Γιατι κωλυεσαι?Εννοειται να ερθεις…
Κοίταξε, να πω την αλήθεια μόνο το setlist είναι που με κάνει να διστάζω.
Αν και ομολογουμένως είναι δισκάρα το Parallels δεν είναι το αγαπημένο μου Fates album. :-s
Θα προτιμούσα να έπαιζαν το PSOG (όμως το έχουν ήδη κάνει στο παρελθόν) ή ένα best-of.
Βέβαια εννοείται πως γουστάρω τρελά να ακούσω κομμάτια όπως τα Eleventh Hour (imo το καλύτερο Fates τραγούδι ever) Point Of View, Life In Still Water, Through Different Eyes, Monument, Pale Fire κλπ.
Να ακούσω ρε παιδί μου τον Zonder να σκίζει το Nothing Left To Say με τους άπιαστους ρυθμούς και την άρτια τεχνική του!
Από την άλλη, δεν τους έχω ξαναδεί live και δεν πρόκειται και να ξανα-πετύχω αυτό το θρυλικό lineup.
Btw, άλλος άνθρωπος ο DiBiase πια… πως περνάνε τα χρόνια…
Μάλλον θα πάω Jeff Martin κι έτσι είναι και το οικονομικό στη μέση.
30 Ε δεν είναι και λίγα για μιάμιση ώρα ξερή…
Γι’αυτό είμαι σε δίλημμα! (κι άλλες τομάτες!)
Ξεκίνησα να δω το DVD αργά το βράδυ. Κατά τη μία και μισή κλάταρα. Εϊδα το rockumentary για το making off και αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση από όλα είναι ότι στην πιο τελευταία σκηνή του, ο Jim Matheos ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΗΚΕ στα γέλια (δε διαβάζετε λάθος) Δεν το πίστευα… Πολύ καλό το όλο σκηνικό και η εμφάνιση σε αυτό του Μύθου με το γήινο όνομα Terry Brown…
Και η συναυλία (όση άντεξα να δω) ήταν κλασική Fates της εποχής εκείνης, αν και η ποιότητα της εικόνας δεν ήταν και η καλυτερότερη.
Πήρα και εγώ σήμερα εισιτήριο :D:D Στο ticket house μου είπαν ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά εισιτήρια (για όσους ενδιαφέρονται και δεν έχουν πάρει ακόμα :p).
thanx miss!
thx man!
So here we are…again…the door is closed behind us. 4 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ
Εμαθα μεσω γιου τιουμπ οτι στο λαιβ προχθες επαιξαν The Arena k Static Acts.
Αραγε αφου το ψιλοαλλαζουν το σετλιστ εχω πιθανοτητες να ακουσω Shelter Me???
Μακαρι θεε μ…
Αυτό που λες απο που προκύπτει? στο youtube δεν υπάρχει βίντεο για κανένα απο τα δύο κομμάτια και στο επίσημο σετλιστ δεν υπάρχουν…:-k
Όντως δεν προκύπτει από πουθενά και δε νομίζω ότι θα γίνει αυτό. Αν και, τελικά δεν έχει και τόση σημασία. Άντε μωρέ. Τέσσερισκαισημεραμείνανε…
Ειχα πει σε εναν απο αμερικη την επομενη μερα απο τη συναυλεια να μου στειλει το σετλιστ…Μεσα ηταν αυτα,τωρα ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να με δουλευει δεν ξερω…
Fates Warning Concert at Avalon Hollywood, Hollywood, CA, USA Setlist on March 19, 2010
1. Leave the Past Behind
2. Life in Still Water
3. Eye to Eye
4. The Eleventh Hour
5. Point of View
6. We Only Say Goodbye
7. Don't Follow Me
8. The Road Goes on Forever
9. Pale Fire
10. Island in the Stream
11. Face the Fear
12. Monument
13. Encore:
13. Through Different Eyes
14. Nothing Left to Say
http://www.setlist.fm/setlist/fates-warning/2010/avalon-hollywood-hollywood-ca-73d4aafd.html
και από ότι είδα δεν έχει άλλη συναυλία μετά τις 19
You were right. They played Parallels in it’s entirety and songs from Inside Out and Perfect Symmetry. They played:
Through Different Eyes
Static Acts
Pale Fire
Face the Fear
The Arena
Monument
I was at the front of the stage and slapped hands with Ray Alder and Jim Matheos. Awesome show!!!
Αυτα ακριβως μου ειπε εκτος αν δεν ξερει τα τραγουδια των fates…Oλα αυτα για live που εγινε στις 20-3
Καποιο λαθος θα εχει κανει ο τυπος…Μαλλον πρεπει να ελεγχω τις πηγες μου αλληγ φορα…
no 786
Support stous FATES WARNING μονο για την Θεσσαλονικη θα ειναι η ελληνικη progressive μπαντα AGNOSIA…
που τυχαινει να ειναι μπαντα μου…
οποιος θελει ας ριξει μια αυτια…
The ivory gate of dreams…[-o<:papas:
Μωρέ κι εγώ θα ήθελα να παίξουν καμιά δεκαριά δίσκους. Ολόκληρους εννοείται…
not bad.
τι ωρα θα βγειτε παιδια, σας εχουν πει;
Λοιπον…Σαπορτ Αθηνα ξερουμε τιποτα? Και οι πορτες ποτε ανοιγουν???