kaiser
October 11, 2014, 1:11pm
http://rockoverdose.gr/news_details.php?id=34277
Σύφωνα με το πρόγραμμα συναυλιών που ανέρτησε πριν λίγο το Κύτταρο Live club, οι Σουηδοί metallers EVERGREY θα δώσουν συναυλία στο συγκεκριμένο μαγαζί στις 29/11/2014, ενώ αναμένουμε την ανακοίνωση και για τη Θεσσαλονίκη!
stef
October 11, 2014, 5:19pm
…υπέροχα…στανταρουήτα μέσα:):!:
Εννοείται μέσα. Με το τελευταίο τους έχω γίνει φαν και δεν τους έχω δει ποτέ.
stef
October 11, 2014, 11:18pm
…και σε ιδανικό χώρο γιαυτή την liveάρα:):!:
την επομενη(κυριακη) παιζουν θεσ/νικη τελικα
Επιτέλους θα τους δούμε και μια φορά Σαλόνικα και δεν θα τρέχουμε στην Λάρισα!
kaiser
October 16, 2014, 1:25pm
stef
October 16, 2014, 11:39pm
…πολύ δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσω να πάω και στο ακουστικό και στο κανονικό live:):!:
Μολις αγοραστηκαν 3 εισιτηρια. 20? για την ωρα. 25? θα γινει αργοτερα. 15? του ακουστικου live.
Επισης να προσθεσω οτι το εισιτηριο δεν ειναι φωτοτυπια αλλα κανονικο, πανεμορφο εισιτηριακι!
stef
October 25, 2014, 9:58am
DarkKnight:
Μολις αγοραστηκαν 3 εισιτηρια. 20? για την ωρα. 25? θα γινει αργοτερα. 15? του ακουστικου live.
Επισης να προσθεσω οτι το εισιτηριο δεν ειναι φωτοτυπια αλλα κανονικο, πανεμορφο εισιτηριακι!
…από που το πήρες???:):!:
bastard
October 25, 2014, 8:32pm
Σήμερα πήρα τα δικά μου από το No Remorse αλλά απ’ότι είδα έχει και στο Metal Era. Τα λέμε Παρασκευή και Σάββατο
ποσο ζηλευω τους Αθηναιους που εχουν και το accoustic show…
πιστευω οτι θα ειναι το live της χρονιας…τα παντα γκρι
stef
November 13, 2014, 10:22pm
…προτελευταία μέρα θα πάω να το πάρω…ελπίζω να μην έχω δυσάρεστη έκπληξη:):!:
bastard
November 14, 2014, 5:33pm
Εξαντλήθηκαν λέει για το ακουστικό και για το Σάββατο έχουν μείνει περίπου 20 εισιτήρια ακόμα
[SPOILER]Τι δυσάρεστη έκπληξη μωρέ, το μισό κύτταρο άδειο θα’ναι, αφού δεν παίζουν ΣΤΟΝΕΡ να γίνει σολντ άουτ =/[/SPOILER]
stef
November 14, 2014, 8:59pm
bastard:
Εξαντλήθηκαν λέει για το ακουστικό και για το Σάββατο έχουν μείνει περίπου 20 εισιτήρια ακόμα
[SPOILER]Τι δυσάρεστη έκπληξη μωρέ, το μισό κύτταρο άδειο θα’ναι, αφού δεν παίζουν ΣΤΟΝΕΡ να γίνει σολντ άουτ =/[/SPOILER]
…με ψάρωσες όμως8O…κρύος ιδρώτας με έπιασε μέχρι να δω το spoiler:p :!:
Αν υπαρχει κανενας απο Λαρισα (λεμε τωρα…) που θα παει αν μπορει ας στειλει ενα πμ.
Επειδη δεν θα καταφερω να παω τελικα, θα ηθελα μια χαρη.
1 εβδομάδα για το live της χρονιάς…!