Nομίζω πρέπει να ήταν η Παναγία των Παρισίων:-k
Επίσης παλιές που είδα σε σινεμά και θυμάμαι είναι ο Ηλίθειος και ο Πανηλίθειος, Τιτανικός(κάτι κότες πίσω μου έκλαιγαν όταν πέθανε ο Jack#-o)
Μόνος μου όμως πρώτη φορά πήγα είδα το Matrix, 2α-3η Δημοτικού…δεν κατάλαβα Χριστό…βέβαια το έπαιζα Νio για καμιά βδομάδα!8)
Edit:Το τσέκαρα και φαίνεται ότι ο ηλίθειος και ο πανηλίθειος είναι παλαιότερη οπότε αυτή πρέπει να είναι η πρώτη που είδα
Το “Στραβοι Πιλοτοι σε F-16” ητανε!!! Μας πηγε η δασκαλα μας απ’το φροντιστηριο τοτε των Αγγλικων. Τι γελιο που χαμε ριξει Θεε μου:lol::lol:
Πρέπει να ήταν τα “Χελωνονιντζάκια”…
Εγώ πήγα πρώτη φορά όταν ήμουν 1η δημοτικού.Πήγα με τον πατέρα και είδαμε το Jurassic Park(πρέπει να ήταν το 1,αλλά δεν είμαι σίγουρος…)
Braveheart… Με έχει σημαδέψει αυτή η ταινία πρέπει να την έχω δει 400 φορές… Ξέρω τι λέει ο κάθε χαρακτήρας λες και είναι τραγούδι. :lol:
…και μαζί με σένα και τον Μποντεργκαλ:):!:
ενα απο τα πιο κλασσικα: lion king…
Χμ σαν πρώτη φορά πάντως δεν μέτρησα σχολική εκδρομή στο σινεμα. Μας είχαν πάει και εμάς στο δημοτικό μια φορά να δούμε κάτι παιδικά πριν πάω να δω εγώ το batman (tim burton) αλλά ούτε που θυμάμαι τι διάολο ήταν.
Χμμμ. Μάλλον η Ποκαχόντας.
Είχα πάει με τη μάνα μου στο μεταγλωττισμένο και αμέσως μετά προβαλλόταν το με υπότιτλους κι εγώ είχα πωρωθεί τόσο πολύ που ήθελα να κάτσουμε να το δω καπάκι ξανά. Φυσικά η μητέρα μου διάβαζε όλους τους υπότιτλους γιατί ήμουν-δεν ήμουν 5 με αποτέλεσμα ένας τύπος να την κράξει “υπάρχουν και τα μεταγλωττισμένα, κυρία μου”. Τώρα τι δουλειά είχε αυτός στην Ποκαχόντας δεν ξέρω.
Κανονική ταινία δεν παίζει να θυμηθώ. Ίσως τα Δελφινάκια του Αμβρακικού με το σχολείο… Αλλά μπα, όλο και σε κάποια θα ‘χα πάει πριν απ’ αυτό!
δυσκολο…σιγουρα εχω δει ace ventura 2 δεν θυμαμαι κατι παλιοτερα…παιζει.
α ρε μνημες… δεν μπορω να πω 100%, ομως μια απο τις πρωτες σιγουρα ηταν το πρωτο Jurassic Park, το οποιο ακολουθησε ενα τεραστιο κολλημα με τους δεινοσαυρους που κρατησε καμποσα χρονια
Μμμμ…Πόκεμον. Και μετα η Μαλένα!! Το τέλος της αθωοτητας
με τιμάει που η πρώτη μου ταινία ήταν το γορίλλες στην ομίχλη,σε θερινό σινεμά, κάπου στο μακρινό 1991???
Νομίζω το Wayne World 2. Μια κωμωδία με δύο τρελάρες τύπους, που είχαν νομίζω μια κωμική εκπομπή στην τηλεόραση και έκαναν όλο μαλακίες. Από υπόθεση δε θυμάμαι απολύτως τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι καλά ήταν ότι έκανε μια guest εμφάνιση ο Αλις Κουπερ.
Mike Myers, θεΐλα, απλά :lol:
Btw, στην 1η ταινία έκανε guest ο Alice, στο 2 ήταν οι Aerosmith
Ειχα δει το the ants πολύ μικρός,παίζει να ήμουν νηπιαγωγείο η δημοτικό δεν θυμάμαι.Ηταν τρομερή στιγμή,θυμάμαι είχα συγκινηθεί λίγο από τον έρωτα του εργάτη με τη βασίλισσα:p
πω ρε μαγκες με πηγατε πολυ πισω αν θυμαμαι καλα πρεπει να ητανε το ιντιανα τζοουνς και οι κυνηγοι της χαμενης κιβωτου:D
Jurassic Park
νομιζω το Ταρζαν της disney…