Εγώ πάλι δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί ακόμα από το άλμπουμ, διαφωνώντας με σχεδόν το σύνολο αυτών που το έχουν ακούσει και λένε διθυράμβους. Σίγουρα, το άλμπουμ έχει πολύ καλύτερα στοιχεία από όσα έχουν διαρρεύσει, αλλά και πάλι δεν με συγκλονίζει. Κι αν δε νιώθεις να σε συγκλονίζει έστω λιγάκι ένας νέος δίσκος Fates, τότε κάτι δεν πάει καλά, σωστά;
Ειδικά, όταν διαβάζω για τραγούδια που συγκαταλέγονται στα καλύτερα της καριέρας τους, δεν το έχω καθόλου.
Όσοι δε γουστάρετε Jarzombek να σας καεί το ντιβιντί και να μη βρίσκετε να παρκάρετε.
Raziel, απο 'δω και πέρα θα κλειδώνεσαι κάθε μέρα 3 φορές (πρωί-μεσημέρι-βράδυ) στο σαλόνι του σπιτιού σου και θα ακούς τις 3 στούντιο δουλειές των Fates με Arch και bonus το Live at Sundance μεχρι να τα αγαπήσεις
edit: από ένα studio update του Jarzombek και απ’ όσα κομμάτια έχουν βγει στη δημοσιότητα, κάτι μου λέει ότι το άλμπουμ έχει ίσως τα πιο αλλοπρόσαλα time signatures που έχει γράψει ποτέ ο Matheos. Όποιος το 'χει ακούσει μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει?
Eντάξει, μόνο εμείς μπορούμε να τα κάνουμε αυτά.
Είδαμε και πάθαμε να βρει θέση ο Aresti ξανά και μόλις μπήκε, δεν μπορεί να παίξει στην περιοδεία. Τόσο καιρό που δεν ήταν στη μπάντα, έπαιζε σε όλες τις περιοδείες…
Χχααχααα…
Και μετά αυτοκτονία. Προτιμώ να ακούω τα 3 τελευταία τους (APSOG-Disconnected-FWX), και ας είναι να τα ακούω όλη μέρα…
Ναι καταλαβαίνω τι εννοείς. Γενικά νομίζω ότι οι αντιλήψεις μου για καλύτερους δίσκους/τραγούδια είναι σε όλα τα συγκροτήματα περίεργες, οπότε σπάνια εκφέρω άποψη! :lol:
Και στην τελική, το “καλύτερο” είναι τέρμα υποκειμενικό, οπότε…
οχι. απλα απο την εποχή που βγήκε το άλμπουμ με τον arch έχω μια μια αίσθηση μη πληρότητας της μπάντας. σα να παλεύει και ο μαθιος με τον εαυτό του. το πιο πιθανό είναι να κάνω λάθος. και ελπίζω να κάνω
μου εχουν αρεσει και τα 3 κομματια που εχω ακουσει εως τωρα…μονο το πρωτο ομως απο εκεινη την ραδιοφωνικη εκπομπη που καποιος ειχε ποσταρει εδω μου αρεσε με την πρωτη…τα αλλα 2 χρειαστηκαν αρκετες ακροασεις…