τα είπαμε αυτά αλλά επειδή είμαι καλή θα τα πω πάλι
8 ανοίγουν οι πόρτες και 9 λένε ότι θα βγουν. Τώρα αν αργήσουν να κάνουν κάτι από τα δυο μην κράξετε εμένα
Πω ελπιζω να χει εισιτηρια στη πορτα…8)
ακόμα δεν πήρες?
Oxi το καψα το θεμα:D
Mπορεί να είμαι και χαζός.Η Πατριάρχου Ιωακείμ δεν είναι στο Κολωνάκι?
Τι σχέση έχει με την Πειραιώς?Υπάρχει και άλλη?
Πειραιώς και Χαμοστερνας διασταυρωση, διπλα ειναι το μαγαζί…
Thanks!
καλά θα βρεις αλλά μην έρθεις τελευταία στιγμή. Είσαι πάντως κλασικός ελληνάρας :lol::lol:
Μην πας πάντως στο Κολωνάκι δεν θα το βρεις Η Πατριάρχου Ιωακείμ θα είναι κάθετη στη Πειραιώς. Ψάξε σε κανένα χάρτη την Πατριάρχου Ιωακείμ στον Ταύρο για να το εντοπίσεις
Ειχε μπλουζάκι (εξωφυλλο parallels) στα 20.
Λοιπόν, νομίζω ότι οι πλάκες και τα ψέματα τελέιωσαν. Φεύγω από τη δουλειά, να πάω σπίτι, να ετοιμαστώ, κλπ, κλπ και… [SIZE=“2”]και…[/SIZE] [SIZE=“3”]και…[/SIZE]
[SIZE=“6”]FATES [/SIZE][SIZE=“5”]ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε[/SIZE]
Aν μπορει να βοηθησει κανεις τον αγαπαω…Παρκιν εκει που ειναι το φαζ θα βρω?Με χωσαν να απρω εγω αμαξι γαμωτο[-X
Παω να ετοιμαστω και εγω…Μετα φυγαμε καρφι για Φαζ…Γεια μας και καλα μυαλα!
Υ.Σ. Εγω δυστυχως δεν ξερω τιποτα περι παρκιν. Με τρενο θα παω!
Φεύγω σε λίγο!!!Αν ενδιαφέρεται κανείς θα φοράω μπλούζα Nevermore-This Godless Endeavour.
με τραγική στάμπα, Μένιος φάση.
btw, είδε κανείς τι είχε το καντράν του ρολογιού που έδωσαν στον Alder?
Λοιπον,ημουν κι εγω στη χθεσινη συναυλια στη Θεσ/νικη.
Ξεκιναω απο τους Agnosia.
1)Μπραβο στον μπασιστα!!!
Παμε παρακατω…
Το ποσο μεγαλο συγκροτημα ειναι οι Fates Warning δεν χρειαζεται να το ξαναπουμε.Ειχα την τυχη να τους δω και το 1999 στο ‘‘Ροδον’’ οπου ειχαν παιξει ολοκληρο το ‘‘A Pleasant Shade Of Gray’’,αλλα αυτο το χθεσινο ηταν το κατι αλλο!!!Μακραν απο τις καλυτερες συναυλιες της ζωης μου.Ισως ακουγομαι υπερβολλικος,πιστεψτε με δεν ειμαι.Ο Ray Alder εδινε την εντυπωση οτι αυτο ηταν το τελευταιο live του και τα εδωσε κυριολεκτικα ολα!!!Ηταν ακρως συναισθηματικος,ζεστος με το κοινο και κρατουσε την interactive επικοινωνια σε πολυ καλα επιπεδα.Ο Frank Aresti μου αρεσε πολυ,τα solo του ηταν τρομερα,ενω ο Jim Matheos ειχε σε ολη τη διαρκεια της συναυλιας ενα αρχοντικο στυλ (με την καλη εννοια)και σου εδινε να καταλαβεις οτι θα εκανε τα παντα για να περασει κι αυτος κι εμεις καλα…
Απλα μια κορυφαια εμπειρια…
