Ο Aresti πολύ καλός. Δίνει άλλη διάσταση στον ήχο των Fates με τα βιρτουόζικα σόλο του.
Ο Alder είναι γνωστό ότι δεν πιάνει πια τις υψίσυχνες κορώνες αλλά στα υπόλοιπα δεν υστερούσε καθόλου.
Ο Matheos χαμηλών τόνων όπως πάντα. Σαν να είχα την εντύπωση ότι δεν ακουγόταν πολύ η κιθάρα του, αλλά καθόμουν μπροστά στον Aresti οπότε ίσως γι’αυτό να μην έπιανα πολύ καλά τον ήχο του.
Εκαναν και 1-2 λαθάκια στον μεταξύ τους συγχρονισμό
Λογικό αυτό γιατί είχαν να παίξουν μαζί πολλά χρόνια.
Σε γενικές γραμμές πολύ καλή η εμφάνιση τους. Ηθελα να τραβήξω και 1-2 κομμάτια σε βίντεο για το youtube αλλά ο υπερβάλλων ζήλος των Θεσσαλονικιών φανς δεν με άφησε να τα ολοκληρώσω :lol: :x
Έλα ρε απλοί είναι. Πολύ γενικά μιλάνε για την απώλεια της παιδικής αθωότητας, και τον κυνισμό, την ματαιοδοξία και τους αυτοσκοπούς της ενήλικης ζωής.
Εγω δεν παρατηρησα λάθη. αυτο που παρατηρησα είναι είναι ότι αποδίδουν οσο πιο πιστα γίνεται αυτο που ακούς στο βινύλιο…που πολλοί αλλοι καλλιτέχνες θα το ζήλευαν …οι άνθρωποι αξιζουν τα λεφτά τους…
αντε και του χρόνου perfect symmetry και inside out σε ενα μαζί!!
Στα της συναυλίας τώρα: ακόμη προσπαθώ να βρω τη φωνή μου, χάθηκε κάπου μεταξύ παθιασμένων φαλσέτο συντοπιτών Θεσσαλονικέων:p
Αναλυτικά:
Ξεκινώντας απο τους Αgnosia, κρίνοντας τους σαν μια μπάντα που ακόμη βρίσκεται στα αρχική της εξέλιξη έχω να πω τα εξής (που ευελπιστώ να βοηθήσουν στην βελτίωση της)
1)Πολύ καλοί παίκτες. Δεν είναι αυτονόητο.
2)Τα τραγούδια θέλουν δουλίτσα.
3)Ο τραγουδιστής θέλει δουλίτσα (είχε τρακ βέβαια αυτό φαινόταν)
Τώρα για τους Fates. Τα έχουν πει άλλοι ήδη πολύ καλά για την απόδοση (εντάξει τώρα τι περιμένετε να σας πούμε:D)
Πάντως δεν ξανακάνω το λάθος του να μαθω το setlist…Μέγα λάθος!
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Ray Alder. Παιδιά εντάξει ήταν κάργα υψίφωνος, μετά απο κάποια χρόνια οι πολύ ψηλές νότες δεν βγαίνουν αυτό είναι νόμος. Η φωνή του όμως εξακολουθεί να βρίθει απίστευτου συναισθήματος, τέτοιου που δεν συναντάται πλέον σε τέτοιου στυλ τραγουδιστές. Πραγματικά αμίμητος και αειθαλές trademark του ήχου των Fates.
Χάρηκα που ξαναείδα τον Zonder, καλά δεν χρειάζεται να πω στα πιο prog χτυπήματα του τι eargasms είχαμε8)
Το μόνο μείον ας το πουμε ήταν όντως η μικρή διάρκεια, ειδικά όταν το απολαμβάνεις, ε λογικό να σου φανεί κάπως σύντομο. Δεν πειράζει το πρόσημο είναι απείρως θετικό ούτως ή άλλως.
Ηγέτες μιας γενιάς αλλά και αδικημένοι, η αντιφατικότητα που εξακολουθεί να χαρακτηρίζει τον μύθο τους. Τους ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά.
Y.Γ: Πρέπει να ήμουν ο μοναδικός με άσπρο μπλουζάκι στη συναυλία:lol:
Παιδιά τί να λέμε η συναυλία ήταν πάρα πολύ καλή χθές…Επειδή δεν τους είχα ξαναδεί live, μου έκανε εντύπωση η απίστευτη ενέργεια του Ray, ο οποίος είχε απίστευτη επαφή με το κοινο.
Nothing left to say…
ρε σκυλια υπαρχει καποιο χρονοδιαγραμα για σημερα???
πολυ θολα τα πραγματα, μην παμε απο τισ 8 ανοιξουν στις 9 και βγουν στις 10.30!!!
οποιος ξερει κατι ασ βοηθησει λιγο!!!