Τώρα δεν έχω καταλάβει, περνάνε ή δεν περνάνε οι μέρες;
Άϊντε… 17 και σήμερα.
Τώρα δεν έχω καταλάβει, περνάνε ή δεν περνάνε οι μέρες;
Άϊντε… 17 και σήμερα.
ω,ρε περνανε λέει …
12 μεινανε
περιμενω το
the strand για να δακρυσω μαζι με τον alder
Πηρα και εγω εισιτηριακι χθες! Τα λεμε εκει παιδες…8)
Αν θυμαμαι καλα ειπαν πως θα παιξουν και καποια κομματια στην Ελλαδα που δεν τα εχουν ξαναπαιξει ζωντανα…Φανταζεστε μηπως ποια?
Handful of doubt και ούτε και με νοιάζει από ποιο lineup είναι. Το θέλω ΤΩΡΑ.
Μαζί σου, αλλά δεν θα το έχεις…
Και πλησιάζει! 10 μέρες ακόμη για Αθήνα, 9 για θεσσαλονίκη
αντε ρε μια βδομαδα ρε γαμω…
Εχει αγοράσει κανείς την επανέκδοση του Parallels;
Το live υλικό τι λέει; Είναι καλή η ποιότητα ήχου και εικόνας;
Fates Warning the 89-94 years! Γνωρίστε την πιο δημιουργική και σημαντική περίοδο του συγκροτήματος που είναι συνώνυμο με την κατάθεση ψυχής στο καλλιτεχνικό τους έργο μέσα από τα τραγούδια και τους στίχους τους…
http://www.radiobubble.gr/el/audio/6726/artistz-vol-14-fates-warning
Πριν το μεγάλο Live μία ραδιοφωνική εκπομπή αφιερωμένη στην χρυσή 5ετία των Fates…Ελπίζω να σας αρέσει…σχόλια και κάθε είδους feedback δεκτά!
Την εχεις βρει πουθενα αυτην την επανεκδοση? Γενικα το Parallels το εχει παρει το ματι σας σε καποιο μαγαζι?
Εγώ είχα πετύχει την original έδοση πριν 2 βδομάδες περίπου στα second hand shops στο Μοναστηράκι αλλά γενικά μόνο εκεί…
Second Hand Shops?? Για δωσε ινφο που πεφτει περιπου γιατι δεν εχει τυχει να περασω…
Ήταν απλά ένας γενικός όρος για τα σεκοντχαντάδικα στην Ηφαίστου, δεν έιναι συγκεκριμένο μαγαζί
Γουπς :oops::oops::oops:
shiva records ρε παίδες. πολλά είναι σε πολύ καλή ποιότητα. α και λίγο υπομονή, πριν 2 μέρες βγήκε η επανέκδοση. υπομονή… 9 μέρες έμειναν!
Οι πληροφορίες μου λένε ότι έχει κυκλοφορήσει στο Rock city και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα το έχω μέχρι το τέλος της μέρας (η Αθήνα είναι πολύ μακρινός τόπος για μένα, κάποιος θα πρέπει να μου το φέρει…)
Να δούμε και σήμερα το σετλίστ από τη συναυλία στο Χόλυγουντ, το οποίο δεν πρόκειται να αλλάξει στη συνέχεια και θα είναι αυτό που θα δούμε και εδώ.
Άντε ρε, 8 και σήμερα ρεεε…
Εμενα προχθες μου ηρθε η επανεκδοση απο το play.com , αλλα δε προλαβα να δω το υλικο απο το dvd για να σας πω σιγουρα. Παντως αν δεν το εχετε αξιζει να παρετε την επανεκδοση με 12,99 ευρω.
setlist απο χθες,Αμερικα
13)Through Different Eyes
14)Nothing Left to Say
Can’t Wait…Χωστε και ενα Part Of The Machine ή At Fate’s Hands εδω περα και θα παθουμε κανα εγκεφαλικο…
99,9999999% αυτό είναι το σετλιστ. Δεν το αλλάζουν πλέον, πόσω μάλλον για μία τόσο μικρή σειρά συναυλιών. Και δεν είναι κακό, δεν είναι καθόλου κακό, όσο και αν είναι αναμενόμενο. Και μου λειπει και μένα το At fate’s hands, αλλά ας μην παραπονιόμαστε.
Εξάλλου 7 και σήμερα…