Fates Warning in Greece 26 & 27 Μαρτιου 2010

#870 εδώ :wink::wink:

Δεν βλέπω την ώρα 8)8):stuck_out_tongue:

20:34 λεει εμενα

:cold:

Αντε,ζυγωνει…

Η φωνη μου θυμισε Roy Khan σε σημεια

support στην αθηνα δν θα υπαρξει…στην θεσσαλονικη βγαινουμε 9 η ωρα κ εχουμε στη διαθεση μας 45 λεπτα…οποτε κατα τις 10 θα βγουν κ οι fates…:wink:

Πήρα σήμερα στο τηλέφωνο που υπάρχει στην πίσω πλευρά του εισιτηρίου και μου είπαν ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 8. Σαππόρτ δεν θα υπάρχει.

Δύο μέρες πριν κιακόμα δεν πήρα το εισητήριο:(, ελπίζω νά’χει στην είσοδο:):!:

Stef,Πανσερραικαρα,Αθηνα θα πας να τους δεις η Θεσ/νικη?Αν πας Θεσ/νικη να βρεθουμε αν θελεις.Εγω πανω θα ανεβω.

Thanx a lot φιλε :slight_smile:

Παιζει να εχει στην εισοδο εισητηριο? Θελει και ενας φιλος. Τωρα το θυμηθηκε…

δεν έχουν πει τίποτα για sold out πάντως. οπότε γιατί όχι?

Αθήνα, Σέρρες θά’μαι Μεγάλη Πέμπτη:):!:

πλησιαζει η ωρα…!!!
μια μερα εμεινε!!!:band::metal::metal::metal:

Ο καιρός γαρ εγγύς…
[SIZE=“5”]FATES ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε[/SIZE]

Άρα στη Αθήνα πρέπει να παίξουν πιο πολύ ώρα οι Fates :stuck_out_tongue: και πιο ακριβό εισιτήριο και χωρίς support [-X

Βump γιατί έτσι! 2 μέρες πριν το live ένα ραδιοφωνικό αφιέρωμα στην πιο δημιουργική περίοδο των fates!

Αφιερωμάτων συνέχεια - Fates Warning

Fates Warning the 89-94 years! Γνωρίστε την πιο δημιουργική και σημαντική περίοδο του συγκροτήματος που είναι συνώνυμο με την κατάθεση ψυχής στο καλλιτεχνικό τους έργο μέσα από τα τραγούδια και τους στίχους τους…

http://www.radiobubble.gr/el/audio/6726/artistz-vol-14-fates-warning

re paidia kserei kaneis ti wra ksekinaei to live sto fuzz?

Μετά απο αυτο το live ελπιζουμε και σε reunion tour με τον τρισμέγιστο John Arch στα φωνητικά…

Kαι μια σουμα με ολη την US Power εποχη ακουγοντας λαηβ τα πρωιμα επη (βλεπε Apparition)…:vibrate:

:papas::papas::papas::papas::papas:

Αντε επιτελους εφτασε η μεγαλη μερα…!!! 8)8)8)