Faith no more at download festival

δειχνει απ ολες τις μπαντες τωρα λογικα θα ξαναβαλει κομματια fnm

οι φνμ τουλαχιστον ητανε μια χαρα (οσο ειδα)…αξιοπρεπεις(ειπαμε δεν μ αρεσουν σαν στυλ)
αλλα αυτο που βλεπω τωρα με κορν και λιμπ ειναι ενα αστα να πανε θεαμα…μα τι βαλανε στην μαην στητζ κι αυτοι…

μπα και οι κορν τα σπασανε…αλλα μετα ηρθε η θυελλα και τους ξεγραψε…

το γεμισαν το main stage οποτε καλα εκαναν κ τους εβαλαν

καλα δεν εχεις και αδικο να σ πω…αλλα μεην στητζ ειναι συνηθως οποιος και να παιζει σε τετοια φεστ γεμιζει οποτε…δεν ξερω ετσι νομιζω…

μπα μην το λες.

προπερσι που ειχα παει οι My chemical romance που ηταν το main act ειχαν τον μισο κοσμο απ οσους ειδες στους limp bizkit

ΩΩΩΩΩΧ δειχνει τομμυ λη τωρα να μιλαει…αντε ρεεεεεε

δηλαδη?τι εννοοεις αστα να πανε?

α οκ…για να το λες θα ξερεις…

ε χμμμ νταξ.,…δεν μου πολυαρεσε…:smiley:

αντε να ανεβει στο δικτυο και η συναυλια γαμωωω…

αυριο θα δειξει μοτλευ;;;; μεθαυριο λεππαρντ;;;

οι motley ηταν σημερα…για def leppard μεθαυριο ειναι πιθανο αλλα δεν εχει οριστικοποιηθει

αυτο σημαινει το tbc ε;;;
παντως κριμα απ οτι καταλαβαινς ζζ τοπ δεν θα δειξει γαμωτο

to be confirmed μαλλον

ξαναδειχνει φνμ

Ποιοί είναι αυτοί οι τύποι που κλέψανε το ριφφ του “Crazy Train”;

έχουμε παραμιλήσει όλοι ε?

o μιχαλακης ριχνει στα αυτια, στο 99.9% των "ακραιων " τραγουδιστων…ο τυπος ειναι παρανοικος…

οσον αφορα το συνολο…σουπερ δεμενο…

και ενα λαιβ υπερ το δεον λιτο, για να μας δειξει τι σημαινει rock μουσικη…

Δεν το’δα όλο, είδα ως τη μέση. Κρατώ δυνάμεις για αύγουστο.
νταξ, ο πάττον είναι Ο ΘΕΟΣ ο ίδιος! Σε ένα δευτερόλεπτο μπορεί να δείχνει γελοίος, και το αμέσως επόμενο πιο διαβολικός από όλα τα τριβόλια μαζί! ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΛΕΜΕ!

Μικρή γκρίνια: Μόνο εγώ παρατήρησα μια “ψύχρα” ανάμεσα σε κάποια από τα μέλη? :-k

εγω δε θελω να δω τπτ απο τις καινουριες συναυλιες,για να εχω την εκπλήξη του τι θα γινει οταν ερθουν εδω.αντε ανακοινωστε το ρε