EYEHATEGOD + opening act | 11/6/15 | Kyttaro

Άρχισε τις τσαχπινιές πάλι η CTS :stuck_out_tongue:

https://www.facebook.com/events/418423884990443/

Για πάμε:

Αρχικά έλεγα ή Άμενρα ή ΣαννΟ αλλά οι πρώτοι μου φαίνεται υπερβολικό να πάνε Κύτταρο και για τους δεύτερους χλωμό γιατί μόλις ήρθε ο Ο’Μάλεϊ.

Οπότε θα εναποθέσω τις ελπίδες μου στους Old Man Gloom.

Μπανταρα οι TBA !!! Επιτελους θα τους δουμε και headliners γιατι τοσο καιρο ολο support παιζανε.

φερτε και τον feat. να τα κανουμε πουτανα.

τους έχεις ξαναδεί ρε :stuck_out_tongue:

http://www.rocking.gr/forum/showthread.php?t=28664&p=1562057#post1562057

Xαχαχαχαχα ολα τα ιδια αστεια κανω γι’αυτο δεν παω πουθενα :stuck_out_tongue:

OMG !! τι είναι αυτά ρε!!

Το artwork θα μπορούσε να είναι άνετα του Turner, οπότε ίσως είναι όντως οι omg

Ότι παραπέμπει σε Ape of God, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε. Και πρόσφατα οι Old Man Gloom γράψαν στo facebook ότι θα ανακοινώσουν σύντομα περιοδεία.
Γαργαλάει αρχίδια η CTS τώρα.

—ωπα, το cover στο event είναι διαφορετικό.

Τώρα παραπέμπει λιγότερο σε OMG :confused:

Τώρα μου πάει σε All Pigs Must Die.

Καποιος εγραψε την ιδεα για converge!!! 8O …Και ιουνιο βρισκονται σε ευρωπαικη περιοδεια!!!
Λετε!!!

Πακετο Converge, OMG και APMD, βολευει κιολας.
Νταξει,ναι, ξυπναω.

Προφανέστατα Μέιντεν. Υπερζουμαρισμένος και πιξελιασμένος σε σημείο παραμόρφωσης Έντι είναι,

Αν είναι Κονβέρτζ πάντως ετοιμάζω την παντιέρα για να βγω στους δρόμους και να υμνώ τον Master Akira.

Γιατί θυμάμαι πέρυσι που βγήκε η πρώτη αφίσα του HBTS με έναν τύπο που έμοιαζε με τον Eddie αλλά χωρίς line up (deftones & σία) να πέφτει το μέγιστο κράξιμο σε wishlists για το line up και τι μπορεί να συμβολίζει ο παρολίγον Eddie κτλ κτλ;;;

Βρε τι μου θυμίζει αυτό το σκηνικό, τι μου θυμίζει;;;

Α, ξέχασα εδώ είναι OMD, APMD, Jane Doe, Mass I-V κτλ…Ψαγμένα πράγματα δηλαδή. Εδώ επιτρέπεται να έχεις wishlists, να κάνεις guesses για την αφίσα - visual, να γουστάρεις ρε αδερφέ να χωθείς στο tease της ανακοίνωσης και να πεις και εσύ την μαλακία σου. Αλλού τζιζ, δεν κάνει. Ειδικά αν είναι maiden η φάση, σφαλιάρα. Σας περνάμε μια τάξη.

Στ’ αρχίδια μας το ψαγμένο και το μη ψαγμένο really και το αν επιτρέπεται να μαντεύουν οι μεν ή οι δε. Και στ’ αρχίδια μας και οι Μέιντεν επίσης γιατί δεν αρχίζει και τελειώνει η μουσική σε αυτούς. Και αν δεν έρθει καμία από τις μπάντες που 'χουμε στο wishlist, ε δε χάλασε κι ο κόσμος, θα συνεχιστούν οι ζωές μας. Δε θα κάνουμε σαν απατημένες γκόμενες που τους πήραν τα “δικά τους” και τους φάγαν το μπιφτέκι τους. Τουλάχιστον η προσωπική μου θεώρηση, μπορώ να γίνω στενόμυαλος για πολλά πράγματα αλλά για μια συναυλία δε θα κάτσω να πρήζω. Δεν είναι το θέμα η συμπεριφορά μέχρι την ανακοίνωση αλλά αυτή που ακολουθεί την ανακοίνωση. Οπότε αν κανείς εντάσσεται στην παραπάνω κατηγορία δεν τον περνάμε μια τάξη αλλά δύο παραπάνω κλάδους εκπαίδευσης.

Man πρέπει να καταλάβεις και εσύ και όσοι κάνετε το ίδιο εδώ μέσα ότι το πάθος για την μουσική δεν είναι δικό σας προνόμιο μόνο. Ο καθένας και για όποια μπάντα, είδος γουστάρει έχει το δικαίωμα να ευχηθεί να σκάει η αγαπημένη του μπάντα στα μέρη του, να τους δει, να ξενερώσει αν δεν έρθει και γενικά να εκφραστεί. Όπως νομίζει. Ας είναι οι Maiden ή οι Minsk. Και εσύ 15 χρονών τους Maiden παρακάλαγες να δεις εκτός και αν 15 χρονών είχες εντρυφήσει στο glitch. Και ναι μεγάλε μπορεί πίσω από το κάθε σιδηράπαρθένος7 nickname να βρίσκεται ένα 15χρονο που μόλις άκουσε το real dead one και του σηκώθηκε το πουλάκι. Ή ένας που είναι 30 και ακούει 15 χρόνια maiden. Γαμημένο του δικαίωμα είναι να ακούσει, να ξενερώσει, να γουστάρει και να το πει στην τελική. Στον δρόμο δεν νομίζω να σταματάς 15χρονα ή ξεχασμένους 30χρονους για να τους κάνεις lidl (υπό του μηδενός χιούμορ by the way) αστειάκια. Δεν σε ενδιαφέρει, έχεις τους δικούς σου μουσικούς κόσμους και ορίζοντες και προχωράς χωρίς να ασχολείσαι. Και πολύ καλά κάνεις. Καν’ το και εδώ δεν είναι δύσκολο. Ή μάλλον πρέπει να είναι πολύ τελικά.

το ολο θεμα φιλος ειναι πως η αντιδραση των περσινων ηταν σε φαση ‘αχ, μας κοροιδεψανε, αφου ξεκαθαρα μας τηζαραν μεηντεν’ και 'ΑΤΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΧΕΒΙ ΜΠΑΗ ΔΕ ΣΗ΄, τελειως διαφορετικο απο το guessing game που γινεται τωρα με βαση το legit teaser της CTS.

Σε αλλα νεα, αδιαφορω.

Ιάσωνα η παρατήρηση είναι γενικότερη. Αφορμή πήρα από το συγκεκριμένο. Και επίσης το
"αχ, μας κοροιδεψανε, αφου ξεκαθαρα μας τηζαραν μεηντεν’ και 'ΑΤΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΧΕΒΙ ΜΠΑΗ ΔΕ ΣΗ" δεν με ενοχλεί στο απειροελάχιστο για να κάνω τον μπάτσο του forum.
Σε άλλα νέα, λέω ακριβώς αυτό που λες στις 4 τελευταίες λέξης του post σου.

Σταματώ το out of topic.

βλεπω αυτον τον προβοκατορικο τίτλο και λεω "ωπ τι παιζει?"
τελικα μάλλον οτι και να ερθει δεν θα με πολυαφορά, αλλα ακομα και ΕΔΩ βλεπω τους μειντεν!
και για να πω εγω την αποψάρα μου
ναι!αιώνιο κραξιμο στους μειντενάδες (μεταξύ σοβαρου και αστειου)
κανενα προβλημα με τους μειντεν, αλλα εχω κουραστει καθε χρόνο την ιδια ιστορια.
για τον λωρη που δεν φέρνει μειντεν,αλλα φερνει μποφιλιου.και οταν φερνει μπλακ κις (που παιζουν χεντλαινερς παντου ξερω γω) να έχουμε αντιδράσεις “τι μπλακ κιζ μωρε.ας το ονομασουν popwave να τελειωνουμε”.

