Faith no more at download festival

η μονη γκρινια βασικα ηταν αναμεσα στην μπαντα κσι στον κοσμο…τους ειρωνευοταν ο patton full απο ενα σημειο και μετα

Βleedin σε τι ακριβώς αναφέρεσαι? Ο Patton απ’ ότι είδα ήταν μια χαρά με όλους και το καταδιασκέδαζε. Το ίδιο και η rhythm section Gould-Bordin. Τώρα δε ξέρω για τον Bottum, αυτός μου φάνηκε περίεργος όντως. Ο Hudson δεν ξέρω, μου φάνηκε στον κόσμο του παίζοντας.

Δεν είναι ότι μου κακοφάνηκε, απλά σε όσο είδα (μέχρι τη μέση) μου φάνηκε λίιιιιιγο σαν “Mike Patton and the Faith No More” η κατάσταση… δε χαλάστηκα, παρατήρηση απλά. από την άλλη βέβαια, οι φνμ δεν ήταν ποτέ μια “νορμάλ” μπάντα… Τεσπά, εντύπωσή μου είναι αυτή και παίζει να λέω και μπούρδες…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΗΡΑ!!!

Σ’ αυτό όντως έχεις δίκιο. Μιλάμε όμως ότι όντας υπερθέουλας, τράβαγε το βλέμμα εύκολα και γι’ αυτό η σκηνοθεσία τον είχε στο κέντρο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ!!!

Kαι εννοείται στηρίζω το “χιέβι μέταλ Φλωρινιώτης” λουκ με κόκκινο κουστούμι και χρυσαφί σκαρπίνι!

EEEEETΣΙ!!:smiley:

Δεν τα ξέρω όλα τα τραγούδια που παίξανε, αλλά τα Zombie Eaters, Small Victory, Falling to Pieces, Digging the Grave είναι απίστευτα και δεν ξέρω κατά πόσο λείπουν από το σετλιστ τους.

Και φυσικά θα γαμήσανε.

full setlist:

[SPOILER]1. Reunited
2. The Real Thing
3. From out of Nowhere
4. Land of Sunshine
5. Caffeine
6. Evidence (with some Spanish/Portuguese?)
7. Poker Face / Chinese Arithmetic
8. Surprise you?re Dead
9. Easy
10. Last Cup of Sorrow
11. Midlife Crisis
12. Introduce Yourself
13. Gentle Art of Making Enemies
14. Take This Bottle
15. Ashes to Ashes
16. Malpractice
17. Cuckoo for Caca
18. Be Aggressive
19. Epic
20. Mark Bowen

Encore:
21. Chariots of Fire into Stripsearch
22. We Care a Lot[/SPOILER]

Το set ήταν πάρα πολύ καλό, εντάξει με τις απουσίες κομματιών σαν αυτά που λέει ο Σκόρτζ, αλλά το Take this bottle ας πούμε ήταν φοβερό δώρο στα εγλεζάκια, που άναψαν τους αναπτήρες.:lol:

Down σε μιση ωρα…Ελπιζω να μην χτυπησω το κεφαλι μ στον τοιχο π δν θα τς δω Αθηνα.

ελπιζω να εχεις καποιο πολυ σημαντικο λογο που δεν θα τους δεις:)

Το οτι παιζουν με Slipknot.Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σημαντικος λογος ειναι για μενα! :stuck_out_tongue:

θα χασεις μια μπαντα που σου αρεσει επειδη παιζει μετα μια που δεν πας? δεν σε καταλαβαινω, εξηγησε λιγο καλυτερα

Το εισητηριο ειναι 50 ευρα.Να τα δωσω για μιση ωρα Down κ μια ωρα το πολυ Mastodon δν μ κολλαει.Καλυτερα να τα δωσω για Faith no more.Down λογικα θα μας ξανασκασουν στο μελλον.

Δεεεε το βλεπω τοσο ευκολο:p

επειδη δεν το κοβω να σκανε στο μελλον σου προτεινω να το ξανασκεφτεις και να πας κ στα 2:)

Καλα ο Ανσελμο μασαει τσιχλα? Μετα λετε τους Manowar γραφικους…

οχι ρε γαμωτοοοοοο ξεχασα να δω νταουν!!!

Ρε γαμώτο δεν δείχνει Dragonforce!
:lol::lol:

Κρίμα που έχασα τα προηγούμενα δυστυχώς!

Ούτε Manson θα δείξει ε; Τέλος πάντων.

Το setlist των FNM το πέτυχα εκτός από δύο κομμάτια!

Ας ελπίσουμε πάντως ότι εδώ θα παίξουν περισσότερα!

[SIZE=“6”]Ανακοινώστε λέμε! Δεν ακούτε;[/SIZE]

οι fnm λες? ενταξει αρκετα επαιξαν, 1 ωρα και 40 λεπτα περιπου