FATES WARNING "Darkness In A Different Light" (aka,αλλη μια δισκαρα)

Ωραιότατος είναι.

Όταν λέω ύποπτο δεν μιλάω για καμμιά συνομωσία.

Εμένα μου φαίνεται κάπως να ζητάς από τους PoS το ίδιο ακριβώς που προσφέρει η μπάντα από το 1998 μέχρι σήμερα. Δηλαδή το 1999 το one hour και το 2010 το road salt ΙΙ. Και αυτό να γίνεται με τις περισσότερες αγαπημένες σου μπάντες (όχι τις δικές σου εννοείται).

Νιώθω ότι είσαι όχημα της “αγαπημένης” σου μπάντας αντί να δημιουργείς νέες “αγαπημένες” μπάντες (πάλι όχι εσύ).

Όπως έγραψα και στις progressive κυκλοφορίες πολλά μπράβο για το αφιέρωμα!

Άσχετο αλλά κέρδισαν και κανα δυο οπαδούς και στην Ελλάδα οι POS. Π.χ. εμένα :slight_smile:

Συμφωνώ ότι υπάρχει αυτή η παγίδα και πέφτουν πολλοί μέσα της, αλλά υπάρχει πάντα και το αντίθετο άκρο.

Ευχαριστούμε πολύ.

Εντάξει, παράπονα δεν έχουμε! :slight_smile:

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 4

Ακουσα μονο το Firefly που μου αρεσε αρκετα χωρις να ξετρελαθω. Και επισης μια χαρα μου αρεσαν τα drums του Jarzombek. Δεν ακουω τιποτα αλλο μεχρι να κυκλοφορησει ο δισκος.

Στο progressive metal ειμαι λιγο περιεργος στα γουστα μου, απο τις μπαντες-θηρια του χωρου π.χ. οι Dream Theater ποτε δεν μου εκαναν αυτο το “κλικ” σαν μπαντα, αντιθετως οι Fates Warning ειναι λατρεια ή οι Queensryche (οι κανονικοι Queensryche) μεχρι το Promised Land ειναι μεγαλος ερωτας. Οι Pain Of Salvation ποτε δεν με “κολλησαν” αντιθετα αυτο συνεβη με τους Watchtower και πιο παλια με τους Angra. Φυσικα η μπαντα που κυριολεκτικα θεωρω υπερτατους αρχοντες στον ευρυτερο progressive χωρο ειναι οι [B]ΘΕΟΙ[/B] Rush.

Γενικα ειναι απο τα παρακλαδια του metal στα οποια δεν εχω ψαχτει ακομα οσο θα ηθελα και δεν εχω τα ακουσματα που εχω σε αλλα παρακλαδια, αλλα οι Fates ηταν και ειναι σταθερη αξια και λατρεια, οποτε θα περιμενω με μεγαλη ανυπομονησια τον δισκο.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΣΚΑΡΑ!!! μιλαμε για επιστροφη!!! σε οσους αρεσε το arch/matheos θα ξετρελαθουν. το And Yet It Moves δε, ενα απο τα καλυτερα της καριερας τους!!! ρε τι τραγουδαρα ειναι αυτη!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!! Με τεραστιο πλεον ενδιαφερον το live τους!!!

Τι έγινε ρε παιδιά, “κυκλοφόρησε” κιόλας; :-k

Ωχ… και σε οσους δεν πολυάρεσε, τι θα πάθουν;:p:(
Και τι έγινε ωρέ; Πού το ακούτε εσεις κι εμείς τίποτις;

Σαν ραδιοφωνικός παραγωγός έχω το promo ρε εσείς.

Θες βοηθό;
Γίνομαι και υποπαραγωγός…:stuck_out_tongue:

Xaxaxaxa epic comment

Α ρε μπαγασηδες, μια το review, τωρα ο petpanag, μας αναβετε φωτιες γαμωτο.

Κυνισμός και τα ακούμε όλα βερεσέ. Δατ ιζ, μέχρι να βρεθούμε σε θέση να το ακούσουμε, το οποίο θα κάνουμε με την μέγιστη τελετουργική ατμόσφαιρα.

Νέο τραγούδι

Mετριο το κομμάτι για μένα δυστυχώς. Προς το παρόν δεν πάει καλά το πράγμα απ’ότι έχω ακούσει. Ψιλοβαρετά κομμάτια.

:-k:-k:-k

Θέλει σκέψη το πράγμα…μου λείπει κάτι…

Γιατί εξακολουθώ να μην ενθουσιάζομαι; :-k

Μην είναι οι δύο κιθάρες; Μην είναι ο Jarzombek; Μην είναι η πιο, εχμ, metal κατεύθυνση; :-s:-s:-s

Edit: και όπως ανακοίνωσαν, στην περιοδεία θα έχουν άλλον κιθαρίστα, κάποιον Mike Abdow.

Μην είναι όλα αυτά μαζί; λείπουν τα διακριτικά γεμίσματα του σύμπαντος από το Zonder. Βέβαια τόσα χρόνια Bobby ακούγαμε, ε; Πολύ μέταλ επίσης…φόρτωμα στις κιθάρες και αγκρεσιβιά, πού είναι το feeling οέο;
Και το ξαναλέω, αν θυμίζει Arch-Matheos δεν μου κάνει, όπως δεν μου έκανε κι εκείνο…
Βάζοντας τα δύο κομμάτια διαδοχικά, νόμιζα στην αρχή ότι άκουγα το ίδιο πράγμα…τη συνέχεια του Simple human… Κάπου απογοητεύτηκα, δεν το κρύβω.
Απρόσμενα καλός ο Ray της καρδιάς μας…

Αλλά αγαπάμε πάντα ότι μας έχει κάνει να δακρύσουμε…

Βασικά, δεν έχω ακούσει Arch-Matheos. Δοκίμασα λίγο να ακούσω το πρώτο κομμάτι και βρήκα τον τραγουδιστή εκνευριστικό. Και ναι, δεν έχω ακούσει Fates Warning με Arch. (don’t throw stones at me, 'kay?)

Οπότε για όσους συγκρίνουν το νέο δίσκο με το Arch-Matheos… δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό! :lol:

@toxikos: νομίζω ο Zonder π.χ. λείπει πολύ περισσότερο (σε ό,τι έχω ακούσει μέχρι τώρα) απ’ ό,τι ο Portnoy στους Theater.