Zηλεύω τη Σαλόνικα. Θα μου περάσει αύριο…
Αντε λιγες ωρες εμειναν!!!
Άντε τυχεροί Θεσσαλονικείς, για μας άλλη μια μέρα έμεινε! :vibrate:
τικ τακ τικ τακ πλησιαζει η ωρα…
σαλονικη στις 9 αρχιναει;
entit: ok, tote ksekinaei
Aντε παιδιά καλή μας συναυλία!!
Αναλυτικό ρεπόρτο τουμάροου.
Α! Αν μείνει έστω και ένα σώβρακο δεμένο θα σας μαλώσω:D:p
Το τσίμπησα κι εγώ κορίτσια!
Λίγες ώρες ακόμα…
All we can really share
Is the coldness we feel
And the silent memory
Of the moment we met…
τελικα δεν ξερει κανεις τι ωρα ξεκινουν οι fates αθηνα?με βλεπω κανα 3ωρο νωριτερα στο fuzz…
Ε εσύ δεν τρώγεσαι όμως.
Κι όχι τίποτα άλλο αλλά το ίδιο ποστ ξαναφάνηκε με κουότ άλλες δυο φορές στις τελευταίες δύο σελίδες:
Διάβαζε και το θρεντ ρε στραβωμάρα / ή σμπαρίλα!
οκ τα σπασανε σημερα.Μην τους χασετε οι Αθηναιοι
80 λεπτά μεγαλείου που πέρασαν σαν μια στιγμή απο ένα θρύλο του prog. Ο χώρος γέμισε πολύ ικανοποιητικά (800+), μπορούσε κανείς να ξεχωρίσει οπαδούς όλων των ηλικιών, κυρίως παλιοσειρές βέβαια. Οι Agnosia που άνοιξαν τη συναυλία απέδωσαν σχετικά ικανοποιητικά το υλικό τους, με ένα σημαντικό μείον, τα φωνητικά που υπήρξαν κάτω του μετρίου. Δεν τους έχω ξαναδεί οπότε και δεν μπορώ να κρίνω αν ήταν μια κακή μέρα ή όχι. Για τους Fates τι να πεί κανείς; Απέδωσαν εξαιρετικά μπροστά σε ένα απο τα πιο θερμά κοινά που έχω δεί στη Θεσσαλονίκη ( μαζί με Αnathema βεβαίως-βεβαίως). Ηταν τέτοιο το οπαδικό κλίμα, που στα πρώτα δύο τραγούδια του Parallels οι φωνές σκεπάζαν τον Ray, ενώ σε όλη την παρουσίαση του δίσκου οι αντιδράσεις υπήρξαν εκκωφαντικές και ενθουσιώδεις. Ο Ray ιδιαίτερα ευχαριστούσε συνέχεια το κοινό, φαινόταν όλο το group να απολαμβάνει αυτό που γινόταν. Όλοι τους ξεχωριστά και σαν σύνολο έπαιξαν πολύ καλά, με τον Matheos στη γωνία με το σύνηθες ύφος, τον Aresti να μας θυμίζει πως είναι οι Fates με δύο κιθάρες, έναν Dibiase αγνώριστο εμφανισιακά αλλά ογκόλιθο, τον Zonder κάπως γερασμένο αλλά μεγάλο παικταρά και τον Alder μετρημένο εκεί που πρέπει για να μην εκτίθεται, αλλά απολαυστικό ως frontman και με έντονο συναίσθημα. To setlist ίδιο με αυτό που ήδη αναφέρθηκε στο forum, η αλήθεια είναι πως θα ήθελα κανένα τέταρτο ακόμα, αλλά ας είναι. Γενικά μια πλήρως οπαδική συναυλία, που ευχαριστήθηκε φαντάζομαι το σύνολο των παρευρισκομένων απο όλες τις απόψεις πλήν ίσως της σχετικά μικρής διάρκειας.
Υ.Γ. Αν ακούσετε σήμερα στο live τους διπλανούς σας να τραγουδούν με πάθος και να καλύπτουν με την ερασιτεχνική, άτεχνη φωνή τους τον Ray, μην στραβώσετε, θα βγει σε όλους σας οπαδισμός σίγουρα, δείξτε κατανόηση, θα περάσετε σίγουρα καλά!
Τα λογια δεν μπορουν να περιγραψουν τετοιες στιγμες…
Μπερδεύτηκα.Το Fuzz είναι στην πειρεώς ή πατριάρχου ιωακείμ?
Πειραιως ΚΑΙ πατριαρχου Ιωακειμ 1
AAAAAAA,ok,thanks!!!
Yπεροχοι. Πραγματικα υπεροχοι.
σορρυ παιδες αλλα επειδη δεν εχω παρακολoυθησει καθολου το θεμα - εχει αναφερθει τιποτα για sold out??
(για αθηνα μιλαω)
Επιτέλους, σήμερα ο γερο toxikos θα πάει μαζονάκι…
Ετσι δεν γράφεται;
ναι, από το χατζιδάκι
Μια απορια που εχω (οχι τοσο σχετικα με την συναυλια). Μπορει καποιος να μου εξηγησει τους στιχους του Nothing Left To Say? Το ακουγα και πριν λιγο και ακομα δεν εχω βγαλει καποιο συγκεκριμενο νοημα. Οι λεξεις ξερω τι σημαινουν αλλα ακομα δεν εχω πιασει το νοημα!