ARMAGEDDON, τρομερό έπος ;p
ισως το fight club
Χμμμ… Κι όμως δεν ήταν κάτι αμιγώς παιδικό. Ήταν το πρώτο “Batman” του Tim Burton! Με τον [I][U]πατέρα[/U][/I] μου είχα πάει (μικρός αρκετά) κ θυμάμαι είχα συγκλονιστεί. Δυνατή ταινία.
…κ αργότερα βέβαια που μεγάλωσα κ την ξανάδα μου φάνηκε εξίσου δυνατή… Tim Burton όπως τον θέλουμε, όπως τον μάθαμε!
Nτρεπομαι που το λεω,αλλα η πρωτη μου ταινια στο cinema ηταν αυτο…
[SPOILER][/SPOILER]
η πρωτη σου ταινια στο σινεμα ηταν μια απο τις Μεγαλες Περιπετειες των 90ς και ντρεπεσαι??
:-k
the height of adventure (τελεία)
καλα μιλάμε το ειχε δώσει μια εφημερίδα και την ειχα λιώσει την κασέτα. μαζι με Murder in the First,Music Box Και ακόμη μια με βουνά κορυφές και διάφορα τέτοια που ξεχνάω τίτλο
“Το νησί των θησαυρών” το έτος 1984
Aladdin (1992)
HOOK!
πιτσιρικι 10 χρονων!
αξεχαστη εμπειρια!!!
ωραιο τοπικ,το home alone ειναι το πρωτο που ειδα σε σινεμα αποτι θυμαμαι
Indiana Jones And The Last Crusade…vιώθω ευλογημένος αχαχχ
lion king πρεπει να ταν
6 χρονω
Δεν είμαι και σίγουρος, πρέπει να ήταν το Lion King :-k Αυτή που είδα μόνος μου πρώτη φορα (χωρίς γονεις) ήταν το Blade II
…δεν ήταν η πρώτη, αλλά αυτή που θυμ’αμαι για πρώτη…το Ben Hur:):!:
#-o πω χρονια πισω!!!
η γκομενα μου αρεσε παντως:lol:
ναι ηταν το supergirl επιλογη της μανας μου και της θειας μου…
στο ανεσις…ευτυχως μετα ανελαβε ο φαδερ να με πηγαινει σινεμα και τα πραγματα βελτιωθηκαν …ghostbusters 2,Scrooged και ο θεος με ειχε παει στο πρωτο robocop παλι στο ανεσις …
Δεν θυμάμαι καλά αλλά πρέπει να ήταν τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας
Πρώτη που θυμάμαι μάλλον το Ταρζάν. Actual πρώτη δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.
lol, εχω κανει δυο ποστ εδω με διαφορα 2 χρονων, στα οποια εχω την ιδια συνταξη, στιξη αλλα διαφορετικες ταινιες…:lol: Μια απο τις 2 ηταν σιγουρα παντως
Λογικά ήταν το Tarzan το 1981, δε θυμάμαι τόσο την ίδια την ταινία (αν και έπαιζε η Μπο Ντέρεκ!) αλλά τον πατέρα μου να κάνει σύγκριση με την ασπρόμαυρη έκδοση της κάποιες δεκαετίες πριν με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Weissmuller και ότι μόνο αυτός άξιζε τον ρόλο κτλ?. πρωτοδισκάκιας!
Αλλά από τις πρώτες που μας σημάδεψαν ήταν το Starman και ET δυο χρόνια μετά