Μόλις γύρισα από το live της Αθήνας. Απίστευτο live! Mας τίμησαν και με 2 extra τραγούδια. Quietus (Μου έφυγε το λαρύγγι!) και Another Perfect Day. O Αlder τρομερός (εντάξει δεν πιάνει τις ψηλές που επιανε 20 χρόνια πριν), για Zonder τι να λέμε , Μatheos , Arresti και Di Biase μορφάρες. Χαίρομαι που έζησα αυτό το live και πρόλαβα να τους δω. Η κορυφαία μπάντα στο είδος της!!! Και μην ακούσω τίποτα για Dream Theater…
E τι να πει κανεις…Η καλυτερη συναυλια που εχω παει μεχρι στιγμης (μαζι με Σαμπαθ/Χεβεν εντ Χελλ/πειτε το οπως θετε το καλοκαιρι). Μορφες ολοι τους, ο Αλντερ ειναι απλα κορυφαιος φροντμαν και η φωνη του σου δημιουργει απιστευτα συναισθηματα. Μεγαλη ανταποκριση απο το κοινο, κομματαρες απο τους Φεητς (τα δυο εξτρα δεν τα ειχα ακουσει καν γαμωτο, μα τα ευχαριστηθηκα εξισου. Συγκινηση και πορωση. Ολα μαζι…Αυτα. Nothing left to say.
Y.Σ. Α τσεπωσα και 2 πενες απο Matheos!
Αναμενόμενα τα δύο τουλάχιστον παραπάνω τραγούδια για το live της Αθήνας, ας μην ξεχνάμε πως όταν ήρθαν το 2005 και γυρίσαν το DVD, παίξαν κανένα 20λέπτο παραπάνω στο live των Αθηνών… Αν και προσωπικά θέλω support σε συναυλίες ιδιαίτερα αν πρόκειται για πακέτο που περιοδεύει σε όλη την Ευρώπη, δίνεται συχνά η αφορμή στο μεγάλο όνομα να παίζει λιγότερο, αν και στην περίπτωση των Fates θεωρώ πως ήταν καθαρά στο χέρι τους να παίξουν περισσότερο και χθες. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τέτοια που δικαιούνταν να ακούσουν λίγη απο την υπέροχη μουσική τους ακόμη. Αρκετά όμως με το μικρό μου παράπονο, ελπίζω να ξαναέρθουν με καινούργιο δίσκο, με δεύτερο κιθαρίστα και στο studio ώστε να προσεγγίσουν τα μεγαλεία του παρελθόντος και με έναν Matheos, που θα επανέρθει στην λογική του ¨γράφω τραγούδια¨ με ψυχή και συναίσθημα και όχι συρραφές μοντέρνων και καλά ριφ.
Πολύ ωραίo live :D:D Το δεύτερο encore ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε και ήταν η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς. Καλά, όταν έπαιξαν το Quietus απλά σοκ και δέος Το κεφάλι μου ακόμα πονάει από το κοπάνημα
Ο Alder πολύ καλός, αλλά δεν πιάνει πλέον τις ψηλές του παρελόθντος ούτε τις κραυγές. Ο Matheos μεγάλη μορφή. Ωραίο και το καινούργιο fuzz. Λίγο ζέστη είχε αλλά αν έχεις περάσει από την κόλαση που λέγεται Bat City δεν καταλαβαίνεις τίποτα 8) Επίσης το κοινό πολύ θερμό και τραγούδαγε συνέχεια.
Υ.Γ. Εγώ μόνο αφισούλα τσέπωσα. Εσύ με τις δυο πένες μην είσαι μονοφάης, δώσε κάτι και εδώ Διανύουμε και τη μεγάλη βδομάδα :roll:
Από τις 21:17 έχω πάψει να υπάρχω ως άτομο.
Paralyzed by inhibitions, and indecision…what once was a release, is now a prison.
ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