτια της μουσικής βιομηχανίας που προωθούνται, έχουν ως κύριο (και τα περισσότερα ως αποκλειστικό) σκοπό τη διασκέδαση και το χορό. Τελείως διαφορετικούς στόχους από αυτά που ακούμε στο discman μόνοι μας…
ΥΓ Βέβαια, εγώ λιώνω στο χορό και με τους Volbeat!!!
:lol: :lol:
Ωραια τα ειπες ρε. Ε αυτοι μιας και το συγκροτημα τους ειναι για τα μπαζα λενε: “Ε, αφου ειμαστε τοσο χαλιες, ας τα εξυμνησουμε ολα. Ετσι θα λεμε οτι ολα στους Ev ειναι υπεροχα. Και οι στιχοι και τα μπασα και οι κιθαρες και η φατσα της Lee.” Οσο για τα Αγγλικα, μαλλον αυτα ξερουν κι αυτα μπορουν να καταλαβουν.-
Τί διαβάζουν τα δύσμοιρα μάτια μου; #-o :?
Μίλησε το κοριτσάκι για τον Slash; [-X
Ε ρε, κρατιέμαι να μην το ανοίξω… :-# :twisted:
ΚΙΜΙ, μην μου πεις λεπτομέρειες, δεν θέλω να ξέρω… [-X
Egw den eipa oti oi Evanescence einai to kalytero sygkrothma pou yparxei.
Ennoeitai pws yparxoun poly kalytera sygkrothmata pou exoun kai megalh istoria sto xwro kai akouw arketa apo ayta.
Ayto mou me exei enoxlhsei kai emena, kai tous allous pisteyw, einai to 8apsimo pou ksekinhse apo thn arxh tou aytou tou thread. Gia na dialeksei h etairia na valei tous ev sto karaiskaki shmainei oti pisteyoun oti 8a gemisei. Xazoi einai na plhrwsoun tosa lefta gia to ghpedo kai na mhn einai sigouroi oti 8a ta vgaloun? De valan katw olous tous synauliakous xwrous kai dialeksan sth tyxh.
Apla an de kserete to sygkrothma mh to krinete. Edw oi perissoteroi de kserete kan pws legontai!
Egw xairomai pou de ntrepomai na lew oti akouw ena emporiko sygkrothma se anti8esh me merikous allous!
Έλα ρε!
Και εγώ το ίδιο! :dance:
Βγάλανε μεγάλη δισκάρα φέτος! :thumbup:
Ανυπομονώ να τους δώ live σε 2 μήνες! :vibrate:
[SIZE=“1”]Ανέβηκε η ποιότητα του topic με την αναφορά στο όνομά τους… :lol: [/SIZE]
Tα έχω πει εγώ αυτά, αλλά ποιός με ακούει…
Τους έμαθα κ στον κάρβου κ πουλάει κ μούρη, ο λούτρινος…:lol:
Α! Ώστε έτσι! :evil:
:lol: :lol:
Και εγώ σε δίδαξα το ρουφιανεύειν και εσύ ρουφιανεύεις ασύστολα!!!:lol: :lol:
Έρχονται σε 2 μήνες?8O 8O
Χέστε ρε τους Evaτέτοιους!!! Volbeat όλοι μας!!! Κλειδώστε το τόπικ και Maiden1979 λέγε λεπτομέρειες!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
To credit για το “Evaτετοιοι” παει σε μενα ε.8)
Διαφωνω σχεδον 100% με τη λογικη αυτη αλλα νομιζω οτι ξεφυγαμε πολυ απο το topic οποτε αν ειναι το συνεχιζουμε σε αλλο thread…
Χμ… :-k
Πώς να στο πώ τώρα; :oops:
Ότι θα δώ Volbeat είπα! :-s
Όχι ότι έρχονται Ελλάδα! :?
Στο καλύτερο festival της Ευρώπης φέτος!
http://graspop.be/pages/extra/bands.php
Sorry…
Δηλαδή τσίμπησα ένα cazzo?
