Πρωτη ταινια σε σινεμα ever?

Δεν ξερω αν εχει κανει κανεις κατι παρομοιο,αν το εψαξα…ποια ηταν η πρωτη ταινια που ειδατε ever σε σινεμα???το λεγαμε κ σε ενα αλλο φορουμ κ ειχε πεσει πολυ καψιμο κ νοσταλγια…(οποιος πει κανα Μπεν Χουρ κ ετσι,τον κορο’ι’δευουμε ως γεροντιο-ρεταλι:p:p:lol:)

Εμενα,ηταν το 91 νομιζω,ο Ψαλιδοχερης,που με ειχε παει ο πατερας μου γτ του ειχα πρηξει τα συκωτια:D…μιλαμε,τα ειχα δει ολα μετα,λες κ ανακαλυπτα ενα νεο κοσμο ενιωθα…ηταν κ σε ενα θερινο ψιλομουφα στο ηρακλειο,οπωτε ηταν υπερτατη καλτ κατασταση…μετα βεβαια,ειχα κλ@σει λιγο,δν ξερω,με την ολη φαση στο τελος της ταινιας κ τα μαχαιρια,αλλα κουλ…(ειδα κ τον σωστο σκηνοθετη σαν πρωτο πρωτο…respect:D)

Πρέπει να ήταν το Space Jam to '96! Ταινιάρα!

Πριν ακόμα το δω είχα φυσικά αποφασίσει ότι ήταν η καλύτερη ταινία εβερ :stuck_out_tongue:

Lion King ή Τιτανικος. I have no memory before that.:-s

Λογικα το Lion King γιατι ο Πουτανικος βγηκε 3-4 χρονια μετα το Lion King.

Eμενα νομιζω ηταν το πρωτο Μπατμαν. Ουτε δημοτικο δεν ημουν. Και μετα το Jurassic Park 1 οπου το κατευχαριστηθηκα! Μομολο και 'κει, τα 'κλασα μαζι με ολο τον κινηματογραφο οταν ο Τ-Ρεξ την πεφτει στο τζιπακι απο την ηλιοροφη.

Δεν θυμάμαι! Αλλά η μνήμη μου ξεκινάει από την Μουλάν, κάπου εκεί. Μου χει μείνει γιατί είχα τρομάξει στην σκηνή που πετάγεται το χέρι του Ούνου από το χιόνι. Με την μάνα μου και την αδερφή μου είχα πάει (έεεεελα). Ωραίες εποχές.
Από μη κινούμενα δεν ξέρω, καμία με το σχολείο.

Hook 1991

yeah!!!

στο απολο στον πειραια!!!

Τerminator 2 1991…

hell yeah,πρεπει να ηταν η δευτερη μου…επος…:metal:

Μαλλον το Lion King.Ειχαμε παει με το σχολειο θυμαμαι.2α-3η δημοτικου…

Η μικρή γοργόνα…

μέχρι την τετάρτη δημοτικού νομιζα ότι υπήρχαν γοργόνες εξαιτίας της ταινίας…:oops:

Εγω ειχα δει τα 101 σκυλια της δαλματιας!!!:lol::lol::lol:

Και γω Lion King.
Μικρο μογκολακι στο Άφρικα.
Μας διώξαν απο την αίθουσα γιατί έκλαιγα οταν απόθανε ο Μουφασας :oops:

Την γκουφοταινια… :lol::stuck_out_tongue:

Με γονείς νομίζω το Jumanji με τον Robin Williams, εν έτη 1995 και ενώ ο μικρός adaris ήταν μόνο 8. Νομίζω κ το Lion King πιο πριν. Με φίλους το Anaconda, 2 χρόνια αργότερα. Ακόμη θυμόμαστε την παρέα μας και πως ένας έφυγε τρομαγμένος από την πρώτη σκηνή :lol:. Ah, those were the times…

αυτο με τον μωυση το παιδικο

Πρεπει να ηταν η ο Αλαντιν η Η Μικρη Γοργονα… δε θυμαμαι ποια ειχε βγει πρωτη, και δεν τις εχω ξαναδει απο τοτε για καποιο λογο…:-k
Η πιο εντονη μου αναμνηση βεβαια απο σινεμα ηταν το Jurassic Park, που το χα δει σε θερινο στο Λουτρακι.

Κλασιμο που ειχε πεσει στη σκηνη με το Διλοφοσαυρο…

Spoiler.[-X

E.T. o Εξωγήινος γύρω στο 1984 ή 1985 σε θερινό κινηματογράφο στην Ακράτα…

Στο διάλειμμα η πίσω σειρά είχε αδειάσει… :stuck_out_tongue: Μάλλον ρώταγα πολλά πράγματα…:lol:

Άντε τώρα αρχίστε το δούλεμα… :tomato:

Mission: Impossible αν θυμαμαι καλα το '96… :-s

καταρχας,εισαι πολυ τυχερος που ειδες τετοια ταινια στο σινεμα…αλλα απο την αλλη:har::stuck_out_tongue: