Eyehategod

EYEHATEGOD Plays Entire First Two Albums In Austin; Video Available - May 15, 2010

New Orleans sludge overlords EYEHATEGOD played their coveted first two full-length albums ? “In The Name Of Suffering” and “Take As Needed For Pain” ? in their entirety on Friday, May 7 at Emo’s in Austin, Texas.

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=140092

Depress

Shinobi

Pigs

Run It Into The Ground

=P~=P~=P~=P~

πριν λιγες μερες ακουσα το take as needed for pain.νταξει ΕΠΟΣ!θα μου πειτε σιγα το νεο βεβαια,αλλα τεσπα…
κατεβασα και το dopesick σημερα και απο αυριο αναμενεται λιωσιμο και σε αυτο8)

‘EYEHATEGOD’ fan arrested in church break-in

Posted: 09/13/2010
Last Updated: 7 hours and 35 minutes ago

Rochester Hills, Mich. (WXYZ) - Deputies from the Oakland County Sheriff’s Department arrested 22-year-old Bradley Dishner Saturday morning for breaking into the St. Paul Albanian Catholic church on Auburn Road in Rochester Hills.

Deputies were called to the parish after a member of the church saw glass broken out of a door.

A man was spotted by a priest in the altar area of the church, but he ran out of the church and into the woods.

Deputies caught the man in the wooded area behind the church and took him into custody. He was wearing a t-shirt that read “EYEHATEGOD” on the front and back. It is the name of an American metal band. He told deputies he had been drinking and smoking marijuana before breaking into the church.

Dishner was arraigned Monday in Oakland County. He is currently in the Oakland County Jail.

Deputies say there was nothing stolen or vandalized other than the door.

http://www.wxyz.com/dpp/news/region/oakland_county/'eyehategod'-fan-arrested-in-church-break-in

:!::!::!::!::!::!:

ξεκινησα με take as needed for pain…γαμησε :wink: πολυ περιεργη-γαμω φαση

νεο κοματι που ανεβασαν σημερα οι ιδιοι!πολυ καλο σαν πρωτη εντυπωση,κανω χωρο στους πιο ψαγμενους με την μπαντα για σχολια8).

που το ανέβασαν?υπάρχει κάποια studio εκδοχή?γιατί αυτό το βιντεάκι υπάρχει αρκετές μέρες.
ντάξει, το κομμάτι είναι τρομερή σλατζομπλουζιά.πάρα πάρα πολύ ελπιδοφόρο για το άλμπουμ.

όχι δεν υπάρχει studio εκδοχή και λογικά πριν απο την κυκλοφορία του δίσκου δεν παίζει
να διαρεύρσουν κομμάτια.

Γενικά όμως στις συναυλίες τους θα παίξουν μερικά νέα κομμάτια

στη σελιδα τους στο facebook το ανεβασαν σημερα παντως,απο εκει το ειδα δηλαδη.

α οκ, τώρα το βλέπω κι εγώ.το είχε ανεβάσει και κάποιος άλλος στη σελίδα τους στο fb πριν από λίγο καιρό αν θυμάμαι καλά.

για πότε να περιμένουμε το νέο δίσκο?

Καινούρια κομμάτια παίζανε καιρό τώρα στα λάιβ, κυρίως στις ΗΠΑ. Πάρε δω προπέρσινο ποστ.

ε αυτό λέω κι εγώ.υπάρχουν διάσπαρτα εδώ κι εκεί σε βιντεάκια στο youtube.αυτό που πόσταρε ο quuen rulez βέβαια πρέπει να είναι αυτό με την καλύτερη ποιότητα, αλλά εγώ θέλω τις studio εκδοχές.ή απλά να τα παρακολουθήσω live. 8)

anyway, πότε το περιμένουμε?έχει οριστεί ημερομηνία ή είναι κάποια_στιγμή_μέσα_στη_χρονιά?

ντάξει, δεν γίνεται να ψηφίσει κανείς σε ένα τέτοιο πολλ. ουφ, preaching the end time message γιατί δεν γίνεται να μην έχει ψήφους. southern discomfort και dopesick τα πιο ΤΣΙΦΤΙΚΑ. άηχειτγκαντ και τα μυαλά στο μπλέντερ, αγαπάμε παθολογικά.

7 ιουλίου ε. :!:

τελικα ξερουμε ποτε να περιμενουμε το καινουριο αλμπουμ?

επισης,υπαρχει κανενα site που να εχει στιχους απο τα κομματια τους γιατι οσο εχω ψαξει στο internet εχω βρει μονο για τα bland/sisterfucker και το take as needed for pain που εχω δεν εχει καθολου τους στιχους στο booklet?

Λογικα θα αργήσει αφου ο Bower ηχογραφεί με τους down

Sent from my X10mini using Tapatalk

οχι ρε νομιζω οτι το αιχεητγκοντ ειναι σε ποστ προντακτιον ενω το νταουν σε πρη προντακτιον…

ας ελπίσουμε οτι θα τα έχουμε και τα δύο σύντομα

Ψόφος παντού με την μπαντάρα αυτή ρε

Ναι ρε

Ναι

[SPOILER]-Ναι???
-Μα την Παναγία
[/SPOILER]

το καινουριο hammer εχει συνεντευξη jimmy bower για οσους ψηνεστε.

μπαμπ για δυο λόγους.

Πρώτον ο Mike Williams συμμετέχει στο ομώνυμο τραγούδι από το νέο EP των χαρντκορογκραϊντάδων Strong Intention με τίτλο “Razorblade Express”.
[U][I]Εδώ [/I][/U]ένα preview.

Δεύτερον και σημαντικότερον, οι Eyehategod θα κάνουν μίνι περιοδεία στην Αγγλία μαζί με Ramesses και Dopefight που ξεκινάει 7 Αυγούστου και πριν λίγο ανακοίνωσαν και μια συναυλία στο Βερολίνο στις 23 Ιουλίου.

Μήπως, λέω μήπως, να τους ξαναέφερνε κανένας εκεί ενδιάμεσα μπας και τους δούμε κι εμείς οι γκαντέμηδες επιτέλους;

Όπως ανακοίνωσαν στο fb θα γίνει περιοδεία σε όλη την Ευρώπη τελικά. Μέσα στις πρώτες ημερομηνίες δεν ήταν πουθενά η Ελλάδα, αλλά θα ακολουθήσουν και άλλα dates

:papas::papas: