Through Different Eyes!!!:roll:
Deckard!!!
Και μένα μου λείπει αλλά το at fates hands μην ξεχνάμε πως θέλει και mοore ή εστω κάποιον πίσω απο πλήκτρα…Στην εκπομπή αφιέρωμα έχω at fates hands! 8)
Oh yeahhhh!! :D:D
Έχει ακουστεί πως για Ελλάδα έχουν κάτι “extra” . Μακάρι!! Ivory gates of Dreams και In a word… :papas: :papas: :papas:
Μέσα σίγουρα και εγώ Το setlist είναι ονειρικό. Δευτέρα πάω για εισιτήριο
Μακάρι. Αν παίξουν και αυτό θα με μαζεύετε
Ποιος θα πρωτομαζεύει ποιον δεν ξέρω…
ωραιο, αλλα χωρανε μωρε κανα δυο ακομα, με το ζορι μιαμιση ωρα ειναι.
αντε να δουμε…
:bounce:
Ναι ρε γμτ…
Extra ε; Chasing Time; Ε φανταστικέ Jim; A World Apart; Γενικά κάτι ακόμα απο Perfect Symmetry; Please;
Εγώ πάλι θα ψήφιζα κάτι σε outside looking in ή Shelter me αλλά μάλλον πολλά ζητάω…
6 και σήμερα!
Χμμμ…Πανω στο τικετ (Αθηνα) γραφει ωρα εναρξης 9.00. Τοτε ανοιγουν οι πορτες ή τοτε βγαινουν οι Fates? Α και γνωριζουμε αν θα υπαρχει καποιος guest η κανα support?
Στο forum του γκρουπ, η μόνη γκρίνια είναι ότι το σετλίστ ήταν πολύ μικρό σε διάρκεια. Κατά τ’άλλα, δεν περιμένουμε τραγούδια πέρα από την εποχή του συγκεκριμένου line-up. Αν υπάρξει κομμάτι-έκπληξη, θα είναι από τη συγκεκριμένη εποχή. Αν και πολύ αμφιβάλλω…
Σα να περνάνε οι μέρες, ε; 6 και κάτι…
ενα shelter me k ενα outside looking in και θα ηταν ονειρο…(οχι οτι δεν ειναι)
Για οσους εχουν αγωνια για το TRACKLIST…
TRACKLIST
- Leave the Past Behind
- Life in Still Water
- Eye to Eye
- The Eleventh Hour
- Point of View
- We Only Say Goodbye
- Don’t Follow Me
- The Road Goes on Forever
- Pale Fire
- Island in the Stream
- Face the Fear
- Monument
Encore:
13. Through Different Eyes
14. Nothing Left to Say
μια χαρα το βρισκω…
γιατί μας το χαλάς??? αλλά γαμώτο δεν θα μπορέσω να πάω…
Μαζί με την αποθέωση θα φτάσει μιάμιση ώρα η συναυλία. Όντως είναι μικρή η διάρκεια, αλλά δεν πειράζει. Fates είναι αυτοί.
Σήμερα πήρα στο χέρια μου και το τικέτο και το CDVD. Το βράδυ θα μελετήσω το DVD προσεκτικά και θα τοποθετηθώ…
και μην ξεχνάμε, 6 μέρες μείναν!
και κλαίω που δεν θα πάω…
Γαμώτο,να έφτανε αυτά τα επίπεδα ο Ray…
Όπως και να’χει μου φαίνεται θα δακρύσω πριν το riff…
Όποιος θέλει να πάρει μια γεύση από τη συναυλία στο Los Angeles πριν από 3 μέρες:
Ρε γαμώτο, ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Να έρθω ή να μην έρθω? Δίλημμα… :dunno: