εχεις καποιο λινκ με αυτη τη δηλωση;
metal hammer μαρτίου
απο no exit και λοιπα δλδ τιποτις;
κριμας.
Ρε μάγκες μήπως θέλετε να παίξουν ολόκληρη τη δισκογραφία τους να είστε όλοι ευχαριστημένοι να τελειώνουμε;
Να παίζουν εκεί πέρα, κανα 8ωρο σερί ξέρω γω.
Σημεια προπωλησης στην Θεσσαλονικη παιδια??
Εδιτ, βρηκααα.
Τι παιζει με τα ηλεκτρονικα εισητηρια?? Ειναι εμπιστα γιατι λιγο αυχταρμας μου φαινεται. Παραλαμβανεις και κανονικο εισητηριο ή μενεις με το barcode στο χερι???
Οι Θεοί είναι φειδωλοί. Δεν παίζουν ποτέ πάνω από 12-14 τραγούδια. Και αν τα 8 είναι από το Parallels, ας βρούμε 5 ακόμα. Θα υπάρχει έκπληξη; Αν όχι, τα πράγματα είναι απλά. Through different eyes, Nothing left to say, Monument, Face the fear, Island in the stream… Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για κομμάτια μόνο από αυτή τη σύνθεση.
Aν υπάρξει, χμμμ… At fates hands (το είχαν παίξει το ενενηντακάτι μετά το APSOG), Pale fire, Down to the wire… Ακούω γνώμες…
Και μετράω μέρες. 24 και σήμερα
Ιδανικό θα είναι κοντά στα 48-50 λεπτά το parallels (με τα κενά ενδιάμεσα)
+
Part of the Machine
Through Different Eyes
Static Acts
Nothing Left to Say
Pale Fire
The Strand
Island in the Stream
Monument
κοντά στην ώρα
και με ένα διάλειμμα 10 λεπτάκια πάμε στο δίωρο
Ζητάω πολλα;
Parallels
+
Part Of The Machine
Static Acts
Nothing Left To Say
Outside Looking In
Monument
Afterglow
The Ivory Gates Of Dream !
Ναι Εισιτήριο δεν έχω πάρει ακόμα αλλά φαντάζομαι θα βρω. Έχουμε εξάλλου 24 μέρες ακόμα όπως λέει και ο Toxikos 8)
Εγω θελω και shelter me!!!
Μια χαρά το βρίσκω το σετάκι:wink: :!:
Πουλάω και τα νεφρά μου για Part of the Machine, A World Apart, Shelter Me.-
Το Τhrough different eyes θα ήθελα πολύ να το ακούσω.Ήταν το πρώτο τους που άκουσα.
Πραγματικά. Μπορεί να είναι το πιο parallels κομμάτι του Perfect Symmetry και ίσως καλύτερα να παίξουν κάτι άλλο από αυτο, αλλά δεν γίνετε, έχουμε μεγαλώσει με αυτό. Και στιχουργικά τι να πω… η ιστορία της ζωης μου/μας σε μερικές αράδες.
Changing hearts will hide the past from tomorrow
Ναι ρε,τι να λέμε.Κάποια κομμάτια που συνδέεσαι μαζί τους,θες να τ’ακούσεις.Αυτό αν και πολύ πιασάρικο κομμάτι είναι καταπληκτικό.Και όντως δεν είναι το αγαπημένο μου από το Perfect… αλλά…
Θυμάμαι όταν είχα ακούσει τις πρώτες νότες του Breaking the Law το 04…Παραλίγο να κλάψω…Το άκουσα σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό στην Πάτρα όταν άκουγα μόνο Maiden,Helloween,Manowar και έπαθα τέτοια πλάκα…Όταν το άκοσα live καταλαβαίνετε τι έπαθα.Θέλω και Τhrough Different Eyes τώρα!!!:x
E-ticket (21,25 euro) bought!!!
Σωστός. Ώρες ώρες, πιστεύει κανείς ότι πολλοί στίχοι των Fates, από το Perfect Symmetry και μετά, είναι γραμμένοι γι’αυτόν…
βασικα ειναι απιστευτο κομματι… και στα πρωτα λογια η μελωδια ειναι αψογη… (Ray Alder τι να λεμε τωρα!!) σε πιανει αμεσως!!!
να δουμε πως θα παω κ σε αυτην τη συναυλια,χαμος γινεται ρε πουστη μου!!
παίζει να πάω και το εύχομαι γιατί είναι συγκροτηματάρα:)