και τελικα για πειτε

[SPOILER]θα ερθουν επιτελους?[/SPOILER]

Καταρχάς δε νοείται να θεωρηθεί ως προνόμιο το δικαίωμα της γνώμης ή της λατρείας, σε καμία γαμημένη περίπτωση. Δε θεωρώ άμουσο ή πιτσιρίκι το λάτρη ενός συγκροτήματος που προσωπικά έχω ξεπεράσει και δεν μου κάνει το κατάλληλο κλικ, αυτόν που θα ξενερώσει επειδή δεν έρχονται τα τάδε μεγαθήρια. Θεωρώ, όμως, πως αν κάτι ιντερνετικά καταλήξει να ξεφύγει από τα όρια της απλής λατρείας/ξενέρας και καταλήγει να γίνεται ένα meme που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κωμικό σημείο μεταξύ κάποιων ατόμων που μπορούν να γελάσουν με αυτό, γιατί να μην αξιοποιηθεί; Όπως irl θα σεβαστώ το δικαίωμα αυτού του πάθους και θα προβάλλω και τα δικά μου πάθη με τον δικό μου, ηλίθιο τρόπο. Τώρα, ενδοφορουμικά μιλώντας, διαφωνώ κάθετα με το να μη μιλάω και να σέβομαι δικαιώματα απλά επειδή είναι γνώμες άλλων ιντερνετικών περσόνων, απλά επειδή πρέπει να τις σέβομαι. Αν ήταν απλά να προσπερνάω ό, τι γράφεται και να μη σχολιάζω αν ΘΕΛΩ να σχολιάσω κάτι, είτε σοβαρά είτε δηκτικά, θα το κάνω και με καθόλου κακή καρδιά. Γι’ αυτό είναι φόρουμ και όχι πραγματική ζωή, για να γράφονται απόψεις, να σχολιάζονται με διάφορους τρόπους και να προσφέρονται πατήματα για κάθε είδους κουβέντα από τη στιγμή που εμφανίζονται δημόσια σε users και απλούς αναγνώστες αντί να είναι απλά παρέες σε ένα μπαρ που δεν ακούει η μία την άλλη. Αν ήταν να είμαστε έτσι και εδώ, καλύτερα να μη μπαίναμε στη διαδικασία.
Εγώ στα 15 μου, χωρίς να το παίξω “ώριμος από τα παιδικάτα μου” ακροατής, ναι, καύλωνα με Maiden αλλά πιο πολύ παρακάλαγα να βγει επιτέλους ο νέος δίσκος των Morbid Angel και να ξαναβγει στην πιάτσα ο Vikernes για να κυκλοφορήσει νέο υλικό και στα 17 μου το λάιβ που περίμενα όσο κανένα άλλο ήταν των DHG. Τότε το έβλεπα πιο ελιτίστικα, τώρα μου είναι αδιάφορο και αν απλά ειπωθεί κάτι αστείο ή δημιουργηθεί κάποιο inside joke (η περίπτωση των lidl είναι τέτοια) που μπορούμε να το χρησιμοποιούμε κατά βούληση όταν οι περιπτώσεις το επιτρέπουν για να κινηθούμε λίγο και να γίνει τζερτζελές, ε σόρι αλλά θα είσαι υπερβολικός αν απλά πεις πως δεν πρέπει να γίνεται και το κάνουμε γιατί είμεθα πσαγμένοι που θεωρούμε όλους τους υπόλοιπους σκουλήκια και πρόβατα. Και στο κάτω-κάτω, απ’ ότι αποδεικνύεται, τέτοιες συμπεριφορές είναι που καταλήγουν σε γόνιμες και παραγωγικές συζητήσεις εδώ μέσα, γιατί αυτή τη στιγμή από ένα φλέιμ ξεκίνησε αυτή η πολύ ωραία συζήτηση, την οποία κάνω με τιτάνιο χανγκόβερ και προσπαθώ να συντάξω τη σκέψη μου γιατί έχει ψωμί. Όχι από ένα “ΠΩ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ” και σαν να είμαστε σε σχολικό λεύκωμα ένα μάτσο βελάκια να το δείχνουν και να λένα “+φωνώ. - Black Devil”.

Και όσο για το υπό του μηδενός, εις γνώση μου είναι ΚΑΚΟ χιούμορ. Και γαμάει. Και το κάνω στους πάντες, οπότε έπεσες έξω.

(Άσχετο αλλά πρέπει να φιλοτιμηθώ να γράψω για το Kid A, σόρι μαν, το καθυστέρησα)