Σκατά…
Και όσο και αν φαίνεται περίεργο, συγκροτήματα όπως οι Evanescence (για να επανέλθουμε στο θέμα μας) είναι αιμοδότες του ροκ. Και όποιος το αρνείται είναι προφανώς τυφλός. Παιδιά που δεν έχουν καμιά φοβερή μουσική παιδεία από το σπίτι τους, ακούν Evanescence και ανακαλύπτουν κάτι που τους αρέσει και το ψάχνουν πλέον μόνοι τους… Οι Mastodon (τυχαίο παράδειγμα, βαριέμαι να βρω άλλο τώρα) δείχνουν το δρόμο σε αυτούς που ήδη ψάχνονται και οι Evanescence προσηλυτίζουν κόσμο σε αυτούς που θέλουν να ψαχτού
oti pio akyro… an den mas aresoun oi evanescence eimaste tyfloi e ?
xalia - klapsa, me xalia fwnhtika. live de einai apla asteioi kai i amy lee - einai playback.
\m/ PSAKSIMO me evanescence kai mastodon - pou opws eipe kai kapoios paizoun neo prog #-o
Δεν νομιζω οτι ειπε αυτο ο Karvou. Η φραση “αιμοδοτες της ροκ” μαλλον αντικατοπτριζε την τελευταια φραση του ποστ του. Ετσι καταλαβα εγω.
σεβασμό 100 ατόμων, οι οποίοι τους έκριναν μόνο και μόνο για την μουσική που παίζουν και για τους στίχους που γράφουν…
katse megale sebasmo 100 atomwn mporei na exei kai ena grind group kai oi demon - ANte apo 350…
poiotika thes na mpws ston kopo na to analysw ?
kithares kai fwnes s auta i shmerin skhnh XWLENEI afantasta !
+1
Για αυτό θα πάρεις ότι παιχνίδι έχω στο game boy!!! Με καταλαβαίνεις με τη μία!!!
sorry κιόλας, αλλά δεν κατάλαβα που κολάει αυτό που λες με αυτό που είπα εγώ…:dunno:
Den sou eipe kaneis na akouseis file mu…Eleos.Kai den prokeitai na s pei kaneis…Oso gia tous aimodotes tou rock exei apolyto dikio…Gt an egw auth th stigmh akouw mastodon (paradeigma, an kai akouw) to ofeilw stous “evatetoious”…An eixa yio8ethsei ta akousmata ths oikogeneias kai ths pareas mu auth th stigmh 'h 8a to eixa ri3ei sto entexno (oxi oti exw tpt me to eidos…apla den 8a eixa epafh me rock/metal…
) 'h 8a agoraza eishthrio gia george michael, 8a anapolousa th synaulia ths shakira kai 8a to eixa ri3ei ston terlegka…
Me tous evanescence 3ekollhsa apo auta pou akouga sto spiti k opou phgaina me thn parea mu…Etc arxisa na to psaxnw kai twra akouw oti akouw…Auta…
“xalia - klapsa, me xalia fwnhtika”: apopsh sou…toulaxiston exeis ena logiko logo gia na tous kra3eis…(oxi epeidh poulhsan ekatommyria diskous…pali kala…:respect: )
“i amy lee - einai playback” : edw kaneis MEGALO la8os…exw liwsei kai to fallen kai to the open door kai 3erw poly kala ola ta tragoudia tous…epeishs to gegonos oti paizw ki8ara kai lg piano me kanei na katalavainw tonikes diafores k alla tetoia…3erw na 3exwrizw to blayback…Apo osa live videos exw dei (pistepse me…einai POLLA) den exoun tragoudhsei pou8ena playback…Den einai san tous dikous mas stis ekpompes pou gia na mh kanoun la8h kai kala to rixnoun sto playback…Ena live tous 8a se peisei…chekare sto youtube kapoio song pou 3ereis kai logika 8a to katalaveis oti einai live…
oso gia to karja kurunen pu exeis valei ws nick as mh sxoliasw gt ponaei:P